Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Tuga :)  (Pročitano 778 puta)

FP

• Taoci
  • *
Tuga :)
« poslato: Jun 14, 2018, 04:06:39 posle podne »
Vidi ovako Sanja..ne znam da li si musko ili zensko, ali znam da si verovatno neka klinka/ac koji idalje ima jako malo godina da bi bio/la admin na "ozbiljnom serveru" .. tuzno je sto udjem malo pre pocetka svetskog prvenstva da ubijem vreme, tuzno je sto vidis da sam stim igrac(a posto ne znas, stim malo malo pa ti slika ekran i automatski dobijas vac ban ako imas wh, to je tako od skora)..tuzno je sto se pravdam nekom detetu koji nema godina koliko sam ja igrao ovu nazalost "propalu igru", sve to tuzno .. evo ti skrinsotovi, a oko demo-a mi ne pada na pamet da se drkam.. ako vam nije dovoljno, zivi bili

ss1: http://dodaj.rs/image/U2qmc
ss2: http://dodaj.rs/image/U23dR

Archangel

• Pro
Odg: Tuga :)
« Odgovor #1 poslato: Jun 14, 2018, 04:17:33 posle podne »
Pogresio si , mi nemamo Sanju. :P Pise ti na drgugoj slici sve. :D
MAX2

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #2 poslato: Jun 14, 2018, 06:12:17 posle podne »
Pogrešio si server i forum. Da igraš kod nas na serveru ovo ti se ne bi desilo, pošto se na našem serveru okupljaju veterani ove igre.

Pozdrav.
« Poslednja izmena: Jun 14, 2018, 06:14:54 posle podne Golub »
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #3 poslato: Jun 14, 2018, 08:14:49 posle podne »
Ovo je već ko zna koji lik koji maši i ime servera i forum od istog.
Drago mi je što se ovo dešava, tako će valjda skapirati da smo mi mnogo ozbiljniji i pravi Matorci, a ne oni foliranti. :D

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #4 poslato: Jul 19, 2018, 09:59:25 posle podne »
A ti SaNja bezobrazni e mala. Šta si se usilila pa banjes poštene ljude. Kikiriki