Vidi druze,sto se tice danasnjeg bana,pocevsi od toga kad si rekao da ide DOnne da proveri da li si na drugom serveru,gde sam ti ja reko kroz salu da nemas ti pravo da teras ljude sa servera da te ja ne bih oterao sa istog ti meni pocinjes da pametujes kako ti imas prava da pises i da kazes sta hoces, gde sam ti par puta rekao da obratis paznju na ponasanje i da prociitas pravila a ti meni opet da ja pazim kako sa tobom razgovaram itd... sto mogu da potvrde i macak i chunga i donne i ko je vec bio jos sa nama,a sto se tice sslapova dobijao si ih zato sto si na keep2 mapi kao poslednji preziveli TT igrac i pritom bio na svom sponu nisanio i trazio igrace a nisi isao za c4,za koji sam te takodje opominjao tj pisao da svi vide C4 C4 C4 gde si ti meni odgovorio da imas prava da igras kako hoces i da nisi na sponu a bio si u tt kuci.... tako da, ja nemam apsolutno nikakav problem sa tobom,niti bilo sta protiv tebe vec jednostavno kad ti se kaze da smiris strasti i spustis ton to i uradis,kao stoi i ja uradim kad mi kazu dzoni,cac,blam,bagat,konbac,oli ko god bio admin ili ne. jer su ovde pravila jasna i strogo moraju da se postuju! a ako te ikada iz igre budem slapovo dok rasujes ili igras a da nisi na svom sponu kao TT igrac,slobodno izbaci demo i ne bezim od perma bana! pozdrav,Nemke!