Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba za sve admine  (Pročitano 2186 puta)

drag1c

• Gost
Zalba za sve admine
« poslato: April 17, 2014, 03:34:45 posle podne »
Ni jedan admin ne postuje pravilo, kada igrac kaze za odredjenog igraca da je citer, da mu se admin obrati.

Prozivam 3 puta lika na u@, admini kuliraju.

zaludan

• Čiter
Odg: Zalba za sve admine
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2014, 06:31:45 posle podne »
Primljeno k znanju
Let it be.

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #2 poslato: April 20, 2014, 10:56:55 pre podne »
Jel mogu nekako da  se kazne igraci koji nominiraju premale mape za previse igraca kao i oni koji glasaju za te mape?
Skoro svaki dan se desava da pojedini (da ne vredjam) npr nominiraju dust2_2x2 ili dust2_long a na serveru je 32 igraca a onda jos gore polovina igraca izglasa to i isprazni se server i naravno svi mi normalni poludimo.

I mogli bi admini malo samo stroziji da budu sto se tice kaznjavanja za recnik.

Best score

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: April 20, 2014, 03:54:34 posle podne »
Necu rec da nisam i ja nekad oglusio se na to prozivanje pogotovo ako je u pitanju prozivanje stalnih igraca mada nastojim da odgovorim ukoliko sam stigao procitat i ne samo odgovorim nego i pogledam a i u gp mozes pogledad mislm da sam u samom vrhu po pitanju banovanja

drag1c

• Gost
« Odgovor #4 poslato: April 21, 2014, 02:56:53 pre podne »
covek se zove HertZ i govorim adminima 3 dana da lik ima wh i nista. Samo me iskuliraj. Jedino se neki Jova javio i pratio i otisao..
znaci lik ima 99.9% wh.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: April 22, 2014, 07:49:30 posle podne »
@dragic ako nema admina, ili ima a nece da pogledaju nekoga koga si prijavio, udjes u spec i snimis lika, okacis ovde da pogledaju ostali admini i to je to ..
I Need You For Christmas ..

You Shoot Me Down, But I Won't Fall ..

ana ^^

• Gost
« Odgovor #6 poslato: April 29, 2014, 10:39:44 posle podne »
Jeste,sad će tako za svakog lika koga prijavi da prati i snima demo zato što admini ne reaguju. Pa gde ima to..

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #7 poslato: April 30, 2014, 12:28:41 pre podne »
Naravno da ne trebaju bukvalno svakoga prijavljenog pogledati ali  na nove igrace i povremeno stare igrace treba baciti pogled ako je prijavljen. Admin je obaveza i oni su u obavezi da to rade tako da ... Sva sreca ovde nema mnogo citera i sva sreca bar dok sam ja na serveru skoro je uvek neki admin tu i resi brzo. Sto se tice citera tu manje vise nemam zamerki samo bi malo zamerila za gagove , ima igraca koji redovno psuju i retko kad dobiju gag . Cast izuzecima ali morate malo vise obratiti paznju na to.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: April 30, 2014, 01:33:19 pre podne »
@Komsinice pa da bude kao kod tebe na zajednici ne sme niko rec da kaze -.-' ovo je igrica, ne kazem da treba da se psuje, ali ako se nekome nesto omakne ili se iznervira normalno je ..

@Ana aj procitaj opet sta sam napisao  :o

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #9 poslato: April 30, 2014, 10:18:46 pre podne »
Ih sad niko ne sme nista da kaze, ako ti smatras da sala i obican razgovor mora biti sa vredjanjem,ponizavanje i psovanjem onda bolje da niko nista ne kaze  :o :D. Razumem i salu i sve ali pojedini nece trpeti da ih neko vredja , psuje i omalozava,zbog toga i postoje ova pravila http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html
Kod mene su ostrija, da i ne ocekujem da tako bude ovde ali npr meni se svidja kako Dejann radi, mislim da on radi strogo po pravilima ovog servera i da admini trebaju njegovim stopama da idu.

Christmas

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #10 poslato: Maj 01, 2014, 03:29:15 posle podne »
-.-' ne kazem da treba da se psuje, vredja, vec da kad neko opsuje nenamerno, tj kada se iznervira ili nesto da moze da se progleda kroz prste, a to da vredja nekog igraca, psuje, raspravlja se i ostalo tu normalno gag ..

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #11 poslato: Maj 12, 2014, 10:28:24 pre podne »
Jedan savet samo za admine. Kada banujete nemojte nikada da banujete na pocetku ili kraju runde i obavezno da je banovani blizu neprijateljskih igraca kako bi se na ss-ovima video wh. Ovako ss nema poente jer sigurno na pocetku runde necete videti nista.

Clown

• Taoci
  • *
« Odgovor #12 poslato: Novembar 29, 2014, 04:59:11 posle podne »
@dragic ako nema admina, ili ima a nece da pogledaju nekoga koga si prijavio, udjes u spec i snimis lika, okacis ovde da pogledaju ostali admini i to je to ..

E da slazem se