Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Dahaka://  (Pročitano 1108 puta)

Dahaka://

• Taoci
  • *
« poslato: Maj 01, 2014, 11:23:13 pre podne »
- nik na serveru: Dahaka://
- fb profil: https://www.facebook.com/sada.nikada.92
- datum rodjenja: 01.06.1991
- zašto hoću admina: eh,,,ma ne mogu bez admina i vatanja citera nikako, to mi je u krvi :) , imam neku naviku blejat u specu pratiti sumnjive likove,,,i tako,,, sve u svemu znate me vec od prije, valjda sam bio dobar,,,pa odlucite ?
- dodatne napomene: sad sam malo bot sto se tice igre, nisam dugo igrao , ali sto se tice admina sve 5 :)

uzdravlje

zaludan

• Čiter
Odg: Dahaka://
« Odgovor #1 poslato: Maj 01, 2014, 09:43:56 posle podne »
Nije u pitanju kakav si bio admin, nego kako si otišao.
Šta nam garantuje da nećeš opet za mesec dana naći neki novi "interesantniji" server?
Let it be.

• Taoci
  • *
Odg: Dahaka://
« Odgovor #2 poslato: Maj 02, 2014, 07:50:39 pre podne »
Ne znam ja ko je otisao,,, mene nije bilo 3 dana na serveru i sta cujem ,,, "e Denis ti skinuo admina" ??? To sta sam ja radio ta 3 dana, nije bilo nista vezano za vas server, niti sam ja napustio server pa presao na drugi zato sto je "interesantniji" ,, pomagao sam prijateljici u vezi game panela, to ti Denise vrlo dobro znas, a ukidanjem admina na matorcima zbog toga sto sam bio odsutan 3 dana, nisam vise imao ni volju ni zelju nakon tog da ulazim na server, tako da sam, nedugo nakon tog napustio cs neko vreme...

Et sad opet igram, i samo sam poslao prijavu za admina,,, ocekujuci pozitivan ili negativan odgovor,,,a ne da objasnjavam kako sam "otisao",,,  ;)

Svejedno,,kako god,, ljudovi uzdravlje,,, pucamo se  8)