Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: UtvaRa  (Pročitano 806 puta)

Utvara

• Taoci
  • *
UtvaRa
« poslato: Septembar 02, 2014, 08:19:58 posle podne »
Nick na serveru- UtvaRa
-Fb profil- https://www.facebook.com/milan.jovanovic.3954
-Datum rodjenja- 14.09.1990
-Zasto hocu admina- Zato sto sam video da vam treba admin pa reko da se prijavim :D salim se , vec duze vremena igramo zajedno, upoznat sam sa ekipom i mislim da posedujem iskustvo koje bih mogao da podelim sa vama kako bi se cepao kvalitetan cs bez citera itd.. mada meni amx kontrole cak i ne trebaju bilo bi dobro samo ako moze amx chat bilo bi do jaja.. :D

zaludan

• Čiter
Odg: UtvaRa
« Odgovor #1 poslato: Septembar 04, 2014, 07:50:50 posle podne »
Hmmm...
Samo amx_chat ne može.
Generalno, ti možeš da dobiješ admina, ali s obzirom na ovo što si ispisao, moram da naglasim da se od admina očekuje i da rade nešto, pa ako ne misliš da i "radiš", bolje da ti ne dajemo admina samo da bismo ga skinuli :D
Predlažem ti da pročitaš sekciju "Naša pravila" (tamo je prilično precizno navedeno šta se od admina očekuje), pa ako hoćeš admina, javi...
Let it be.

Utvara

• Taoci
  • *
Odg: UtvaRa
« Odgovor #2 poslato: Septembar 04, 2014, 10:06:14 posle podne »
pa znas kako prijavio sam se da bih vam na neki nacin pomogao jer vidim da vam fale admini, ali vidim da se dosta njih prijavilo pa ako vam nije tolika frka onda mi ne treba admin jer kad imam admina onda ne mogu da igram kako treba jer non stop kao sto ti kazes mora da se "radi" nesto, ali ako vam je frka i bas vam je zapelo onda mogu da pomognem i da "radim" nadam se da smo se razumeli :D