Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: f0rest  (Pročitano 958 puta)

Ar3s

• Bot
  • **
f0rest
« poslato: Novembar 01, 2019, 06:42:22 posle podne »
https://www67.zippyshare.com/v/agKZapJw/file.html

Navodno sam banovan za prodaju, koju ovde ne vidim. Molio bih za objasnjenje?

cac

• Head Admin
  • Čiter
    • www.sanatorijum.forumakers.com
Odg: f0rest
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2019, 07:19:14 posle podne »
pozdrav sumarko, ban je bio na mapi nifan....
cekao si da koljes i gledao si dok tvog ubija
vecali smo malo duze za ban I mapa se promenila....
sva tri admina na serveru su videla....
[/url]

cac

• Head Admin
  • Čiter
« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2019, 07:20:37 posle podne »
pozdrav sumarko, ban je zog prodaje na mapi nifan....
cekao si da koljes i gledao si dok tvog ubija
vecali smo malo duze za ban I mapa se promenila....
sva tri admina na serveru su videla....
[/url]

Ar3s

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Novembar 01, 2019, 07:24:48 posle podne »
Od kad' se to banuje na sledecoj mapi za prodaju?? Koliko znam pravila, tako se ne radi, ali ok... Neozbiljnost admina, normalno i da beze ljudi posle sa servera. :)

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #4 poslato: Novembar 02, 2019, 01:22:41 pre podne »
Do juce si bio ti jedan od "neozbiljnih admina" i valjda si primjetio da svi daju sve od sebe da rade svoj posao najbolje sto mogu, greske se svima desavaju.
A sad za ovaj tvoj ban da pojasnim neke stvari.ne radi tebe, nego ostalih igraca da se ne shvati sta pogresno.
Prodao si igraca na prosloj mapi, pri kraju mape, svi prisutni admini su vidjeli i jednoglasno rekli da je prodaja bila u pitanju, dok su se oni konsultovali, mapa se promjenila i admin te je banovao. Da nisi prodao, ili da admini nisu vidjeli prodaju i banovali te, bili bi "izribani" ali ovako, ne znam cemu zalba? Znas da si prodao, admini su vidjeli da si prodao, sto dovodi do toga da si svjesno prekrsio pravilo i zalis se na naknadni ban? Okej tvoje pravo. Da pojasnim onda i to pravilo, naknadi ban znaci da admin ne smije da banuje u slucaju da neki igrac prijavi prodaju a admin NE vidi, ili da u slucaju neko dostavi demo sa prodajom NAKNADNO, i takodje da banuju u sledecoj mapi. To sto se u ovom slucaju mapa promjenila, nije bio nemar ili ne poznavanje pravila, u pravu si admini su pogrijesili sto su cekali toliko, ali dok su se 3 admina konsultovali ko ce da te banuje jer su sva 3 vidjela prodaju i dok su porazgovarali izmedjusebe, iz vise razloga, na zalost, mapa se promjenila. Dolazimo do zakljucka, admini su  OPOMENUTI da isti momenat moraju da reaguju na krsenje pravila da do ovoga ne bi dolazilo vise, ako se ponovi bit ce i sankcionisani.
Takodje samo da dodam nesto sto mi je jako zasmetalo, a to je cinjenica da si prodao saigraca i preksio pravilo koje znas, i pokusavas da to ispravis preko bivsih kolega jer su u pogresnom momentu banovali, i da ih krivis za odlazak igraca, a juce si bio sa nama, to samo ne kapiram ali dobro. Opomenuti su, nece vise dolaziti do ovakvih gresaka, ni iz dobre namjere. ;)

Ar3s

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Novembar 02, 2019, 05:54:23 posle podne »
Izgovori, izgovori, izgovori... Zapitaj se sto nisam vise u tom admin timu.
Pojedini admini, ako su se vec prijavili za to mesto, mogli bi malo cesce da posecuju forum, i naravno pre svega da procitaju pravila za iste. Vidim da se i posle mog bana, javljaju iste greske.

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #6 poslato: Novembar 02, 2019, 08:08:11 posle podne »
Ubedljivo nesto najodvratnije sto je moglo da se uradi. Odugovlacenje da prodje mapa i pocne sledeca pa da osoba koja "treba" biti banovana vise nema svoj demo i samim tim nema cime da se brani. To su meni uradili jednom, zato sam i reagovao burnije. Zaista nije bitno da li su sigurni ili nisu, bile su i postojace situacije gde ce admin pogresiti vrlo lako. Naravno, ljudi smo.. gresimo. A igrac nece moci da dokaze da je neduzan jer je jelte naknadno banovan a pritom nije upozoren da sacuva svoj demo sa iste mape.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Ar3s

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Novembar 02, 2019, 09:05:54 posle podne »
Ma prodaja jeste bila..Menjao sa noza na pusku, prvo mislio da koljem pa se predomislio i za to vreme on ubija mog saigraca. Ja sam cak prvi i priznao da jeste bilo prodaje, ali mi nije jasno zasto se cekalo da prodju 3 runde, da se promeni mapa pa da me banuju. I to prodje zagrevanje, live prva runda botina dobija head i da mi ban posle toga (verovatno mu je bilo krivo). Bas toliko da se razmislja oko jednog bana za prodaju... :)

Ar3s

• Bot
  • **
« Odgovor #8 poslato: Novembar 02, 2019, 09:07:37 posle podne »
I da. nisam bio upozoren od strane admina da sacuvam demo. Iako su toliko razmisljali, nisu bili sigurni za prodaju.

cac

• Head Admin
  • Čiter
« Odgovor #9 poslato: Novembar 02, 2019, 09:25:17 posle podne »
Sumar zamolio bih te da ne preterujes sada sa ovime, znas i sam da je bila cista prodaja.
Iz postovanja kolege nisu htele da te banuju. O tome se raspravljalo a ne o tome da li je bila prodaja ili ne!
Ja sam insistirao na tome da se da ban da. Razlog je jednostavan, svi su u tom trenutku na serveru znali da je bila prodaja.
Da te nismo banovali krenula bi hajka na sve admine kako opet ima povlascenih igraca.

Ja se izvinjavam na kasnjenju sa banom ali je bio neophodan i poptuno opravdan.

Da ne bi dolazilo do bespotrebnih komentara ide LOCK!!!!!!
[/url]