Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Vatreno krstenje.. :)  (Pročitano 2233 puta)

brutal

• Bot
  • **
Vatreno krstenje.. :)
« poslato: Jun 20, 2014, 06:27:20 posle podne »
Uopste necu da se zalim na Glavatog zbog prozivki u toku igre (u vezi stekanja "na spawnu"), vec na druge admine.. Ali s' obzirom da je to povezano, moram i njega da pomenem..

Prvo dobijem opomenu za SLAY zbog stekanja u bazi (igrala se athena, i na mapi ima campzone, tako da nisam bio u bazi).. Pobunim se jer uopste nisam bio u steku vec na kutijama, pritom sam bio CT i nalazio se izmedju 2 sajta..

Naravno, to je bio prvi kill da sam ja ostao tu jer inace idem u RUSH sam skoro uvek, poludim i prozovem Sablju, kako se njemu nikako ne zapreti iako kao teror ostane poslednji i ne ide po C4 vec cuci u steku i ceka da mu neko naidje na noz..

Onda me lenji majs MUTIRA, bez razloga jer nisam bio ni drzak ni bezobrazan, i pritom ne navodi nikakav razlog..

Lepo se obratim adminima, misleci da ce se javiti majs bar sa nekim razlogom, ali ne, javlja se Naruto (inace admin koji je poznat po izdrkavanju sa MUTE i GAG komandom) mesa se u ono gde ne bi trebao da se mesa i prica kako se ja svadjam i kako sam drzak sto uopste nisam bio, zapravo je on drzak kao derle neko (sto nejverovatnije i jeste)..

Nistaaaa, nema unmute, onda upadne neki klinac pevac i izdrkava se na mic pevajuci, njemu moze da se skine mute ko zna koliko puta.. Onda klinac koji je bio napadan sloganom "Srbija do Tokija" takodje dobije unmute ubrzo.. 

Znaci samo ja koji sam bzvze mutiran, ne dobijem unmute..

Tako da obratite paznju zasto mutirate igrace..
I da, i admini opsuju, i admini umeju da uvrede uigraca a to se naravno ne sankcionise nikako..

I molio bih druge admine da se ne mesaju..

Naruto

• Taoci
  • *
Odg: Vatreno krstenje.. :)
« Odgovor #1 poslato: Jun 20, 2014, 08:21:24 posle podne »
Covece, Majs ti je dao mute ja sam samo rekao kad si pisao na admin say ne bi ti valjda dzabe dao a ako si citao pravila nema rasprave sa adminima... REKAO SAM TI ZALI SE NA FORUMU A JOK TI I DALJE SE RASPRAVLJAS OVAMO... A ovo sto pises o meni opet ti kazem predlozi ovde na forumu da mi se skine admin pa neka glasaju ostali... Onaj sto je pevao mute sam ga dzigi je bio tu skinuo sam mu mute a njemu celo vreme ukljucen mikrofon pa se opet culo i opet sam ga mute ne razumem sta hoces...? I onom sto je pricao Srbija do Tokia i njemu sam dao mute i skunuo al je odma izasao bio... I NISAM TI REKAO DA SI DRZAK I BEZOBRAZAN REKAO SAM TI DA PRESTANES O TOME NA SERVERU IMAS FORUM!!! DRUGI PUT SACUVAJ DEMO I OSTAVI GA NEMOJ DA IZMISLJAS I DODAJES TAKO STVARI... A za slay od Glavatog po mom misljenju te je dzabe slay...

Naruto

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Jun 20, 2014, 08:25:10 posle podne »
A to sto pricas kao izdrkava se sa gag i mute komandama postavi demo kad sam nekome dzabe dao gag ili mute pa onda ok a ovako dzabe lupas gluposti... To sto vi kazete neku psovku pa posle nisam mislio ozbiljno to je bilo vise puta nema toga psovka je psovka a ja kao admin trebao bih da reagujem ako nekome to smeta ne znam necu vise biti admin nek to rade drugi koji znaju kada da gaguju a kada ne...
« Poslednja izmena: Jun 20, 2014, 08:31:02 posle podne Naruto »

Naruto

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jun 20, 2014, 08:27:18 posle podne »
A jel sam Derle zato sto ti kazem da prestanes da pises i da se raspravljas? Jel sam te uvredio nesto ? Rekao sam ti samo imas forum.

