Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Elite  (Pročitano 1745 puta)

Elite

• Taoci
  • *
Elite
« poslato: Mart 01, 2020, 11:31:42 pre podne »
https://files.fm/u/8t7w68mx

https://ibb.co/qWKH3f4

Definitivno se mora voditi racuna o tome kome se daju admini.

Igram na serveru toliko vremena i udje neki lik prvi put ga vidim, promjeni mapu bez ikakvog razloga i glasanja i onda me banuje jer ne moze da me ubije.  Zelim unban i da se admin kazni.

STEAM_0:1:22122035

BRIGADIR

• Taoci
  • *
Odg: Elite
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2020, 01:03:11 posle podne »
Unban dobijen, za sta ova tema i sluzi. Prijatan i ugodan nastavak igre na serveru.
Za sve ostale zelje, sugestije, predloge i pozdrave imate zasebnu temu na forumu pod nazivom "Pohvale i zalbe".

Pozdrav.

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #2 poslato: Mart 01, 2020, 05:07:33 posle podne »
Ovako, admin je dobio suspenziju zbog toga sto je na svoju ruku promjenio mapu, sto je zabranjeno.
A sto se tice tebe, dobijas trajni ban, sve dok ne dosatvis CIJELI demo :) Oko 4 minuta demoa ti fali, tako da ne znam kako mislis da dobijes unban kad demo koji si nam dostavio nije validan kao dokaz.

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 01, 2020, 07:02:44 posle podne »
Stvarno nisam gledao demo. Pisalo je matorcipub i to sam uploadovao. Imam naviku ponekad da  kucam stop u konzoli jer sam se utripovao da mi tako manje laga.  A sto se tice ostalog igram cs 15 godina i nisam navucen na bilo kakav vid prevare.Imate ss i moju casnu rijec.  Stvarno mi ne pada napamet da ulazim sa bilo kim u raspravu. Igram na ovom serveru jako dugo i to na steamu i sad se neko nasao "pametan" da me banuje.

I iskreno najmanje sam od tebe ovo ocekivao Andrea. Lijepo se igrajte i pucajte. Amin

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #4 poslato: Mart 01, 2020, 07:55:27 posle podne »
Meni je stvarno zao, ali nisi jedini koji nije dostavio tacan demo, ili cijeli demo, pravila su takva a glase da nema unbana ako demo nije validan, niko nije napisao nista ni da imas ni da nemas, da bi se ti razocarao u nekoga, ali pravila su takva kakva su :)
I svi znamo koliko dugo igras na server, ali takodje Mind igra koliko i ti pa dobija cesto ban i uvijek dostavi demo, tako da stalni igraci nisu zasticeni od bana ako admin smatr da igraju "sumnjivo".

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 04, 2020, 01:49:42 posle podne »
Da ne otvaram novu temu pa da napisem ovde.  Ja stvarno ne znam sta je s vama u zadnje vrijeme. Jeste poceli da me mrzite ili sta ?

Ok. Dobio sam 1. ban neopravdano.. Priznajem da sam pogresio jer sam zeznuo demo ali nikad nisam korisnio bilo kakav vid prevare na serveru a igram toliko dugo ovu igricu da me malo vredja kad me banuje neko zbog toga jer ne moze da me ubije.. Ali ok..

Usao sam danas na server cisto da viidm da mi nije skinut ban jer su mi rekli da se brise posle nekog vremena. I pocelo sve lijepo
i onda se opet nasao neko "pametan"  da me banuje bez ikakvog dobrog razloga..  Osim ako nije razlog sto mi je bio skor 15:0 i sto nisu mogli da me ubiju.

