Posto trazis ozbiljne admine, a mene ne smatras pod istim, ja ti se javljam kao admin koji je tu od prvog dana od kad postoji server, a i sasvim slucajno sam u zadnje vrijeme Ha, posto sam prije prijateljski ti objasnila da ne moze da se dobije unban bez odgovarajuceg demoa, sad cu da ti odgavaram samo kao OZBILJNI admin.
Banovan si jer je admin smatrao da imas cit, sto znaci da nije neopravdan ban, nego samo provjera igraca, bio stalni lili ne. Zatim, si postavio demo koji nije cijeli, i ocekujes unban na osnovu 7 killova, i ss-a. Bas tesko.
Unban nisi dobio, i unban neces dobiti. Koji god da te je admin banovao, vredjao ga ti nazivajuci ga balavcem a stariji je od tebe, ili bio neki ozbiljni admin koji tebe smije da banuje, UNBAN ne bi dobio jer si stopirao demo, i nije nasa stvar zasto si to uradio, ali kao i ti i neki stalni igraci prije tebe koji nisu dostavili demo koji je trazen su za stalno banovani bez ikakve price o povratku.
Tako da, unbana nema, dodat ti je i drugi steam sa kojeg si trazio slot, i mislim da je to to.