Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: la costa ako moze bzinski unban:)  (Pročitano 557 puta)

1la caosta

• Taoci
  • *
la costa ako moze bzinski unban:)
« poslato: Oktobar 29, 2019, 11:17:25 posle podne »
dobro vece drugari :)  banovao me dzoni na 60 min.. razlog test. dao mi je da radim test npr kako mi je izaslao ono prvo polje na com sam stisnuo ok da izaberem de je ona crta kikovalo me ( nisam nista stisnuo sem ok)  ulazim opet na server stoji isto to nastavljam test da radim nisam ga ni zavrsio(samo odgovorio bilo a3 i da stisnem ok )  opet me kikuje. ulazim 3 put na server pisem na admin sey da mi da opet da radim test  jer me kikuje 2 puta a nisam   zavrsio test realno stisnuo 2 puta ok i to je to msm nije to ni da me saslusa  . msm ne uigram nikada na 16 bita pa mi malo glupo da dobijem ban bezveze msm zbog nekog baga ..  pa ako ima nekog da me unban da radim test opet ;) :)  8) 8) 8) 8)

AndreA

• Head Admin
  • Pro
Odg: la costa ako moze bzinski unban:)
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2019, 01:46:33 posle podne »
Ban ti je odavno prosao, ali ako se opet desi taj bag sto imas da te kikuje moras nas obavijestiti, jer u suprotnom nama izbacuje da nisi rijesio test i po pravilima ide ban na 60 min. Moj ti je predlog da sam provjeris kad udjes na server jel ti radi test tako sto kucas /test i odradis ga. Ako dodje opet do ovoga moraces nam detaljnije objasnit sta ti se desava uz dio demoa da bi smo nasli resenje.

1la caosta

• Taoci
  • *
Odg: la costa ako moze bzinski unban:)
« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2019, 02:03:31 posle podne »
Ma nema problema macak. Dobio sam jos 1 da radim test i sve ok nije me kik. Neki bag... Sve u svemu ako bude opet  bagova ja cu pisati ovde ???????????????? hvala ????????