Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Yo !  (Pročitano 1275 puta)

bulletproof.rs

• Taoci
  • *
Yo !
« poslato: Septembar 29, 2019, 08:48:53 posle podne »
Pozdrav svima,

Duuuuuuugo sam bio neaktivan u CS svetu, pre toga sam vodio neke svoje servere, svaki put batalio zbog nedostatka finansija i zivaca nazalost. Prvi put posle mnogo vremena sam takodje obican igrac umesto head admin/admin, i za sada mi fino cuci xD
Naleteo sam sasvim slucajno na ovaj server, ne znam kako i za sad mi se dopada. Vidim da ima puno steam igraca sto zaista cenim, za sad nisam imao prilike da naletim na nekog cheater-a - sto mi se takodje svidja, mada ne igram toliko cesto.

Dobio sam zelju da se predstavim zbog toga sto mi prija atmosfera na serveru i zelim da kazem - svaka cast zajednici! Kako igracima tako vodjama zajednice.

Pozdrav,
~bulletproof.rs

AndreA

• Head Admin
  • Pro
Odg: Yo !
« Odgovor #1 poslato: Septembar 29, 2019, 10:02:57 posle podne »
Pozdrav i za tebe, i dobro nam dosao :) Ugodnu igru i lijepo druzenje ti zelim. I kad stignes, procitaj pravila http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html i spreman si :)

bulletproof.rs

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Septembar 29, 2019, 10:31:47 posle podne »
Hvala na dobrodoslici, postovanje pravila se podrazumeva i slazem se sa istim :)

Ono sto sam ranije nailazio na problem - voleo bih da napisem ovde pa ako dodje do toga da se zna da sam na vreme rekao :D moj nick nije nikakva reklama. Posto svakako zvuci kao domain ime.
Ovo govorim i zbog pravila: "• Zabranjeno je reklamiranje bilo čega (ili bilo koga)".
Nick je potekao sa davnog Gather-Networka, gde sam imao nick bulletproof ali zbog srpskog kanala, GN je sam dodavao .rs. Tako sam nastavio da se potpisujem svuda i stoji godinama :) ne bih da menjam nick zbog toga a ne bih ni da budem kaznjen za reklamiranje kad definitivno nije pokusaj toga :D

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #3 poslato: Septembar 30, 2019, 12:19:13 pre podne »
Herzlich willkommen.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #4 poslato: Septembar 30, 2019, 12:29:44 pre podne »
Hvala na objasnjenu nika u potpunosti, ne brini se nije prepoznat kao reklama, ne moras da mijenjas  :)

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #5 poslato: Septembar 30, 2019, 12:49:12 pre podne »
Shalom maj frend, drustvo je fino a mape raznovrsne, citera nema jer su svi stalni igraci koji igraju ovde vise godina... Pucamo se :)

cac

• Head Admin
  • Čiter
    • www.sanatorijum.forumakers.com
« Odgovor #6 poslato: Septembar 30, 2019, 07:43:02 posle podne »
VelkoM.... :)
[/url]

Archangel

• Pro
« Odgovor #7 poslato: Septembar 30, 2019, 09:15:21 posle podne »
Zdravo. :D
MAX2

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 01, 2019, 08:34:38 posle podne »
Zahvaljujem i dobro nam dosao. :)
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 06, 2019, 03:28:18 posle podne »
Dobro nam došao!

Pucamo seee :)