Nisam dijete i ne zelim da se raspravljam i da nesto dokazujem. Radite kako mislite da treba.   Davno sam prestao da se nerviram zbog igrica. A evo i demo ako je potreban ovaj put sam ga sacuvao.

https://easyupload.io/hm9c1t

dzoni

• Taoci
  • *
« Odgovor #6 poslato: April 04, 2020, 02:39:04 posle podne »
Ovako Elite.
Nisam se nasao pametan vec si banovan 01.03.2020. Igrao si fino, nisam te banovao zbog skora, dovoljno sam iskusan da znam da je igrac cist, da ne duzim o ovome, ban je iz razloga jer demo nije dostavljen ceo kada ti se trazio. O tome ti je Andrea vec pricala, da ne ponavljam. I jos jedno bih te zamolio onako ljudski, niko se ovde ne pravi pametan ili tera neki svoj hir (pogresimo ponekad, kao svi ljudi), samo postujemo pravila i ono sto najmanje trazimo od vas da ispostujete ono sto trazimo i bez bilo kakvog vredjanja nas, jer ni mi to nidmo uradili ni u jednom trenutku vama. Svako dobro druze, pa se mozda budemo nekad pucali ponovo.

dzoni

• Taoci
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 04, 2020, 02:41:01 posle podne »
Ovako Elite.
Nisam se nasao pametan vec si banovan 01.03.2020. Igrao si fino, nisam te banovao zbog skora, dovoljno sam iskusan da ne banujem po skoru ili iz hira itd, da ne duzim o ovome, ban je iz razloga jer demo nije dostavljen ceo kada ti se trazio. O tome ti je Andrea vec pricala, da ne ponavljam. I jos jedno bih te zamolio onako ljudski, niko se ovde ne pravi pametan ili tera neki svoj hir (pogresimo ponekad, kao svi ljudi), samo postujemo pravila i ono sto najmanje trazimo od vas da ispostujete ono sto trazimo i bez bilo kakvog vredjanja nas, jer ni mi to nidmo uradili ni u jednom trenutku vama. Svako dobro druze, pa se mozda budemo nekad pucali ponovo.

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #8 poslato: April 04, 2020, 04:53:36 posle podne »
Dzoni, nemam nista protiv tebe samo ti kazem da si pogrijesio u ovoj situaciji.
Nemas pravo da me banujes.  A ako mi je neko skinuo ban vjerovatno je skinuo sa razlogom.
 Jos jednom ti kazem, banovan sam bez razloga.. I sta sad ? Ne mogu vise da igram na serveru ?

Zasto se ne javi admin koji mi je skinuo ban da objasni zasto je to uradio i da li je isti skinuo slucajno ili namjerno.

Razumijem da imaju pravila ali mislim da kao admini morate da sagledate situaciju iz vise uglova a u ovom slucaju
je situacija ta da sam (stoti put ponavljam) banovan bez razloga! (mozda i slucajno, nije ni napisan razlog niti se admin koji me banovao javio da objasni)

Prije nego sto sam banovan stopirao sam demo jer sam skoro uvijek to radio (trip da manje laguje) jer nisam ni slutio da ce me neko banovati.
Postavio sam ss.. Drugog dokaza nemam. A ni ovo nije sud nego samo igra. Jos jednom kazem i smatram da treba ban da mi se makne.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #9 poslato: April 04, 2020, 05:17:31 posle podne »
Pa ne snima se demo automatski da bi ga igraci iskljucili.
Niko ovde nema nista protiv tebe, sto se mene tice ti si uvek bio dobar igrac, ALI SVAKO ko je banovan zbog sumnje na čit mora ostaviti demo, u suprotnom, nema unbana.. Tvoj demo nije kompletan i ne znam zasto se uopste trudis da dobijes unban... Mozda ali samo mozda se nesto promeni u tvom slucaju pa dobijes sansu da ponovo igras ali racunaj na to da ces biti cesto proveravan... Ali ipak ne verujem u takvu mogucnost..

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #10 poslato: April 04, 2020, 05:29:51 posle podne »
Ajde samo pogledaj imas gore ss i pise ti koji me admin banovao.. Ako znas ko je taj admin skidam ti kapu.  Nikad ga nisam vidio na serveru prije toga.

