Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Pohvala za DZIGIBAU  (Pročitano 1145 puta)

Cale RAKIJAS

• Ozbiljan igrač
Pohvala za DZIGIBAU
« poslato: Avgust 19, 2014, 07:47:03 posle podne »
Svaka cast. Cim sam te zamolio sa stavis vm na 0, ti si to uradio. Znam da to nije nista tesko ali s' obzirom na to da sam pre nego sto si ti usao.. zamolio ciao baby 4 tdi jedno 20 puta da stavi vm 0 i to ne na inferno nego 2 mape pre toga..., I onda kad je Dejannn dosao i njega sam isto zamolio ali opet nista. Kuliranje. Moras da budes bezobrazan da bi reagovali sa gag i tako dalje. Ali cim mora da se pomucite nesto boli vas ona stvar. I igrac koji koristi wh konstantno 10 min nije odmah banovan od strane ciao baby koji je bio tu nego mora neko drugi, a to je bio Dejannn koji je 10 minuta pratio igraca. STRASNO! Ono je mali lakisha video da je wh. Tu je pukao jedan stalan igrac i izasao.... Dobri admini jesu u smislu da prepoznaju citera i tako dalje ali da mrdnu dupe.. uhh  jako tesko
Tata

dejannn

• Ozbiljan igrač
Odg: Pohvala za DZIGIBAU
« Odgovor #1 poslato: Avgust 19, 2014, 08:36:03 posle podne »
evo ovako usao sam na server  ciao baby je bio u specu ali verovatno nije bio tu,ulazim u igru cale mi javlja da pera ima WH sacekao sam malo duze jer je nik bio pera mislio sam da je nas pera pa sam ga banovao posle par rundi,sto se tice vm na 0 nisam hteo iz speca da gasim da ne izvali da ga gledam,svi znaju cim udjem na server da gasim vm na 0.

Cale RAKIJAS

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Avgust 19, 2014, 09:18:45 posle podne »
U redu. Onda se za to izvinjavam. Ne, ciao baby je bio u igri ali je izasao cim mu je receno(u spec) i odlutao.. Ako i to nije tako opet se izvinjavam. Ali da li je moguce da i ako je to taj pera, verovatno mislis na pera(stoka, da treba da se ceka biti siguran da to nije on, pa ban. To je STRASNO! Da sad neko prijavi ne znam.. nekog stalnog igraca, vi bi rekli nema, ne bi ni proverili, sto je i bilo u par navrata... Mislim da je to sve sto je moglo da se kaze..
Tata

dejannn

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Avgust 19, 2014, 09:36:09 posle podne »
ok nema problema.malo duze sam cekao za ban zbog prica na admin say i nika evo i ja se tebi izvinjavam.sto se tice provere svakog cu da proverim koga prijavis a stalne igrace iz igre

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Avgust 20, 2014, 11:01:51 posle podne »
Jeste da je zakljucana tema, ali moram da se ukljucim.
Povodom proveravanja stalnih igraca - da, naravno da cemo odgovoriti 'nema' bez provere - svi, a pogotovo dobri stari igraci su proveravani 'milion' puta.
Najbolji dokaz za to ti je unban sekcija foruma - mozes da vidis da ih ima dosta koji su vise puta i banovani.
Naravno, to i dalje ne znaci da ih mi ne proveravamo s vremena na vreme, ali meni prvom ne pada na pamet da idem u spec svaki put kad neko nov trazi da proverim nekog ko je na serveru godinu dana samo zato sto ga je negde ubio kroz zid.
Let it be.