Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Tekstura  (Pročitano 2245 puta)

brutal

• Bot
  • **
Tekstura
« poslato: Oktobar 13, 2014, 08:35:48 posle podne »
Dogovorite se sta je tekstura, a sta nije tekstura! Dosta je bilo izdrkavanje admina za to, jedan postupa ovako, drugi postupa onako! A ti Glavati ne znam sta si utripovao da isterujes pravdu i kickujes (i slay) za svaku glupost! Procitaj pravila pa onda serendaj "tekstura" "nije tekstura"!

Evo ti Demo pa proceni da li sam se slobodno kretao i da li sam video kroz zidove (kako Walter objasnjava teksturu)!!!

http://www14.zippyshare.com/v/86027306/file.html

I molim te Glavati da sjases vise, preterujes, slay me kada sam CT i cekam izmedju 2 sajta, slay me za izmisljenu teklsturu, slay za svaku glupost, a ti kad napusavas igrace nikom nista! Zajebi to tripovanje da si uhvatio Boga za muda ako imas admina brate, nisi..

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
Odg: Tekstura
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 15, 2014, 10:32:35 pre podne »
Slazem se u potpunosti to za texturu, nikako da se sloze sta jeste a sta nije textura na kraju '-.-
Textura kao bukvalna rec textura ne moze biti bannable jer kao sto je gosn Zaludni naveo tamo u temi
svaki objekat oko nas je textura: kamen, drvo, kutija, bure, bla bla...samo sto postoje odredjene texture da kazem
sa kojih igraci koji su na njima sticu "unfair advantage": (ne znam kako bih ga srocio po Srpski) vide kroz zidove i ostale
predmete, sami oni su nevidljivi dok su gore itd... A sama prednost iznenadjenja ne bi trebalo da predstavlja problem.
Sokirao sam se kad su mi odredjeni likovi par puta rekli "Silazi odatle odmah, ako se nisi sam popeo gore onda je to textura"
http://www62.zippyshare.com/v/15180260/file.html Mene licno muci sto je ovo zabranjeno jer cenim da nema potrebe al ajd...
kao ako se tu popnes ti odmah postajes Bog i niko ne moze da te ubije, u ostalom posle 2 dana to vise nece drzati moc iznenadjenja, tako da nisam siguran u cemu je problem sa tim texturama. I...da, znam, napisao sam 8 puta rec "textura9" >,>
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Sly Boogy

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 15, 2014, 09:40:28 posle podne »
koga sam napusavao?? svaki slay je bio s razlogom svi znate pravila ja bogami necu vise da opominjem od kako sam dobio admina opominjem a ti opet po starom kao da zidovima govorim i prvi slay je bio za c4 bio si tt.. ako ne znas nemoj da lupas, jer neces ovaj put ostati ziv. (lupio pa ostao ziv) gresis decace i nemoj da si bezobrazan okaci mi ss de sam ja prozivao i napusavao igrace.. poz pucamo se 8)

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 15, 2014, 10:52:01 posle podne »
@Luck is no excuse - izraz na srpskom bi bio "nekorektna prednost" :D

Ta stena na nuke, kao i čuvena terasa na infernu su blokirane još jako davno iako nisu teksture u ovom negativnom kontekstu (pogotovo ovo na inderno). Ima još nekoliko mapa na kojima su neka mesta blokirana iako ne postoji nikakva prednost osim faktora iznenađenja, za koji i sam kažeš da nestaje za 2 dana, kad ljudi shvate da negde mogu da se popnu.
E sad, na nuke konkretno, stena je zabranjena jer ako terori mogu tu da dodju, mapa postaje drastično neizbalansirana, i ct-ovi ne mogu ni da pomisle da izađu na tu stranu. Na infernu je zabranjena terasa zato što nam se jednom već bilo smučilo da isterujemo ljude s nje - ne bi verovao koliko se često ljudi tamo štekaju kad mogu, sve sa c4 na leđima.

Na nekim mapama, blokirano je penjanje na neka mesta. Ne zato što su teksture u pitanju, već zato što jedna ekipa stiče drastičnu prednost ako to koristi (alexandra, dusttilldawn i jos po neka).
Da budem iskren, verujem da su to mesta koja tvorci mape nisu pravili namerno, već su jednostavno koristili elemente koji dozvoljavaju "zloupotrebu", jer, npr, ako se terorima dozvoli da se penju po zgradama na alexandri, ct-ovi nemaju ama baš nikakve šanse.
Let it be.

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 15, 2014, 11:26:17 posle podne »
Ae ovako, kazes  "slay je bio za c4 bio si tt..", Ok, uzmi onda i pogledaj demo zbog cega sam dobio slay, ja se nisam stekao dok je C4 bio na zemlji vec jurio za njim.. A ti ako si vec dobio admina (ne osporavam to, ne interesuje me) mogao bi da procitas pravila kada se dobija slay i zasto..