I da banovan sam sa nekim razlogom, znas kojim ?  Tog istog admina sam ubio vise od 10 puta zaredom.
Ocito je da je to bio neki balavac. I sad zbog tog balavca (a priznajem i zbog svoje greske) ne mogu da udjem na server.

Postujem pravila i ovo je prvi put da sam eto napravio gresku ali nikad nisam varao niti radio nesto sto je protiv pravila na serveru.
Ne znam sta je tu tesko shvatiti..  Pogrijesio sam, priznajem.. Nisam kriv i neopravdano sam banovan

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #11 poslato: April 04, 2020, 06:21:24 posle podne »
Posto trazis ozbiljne admine, a mene ne smatras pod istim, ja ti se javljam kao admin koji je tu od prvog dana od kad postoji server, a i sasvim slucajno sam u zadnje vrijeme Ha, posto sam prije prijateljski ti objasnila da ne moze da se dobije unban bez odgovarajuceg demoa, sad cu da ti odgavaram samo kao OZBILJNI admin.
Banovan si jer je admin smatrao da imas cit, sto znaci da nije neopravdan ban, nego samo provjera igraca, bio stalni lili ne. Zatim, si postavio demo koji nije cijeli, i ocekujes unban na osnovu 7 killova, i ss-a. Bas tesko.
Unban nisi dobio, i unban neces dobiti. Koji god da te je admin banovao, vredjao ga ti nazivajuci ga balavcem a stariji je od tebe, ili bio neki ozbiljni admin koji tebe smije da banuje, UNBAN ne bi dobio jer si stopirao demo, i nije nasa stvar zasto si to uradio, ali kao i ti i neki stalni igraci prije tebe koji nisu dostavili demo koji je trazen su za stalno banovani bez ikakve price o povratku.
Tako da, unbana nema, dodat ti je i drugi steam sa kojeg si trazio slot, i mislim da je to to.

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #12 poslato: April 04, 2020, 06:52:30 posle podne »
Cemu nervoza Andrea ? Nisam ja sam sebi skinuo ban, neko je drugi to uradio i ja se pitam zasto.

Ja samo mirno tražim da se sagleda čitava situacija i da se ovo na lijep način riješi.
Ali očigledno je da ne može.. . OK.

Ne trpim nepravdu i ne znam zasto ti toliko smeta da igram.
Dobro admin si, vidim da si se uzivila u tu ulogu. Volis da se pravis vazna i da komandujes.
Banuj me i sa foruma ako ti je lakse.  Jer ti je ocigledno lakse to nego da shvatis da nisam nista uradio da dobijem ban a pogotovo ne stalni.

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #13 poslato: April 04, 2020, 08:08:20 posle podne »
Nisam ja nervozna, nego ponizavas admine a za tim nema potrebe kad niko od nas nije pisao pravila :D opet ti kazem nisi stavio demo, i mi tu me mozemo nista stvarno. Meni je krivo jer te znam ali sta da radim.

Elite

• Taoci
  • *
« Odgovor #14 poslato: April 04, 2020, 08:23:50 posle podne »
Ne ponizavam admine. Rekao sam to sto sam rekao za admina koji me je banovao jer i  sama znas i vidjela si da je to bio neki novi, ocigledno neiskusan admin. Zasto me neko drugi nije banovao ? ti, cac .. bilo ko drugi.. Evo igram 3 godine na serveru.  Na kraju krajeva ovo je samo igrica
a vi se ponasate kao da smo u sudnici.  Jbg, pogrijesio sam sto sam stopirao demo ali nisam ubio covjeka da mi ovako sudite. Mogu igrati i na drugom serveru, ali jednostavno me nervira nepravda i samo pokusavam da vam objasnim da nisam nikad varao i krsio pravila na serveru i da ih znam bolje od mnogih admina jer sam i sam drzao server prije 10'ak godina.

Uostalom, i prvi mi je put da se nesto ovako desi i mogli bi da razmotrite situaciju malo bolje.