Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na Maka-La i na admina en-trax  (Pročitano 937 puta)

Teppista

• Taoci
  • *
Zalba na Maka-La i na admina en-trax
« poslato: Decembar 21, 2015, 03:24:29 pre podne »
Zamolio bih admine ili kog vec da obrati paznju maki da mi ne daje nadimke posto mi to smeta iskreno :)

A primedba za admina En-Trax zamolio sam ga da gaguje maku on je to uradio a i gagovao mene? Ne znam razlog? Nisam se raspravljao sa makom on je poceo da provocira cim sam uso!

En-Trax

• Ozbiljan igrač
Odg: Zalba na Maka-La i na admina en-trax
« Odgovor #1 poslato: Decembar 21, 2015, 03:33:59 pre podne »
ne interesuje me ko ti daje nadimke...gag obojici i kraj price... on je tebe provocirao , a ti si trazio gag "napinje se"..ubuduce vodite racuna sta pricate i pisete jer ce biti strozijih kazni !!!

Teppista

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Decembar 21, 2015, 05:03:53 pre podne »
Aaa cekaj izvini na primer to meni smeta i sta ja da radim ajde samo mi to kazi?!

En-Trax

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Decembar 21, 2015, 12:15:17 posle podne »
Imas admin say a ne javno da spamujes kao i on..naucite vise...ili cu da vas banujem.na po 60 min da detaljno procitate sta sme a sta ne sme..ukoliko te neko uznemirava posaljes na admin say

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2015, 12:57:33 posle podne »
Aaa cekaj izvini na primer to meni smeta i sta ja da radim ajde samo mi to kazi?!

Ako igrac nije bezobrazan, ne vredja, ne urla, ne smara sve redom, a tebe nervira, uvek imas opciju "/mute".

Ako ipak radi nesto od navedenog, a admin kulira, da, treba da se zalis, ali daj i demo - ovako, dzaba prica.
Let it be.

En-Trax

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Decembar 21, 2015, 01:40:13 posle podne »
Daleko od kuliranja..obojici sam dao gag na 2 min da ne bi zapoceli dalju raspravu...to je po meni preventivna kazna da ne bilo komplikacija dalje.. Ukoliko te ne uznemirava imas admin say i idrac ce biti sankcionisan, a ne da vodite raspravu javno !