Proslog puta si me slay jer sam na de_athena bio izmedju 2 sajta kao CT, C4 nije bio postavljen, a ti si ipak slay..
 Sto znaci da se izdrkavas kako ti se digne.. Pa ti vidi ko je bezobrazan ovde.. :)

Evo ti i deo texta: "Prvo dobijem opomenu za SLAY zbog stekanja u bazi (igrala se athena, i na mapi ima campzone, tako da nisam bio u bazi).. Pobunim se jer uopste nisam bio u steku vec na kutijama, pritom sam bio CT i nalazio se izmedju 2 sajta..
Naravno, to je bio prvi kill da sam ja ostao tu jer inace idem u RUSH sam skoro uvek, poludim i prozovem Sablju, kako se njemu nikako ne zapreti iako kao teror ostane poslednji i ne ide po C4 vec cuci u steku i ceka da mu neko naidje na noz..
Onda me lenji majs MUTIRA, bez razloga jer nisam bio ni drzak ni bezobrazan, i pritom ne navodi nikakav razlog.."

Ovaj deo texta je bitan jer se ELEY i dalje steka iako je C4 postavljen ili je pao, a ne dobija ni opomenu ni kick ni slay.. (jos jedan argument da radite kako se kome digne)..

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 15, 2014, 11:27:46 posle podne »
Nego vratimo se na TEXTURU, na de_alexandri i CT mogu da se popnu na krov i to pre nego terori.. :)

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 16, 2014, 08:22:05 pre podne »
U redu sto se mene tice ja sam okey, dobio sam odgovor, hvala.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

zaludan

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:09:57 pre podne »
Nego vratimo se na TEXTURU, na de_alexandri i CT mogu da se popnu na krov i to pre nego terori.. :)

A vidiš, meni nekad dođe da vas banujem samo zato što se popnete tako negde, čak i ako ste samo gubili vreme i morate da se vratite, jer se ispostavi da je to gde ste se popeli beskorisno za igru.
Mislim, kad ljudi prave mape, da hoće da ti ili bilo ko drugi negde može da se popne, postavili bi neke merdevine/stepenice, kutije na koje može da se skoči i sl.
Ali jok, vi "pametnjakovići" bukvalno TRAŽITE po mapama gde biste mogli da se popnete da uhvatite koji frag pre nego ostali shvate odakle sve možete da ih ubijete.  Pa polomio si se dok nisi našao gde da se popneš!!!!!
Ja bre ni ne znam da ct-ovi mogu da se popnu na zgrade na alexandri, ali eto ti znaš. Ja blokiram dva mesta na kojima terori mogu da se penju, ti nađeš treće. Ako će tt i ct da se penju po krovovima, mapa više nema veze s mozgom - dobiješ samo jednu veliku fy mapu sa više nivoa i 2 bomb sajta...
I još lepo dodaš kako mogu i ct-ovi da se penju, ali ne kažeš gde, jer onda bi svi znali, i više ti nije zanimljivo...
Nemam reči...
« Poslednja izmena: Oktobar 16, 2014, 09:44:51 posle podne zaludan »
Let it be.

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:45:21 posle podne »
Pa ako ces tako, onda bi trebalo i boost da se zabrani.. Jer na texturu mozes samo uz pomoc boosta i nikako drugacije.. Na de_dust2 ne sme da se boostaju igraci na kratko, na de_munze ne smeju da se boostaju igraci na onu veliku terasu na B sajtu..

Eto ti, zabrani boost, zabrani i taj momenat iznenadjenja i eto resenja..

Najbolje da se udje na server i da se cuci na spawnu, kao ELEY sto igra..

Znaci goveda koja se stekaju da bi ostali zadnji preziveli kako bi "skupljali" ove ojadjene ranjenike i tako pumpali poene, niko ne dira..

zaludan

• Čiter
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:50:12 posle podne »
Ja tebi savetujem da batališ da tražiš bagove po mapama, i obavezno da pročitaš ovo: http://matorci.info/index.php/topic,1622.0.html

Pošto očigledno nemaš pojma o čemu je uopšte reč.
Let it be.

brutal

• Bot
  • **
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 17, 2014, 09:26:01 posle podne »
Ono na de_alexandri nije bug na mapi cim ima 16 mesta gde se mozes popeti na krov.. Pa cak i na one zidove koji dele CT i TT spawn..

zaludan

• Čiter
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 17, 2014, 10:05:15 posle podne »
Ja rekoh sta imam na tu temu.
Let it be.