Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: ???  (Pročitano 1137 puta)

PETAR PRODANOVIC PERA

• Taoci
  • *
???
« poslato: Mart 22, 2018, 04:38:22 posle podne »
NIK PETAR PRODANOVIC PERA
ALO BRE ZASTO BAN ? KOGA SAM JA PSOVAO DA DOBIJEM BAN ? serete na mikrofonu svo vreme ne mogu ljudi da igraju od vas...i kakav je ovo ban 18533 min ?? jel imaju ovde neke pravila za psovanje koliko vremenski ban za ubijanje igraca namerno vremenski ban nego FRAJER KOLIKO SE NJEMU CEFNE IZLUPA U TASTATURI BROJKE ZA BAN ??? da sam nekom jebo mamu ili bilo sta da sam reko ruzno
ne bih dolazio ovde da SEREM...nego je admin indijanac klasican idi bre na kosovo pa se tamo kurci a ne ovde na najobicnijim igracima koji dodju malo da se zabave...to sto si od jutros stao na krivu nogu to ne znaci da se izivljavas nad igracima....pre nekoliko nedelja dajes ban liku nepotrebno za svaku sitnicu na ovom serveru se dobija ban zato server ide u kurac zbog ovakih admina kao sto si ti...reko sam ti idi na kosovo pa se tamo kurci...ovde smo dosli da se zezamo svi i da pucamo a ne da glumimo policajce i baje

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: ???
« Odgovor #1 poslato: Mart 22, 2018, 06:01:54 posle podne »
Upravo imas trajni ban zbog ponasanja.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

PETAR PRODANOVIC PERA

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 22, 2018, 08:38:52 posle podne »
i to me boli kara...pusi kurac i ti i on

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 22, 2018, 08:48:17 posle podne »
Bravo za tebe.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

PETAR PRODANOVIC PERA

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2018, 08:52:32 posle podne »
skupila se saka seljacina na serveru i banuju xa xa xa

PETAR PRODANOVIC PERA

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: Mart 22, 2018, 08:55:58 posle podne »
sta se ti meses ? hocu da vidim dokaze o psovanju i da mi se navede sta sam ja to opsovo...koliko neozbiljan server...mene boli kara dal ce me neko unbanovati nego gledam samo koliko ste jadni

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 22, 2018, 08:57:52 posle podne »
Ne zalimo se mi na tebe nego ti na nas. Shodno tome TI treba da postavis demo. Sumnjam da uopste znas o cemu ti pricam. Izgleda da ti kucno vaspitanje nije jaca strana. Sa takvim recnikom i ponasanjem neces igrati ovde.
Rodjen los  !

Bad to the bone !