Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina  (Pročitano 1137 puta)

Strajk Mozga

• Gost
Zalba na admina
« poslato: April 22, 2015, 02:12:28 pre podne »
Dobio sam ban razlog "prodaja" evo demo na demu se vidi da mi je puska prazna i nisam mogao da ga pucam..
 http://www1.zippyshare.com/v/WVp8E4gH/file.html
Evo i SS:
http://www25.zippyshare.com/v/CMKzlkmY/file.html

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
Odg: Zalba na admina
« Odgovor #1 poslato: April 22, 2015, 06:09:47 pre podne »
Nije moj posao da se mesam, ali sa obzirom da sam imao visak slobodnog vremena pogledao sam tvoj demo i dosao do sledeceg zakljucka:
1. Prodao si saigraca.
2. Ocigledno se vidi da si ga prodao ako premotas demo i pogledas od 14:23:89 do 14:34:54 dovoljno je.
3. Razumem da nisi cuo za dugme na tastaturi "(broj) [2]" u slucaju da si promenio bind, zove se pistolj, iliti nacin da ubijes nekog kad nemas vise metaka u pusci niti vremena da zamenis okvir (I da pritom ne dobijes ban)? Ocigledno je da si imao pistolj, vidi se na pocetku partije. Nisi metak opalio iz njega niti ga izvukao do tog noza.
5. Prodao si saigraca, i pritom okacio demo na ban od 60min. Ajd sto je zbog toga, nego sto si okacio demo koji jos potvrdjuje da si ga prodao a "mozda" (zavisi kako pucas) si mogao da ga spasis.

'Dobio sam ban razlog "prodaja" evo demo na demu se vidi da mi je puska prazna i nisam mogao da ga pucam..'

Nadam se da neces zapasti samnom u tim.
Ne bih ja nista od ovoga pisao, ali brate sram te bilo, em sto si prodo lika em sto si ubedjen da je opravdano.
Sve u svemu, zacin C, uz sve se mesa...(Nekad je bolje cutati); Sledeci put pogledaj svoj demo pre nego sto ga okacis, da se ne zakopas jos vise. :)

Nadam se da administratorima nece smetati sto sam se umesao, ali nisam mogao da odolim.
Ocigledno mi je bilo poprilicno dosadno, da... >,>
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Strajk Mozga

• Gost
« Odgovor #2 poslato: April 22, 2015, 09:36:09 posle podne »
Upravu si nije tvoj posao da se mješaš i dalje mislim da sam bez potrebe dobio ban.

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: April 24, 2015, 06:59:26 posle podne »
Sorry sto mi je ovoliko trebalo, ali stvarno ne stizem...

I, slazem se sa Lucky-jem - potpuno opravdano si dobio ban.
Da si prebacio na pistolj i pucao, tvoj saigrac bi mozda i preziveo. Ovako, ti si obezbedio da on pogine.
Let it be.

Strajk Mozga

• Gost
« Odgovor #4 poslato: April 25, 2015, 11:29:37 posle podne »
Al to je "možda" tako da i dalje mislim da sam bezpotrebno dobio ban..

zaludan

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2015, 11:31:41 posle podne »
Predlazem ti da (ponovo) procitas pravila za igrace, i posebno obrati paznju na na deo koji se odnosi na prodaju - http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html
Let it be.