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2014, 08:44:46 posle podne »
Nema rasprave sa adminima?.. Znaci moze da mi se preti iako ne krsim bilo kakva pravila i mogu biti mutiran jer sam rekao da ne krsim nikakva pravila?.. I ne smem da pitam zasto sam mutiran?.. To je rasprava?.. To nije rasprava nego konverzacija, i upravo zbog toga mislim da si derle..

A meni licno ne smeta niti 1 admin na serveru, pa ni ti, tako da necu predlagati bilo sta.. Da mi smeta ne bih igrao tu..

I moze jos uvek da traje MUTE iako sam mutiran bez ikakvog razloga, i bez ikakvog objasnjenja..

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Jun 20, 2014, 08:52:42 posle podne »
Tek sada me cuju igraci.. (unmuted)

zaludan

• Čiter
« Odgovor #6 poslato: Jun 20, 2014, 09:02:16 posle podne »
Nema rasprave sa adminima?

Da, baš tako, i baš tako napisano u pravilima - ne raspravljaj se, i ne svađaj sa adminima. Kad imaš problem sa njima, pišeš ovde, ili se žališ direktno head adminima (http://matorci.info/index.php/topic,1478.0.html).
Već piše u pravilima, ali, evo, ponoviću ovde - čak i kad admin nije u pravu, a kreneš da se raspravljaš s njim, najverovatnije će to završiti nekom kaznom za tebe, makar posle i admin bio kažnjen.
I, kao što Naruto pomenu - pri ovakvim situacijama, ako nemaš demo na kojem se vidi da si mutiran bez razloga, sasvim sigurno ćemo pre verovati adminu nego mutiranom (ili na bilo koji drugi način kaženjenom) igraču. Kad je chat u pitanju, to nije problem - sve ostaje zapisano, ali voice - samo demo...

A ovo:

Tek sada me cuju igraci.. (unmuted)

Ne znam u čemu je bio problem, ali admin, sve i da hoće, ne može da te mutira/gaguje a da to traje posle promene mape.
Let it be.

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Jun 20, 2014, 09:09:21 posle podne »
Moja greska onda, da sam znao, sacuvao bih i demo.. Izvinjavam se..

Naruto

• Taoci
  • *
« Odgovor #8 poslato: Jun 20, 2014, 09:43:34 posle podne »
Prvo   procitas pravila pre nego sto pocnes da vredjas... Rekao sam ti da ti dzabe nebi dao majs mute i eto sad znas da nema rasprave sledeci put okaci demo kada se budes zalio...
« Poslednja izmena: Jun 20, 2014, 09:52:04 posle podne Naruto »

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #9 poslato: Jun 20, 2014, 09:57:02 posle podne »
Ajde, ad napakuj i da vredjam.. Bravo mali.. :)

Naruto

• Taoci
  • *
« Odgovor #10 poslato: Jun 20, 2014, 10:02:48 posle podne »
Pa sta si pisao ovo gore ? Nesto lepo o meni mozda?

Naruto

• Taoci
  • *
« Odgovor #11 poslato: Jun 20, 2014, 10:06:43 posle podne »
Kad krenes u raspravu vredjas admina i njegovu odluku zato sam ti rekao da se ne raspravljas...

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #12 poslato: Jun 20, 2014, 11:08:35 posle podne »
A sta je to ruzno o tebi sto pise gore?..

zaludan

• Čiter
« Odgovor #13 poslato: Jun 20, 2014, 11:41:58 posle podne »
Mislim da nemate sta pametno da dodate ovde...
Let it be.