Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Uslovi za admine, i kako napraviti prijavu  (Pročitano 4080 puta)

zaludan

• Čiter
Uslovi za admine, i kako napraviti prijavu
« poslato: Februar 21, 2014, 07:46:39 posle podne »
Da bi prijava uopšte bila razmotrena, potrebno je da ispunjavate sledeće uslove:

- da ste dovoljno dugo redovni na serveru, da vas admini prepoznaju kao stalnog igrača (ne postoji određen vremenski rok, ni broj sati, važno je da znamo ko ste i kakvi ste na serveru)

- da se lepo ponašate na serveru (da vas admini ne kažnjavaju)

- da imate aktivan FB profil

- da ste punoletni

- da ste se predstavili u delu foruma predviđenom za predstavljanja

- da ste pročitali sve "sticky" teme u delovima "O serveru" i "Naša pravila" ovog foruma

Za prijavu, otvorite novu temu, i tekst treba da izgleda npr. ovako:

- nik na serveru: zaludan
- fb profil: https://www.facebook.com/zaludan.matorci
- datum rodjenja: 17.11.1972.
- zašto hoću admina: često igram ujutro kad nema admina, pa me mnogo nerviraju jutarnji čiteri
- dodatne napomene: šta god...

AKO ispunjavate sve navedene uslove, i AKO ste prijavu napisali kao u primeru, odgovor na prijavu ćete dobiti u temi koju ste otvorili u roku od 3 dana (verovatno mnogo brže, ali može da se desi...).

Ako bilo kada, na bilo koji način, ustanovimo da ste lagali prilikom prijave, admina sigurno nećete imati, a možda dobijete i ban.
« Poslednja izmena: Jun 12, 2019, 11:16:32 posle podne Патофна Бре ! :) »
Let it be.

RFK

• Taoci
  • *
Odg: Uslovi za admine, i kako napraviti prijavu
« Odgovor #1 poslato: Februar 14, 2022, 05:12:58 posle podne »
- nik na serveru: RFK<3
- fb profil: https://www.facebook.com/petar.dunic
- datum rodjenja: 12.09.2002
- zašto hoću admina: zato sto sam i pre nesto bio admin i znam kako to funkcionise nego sam otisao u nemacku zbog posla pa se sad vratio i sad sam ponovo aktivan igram sa drugarima svaki dan i ujutru i uvece i popodne,kako kad ali uglavnom aktivan sam
- dodatne napomene: pa nemam nista dodatno sem da bi bio od koristi :)