Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Unban i objasnjenje  (Pročitano 454 puta)

Cyber-SDG

• Taoci
  • *
Unban i objasnjenje
« poslato: Septembar 04, 2021, 04:20:57 posle podne »
Molio bih za objasnjenje bana od strane admina |N.F'R|#Nemke

link za demo : https://easyupload.io/fdze8l

Imate demo i mozete da procenite koliko sam bio bezobrazan, kao i kako me je admin upozorio, pretio i na kraju banvao.

Nije prvi put da isti admin bespotrebno ima odredjeni problem sa mnom. Nemam demo za to a bilo je situacija kada me bespotrebno slapuje uz obrzlozenje da se stekujem u bazi. Niti sam bio u bazi, niti sam se stekovao vec pucao sa drugim igracima. Mislim da je to bilo na mapi keep onaj deo gde se popnes stepenicama na platformu ili terasu.

Ukoliko je moj recenica "done vidi da nismo na drugom serveru" uvredila igraca, ja mu se izvinjavam i neka ban ostane trajno.
4 Sep 2021 14:11:15   129   SerbiaCyber | Original player SDG   done vidi da nismo na drugom serveru

Po vasim pravilima ako sam pogresio zasluzio sam kaznu ali ne ban

Name: SerbiaCyber | Original player SDG
Player ID:   446,701
Unique ID:   STEAM_0:0:813611631
Steam Community:   76561199587488990

Nemke_89

• Taoci
  • *
Odg: Unban i objasnjenje
« Odgovor #1 poslato: Septembar 04, 2021, 08:32:19 posle podne »
Vidi druze,sto se tice danasnjeg bana,pocevsi od toga kad si rekao da ide DOnne da proveri da li si na drugom serveru,gde sam ti ja reko kroz salu da nemas ti pravo da teras ljude sa servera da te ja ne bih oterao sa istog ti meni pocinjes da pametujes kako ti imas prava da pises i da kazes sta hoces, gde sam ti par puta rekao da obratis paznju na ponasanje i da prociitas pravila a ti meni opet da ja pazim kako sa tobom razgovaram itd... sto mogu da potvrde i macak i chunga i donne i ko je vec bio jos sa nama,a sto se tice sslapova dobijao si ih zato sto si na keep2 mapi kao poslednji preziveli TT igrac i pritom bio na svom sponu nisanio i trazio igrace a nisi isao za c4,za koji sam te takodje opominjao tj pisao da svi vide C4 C4 C4 gde si ti meni odgovorio da imas prava da igras kako hoces i da nisi na sponu a bio si u tt kuci.... tako da, ja nemam apsolutno nikakav problem sa tobom,niti bilo sta protiv tebe vec jednostavno kad ti se kaze da smiris strasti i spustis ton to i uradis,kao stoi i ja uradim kad mi kazu dzoni,cac,blam,bagat,konbac,oli ko god bio admin ili ne. jer su ovde pravila jasna i strogo moraju da se postuju! a ako te ikada iz igre budem slapovo dok rasujes ili igras a da nisi na svom sponu kao TT igrac,slobodno izbaci demo i ne bezim od perma bana! pozdrav,Nemke!

Cyber-SDG

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Septembar 04, 2021, 09:15:48 posle podne »
Nemke,
Nemam potrebu da ulazim u dalju polemiku, postavio sam i demo i ono sto sam napisao.
Nikada nisam napisao nista bezobrazno na serveru, a verujem da uvidom u chat mozete to i da proverite.
Ako sam pogresio prihvatam svaku kaznu i trajni ban, ako nisam posteno bi bilo da mi se objasni razlog bana.
Svi gresimo, a ljudski je i izviniti se za gresku.

Pozdrav

Nemke_89

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Septembar 04, 2021, 09:45:01 posle podne »
E druze da si tu gresku uvideo u startu na serveru ne bi bilo ovako sad,a ne da mi kazes da ti mozes da pises sta hoces te da ja nemam pravo tako tebi da se obracam... sve u svemu sledeci put ces i ti a i svi ostali paziti sta pricate i kome i kad vam ADMIN kaze da procitate pravila ili da smirite strasti vi cete to i uraditi necete rei da on nema prabo tako da vam se obraca.

Cyber-SDG

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Septembar 04, 2021, 10:55:41 posle podne »
Jos uvek mi nisi dao odgovor vezan za ban. Da li je bio po pravilima ili nije.
Za ono napisano mogao si ako je za kaznu po pravilima da mi das gag, a preteci ton kojim si mi se obratio je apsolutno neprimeren.
Moja reakcija je posledica tvog obracanja meni. Admin je tu da regulise postovanje pravila a ne da se neprimerenim pretecim tonom obraca bilo kojem igracu.
To sto si ti admin i imas privilegiju da kaznjavas, ne znaci da trebas da zloupotrebljavas tu mogucnost.
Kada je Cac pitao za sprej (middle finger)odmah sam rekao da je moj i promenio ga. Kada je Dzoni trazio da promenim sprej (counter da ne zbunjuje igrace), promenio sam ga. Sto bi se reklo, postujem pravila kuce.
Bilo kako bilo, pravila su jasna.
Molim glavne admine da donesu odluku, demo je postavljen, kao i recenica koji sam napisao, a zbog koje si ti poceo . Ja svaku odluku prihvatam.
Pozdrav