Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Banana  (Pročitano 1034 puta)

Kreator

• Taoci
  • *
Banana
« poslato: Decembar 25, 2015, 03:58:38 pre podne »
Otkad se to za rec 'JEBENO' dobija gag na 3 minuta, pa zatim za recenicu "ADMINE ZBOG TOG KIKA ZAKLACU TI MAIKU" dobija perma ban? :) Ja sam mislio da je ovo ozbiljan server... :)

snikers

• Ozbiljan igrač
Odg: Banana
« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2015, 07:15:26 pre podne »
ajd da ti ja odgovorim :) vidi odi u neku ozbiljnu firmu pa opsuj kod njega a zatim mu reci zaklacu ti majku i vidi posle dal ces izaci sam na nogama il cete izneti hitna pomoc ili mrtvacko vozilo na ovom server SE NE PSUJE niko do sada nije mogao pa neces ni ti

zaludan

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2015, 10:07:48 pre podne »
U neka prosla vremena kad se CS igrao samo u igraonicama, takav recnik je garantovao krvavu njusku.
S obzirom da je anonimnost dala hrabrost mnogima, ostaju samo banovi...

P.S. ovaj nece biti u mogucnosti da odgovori.
Let it be.

Kreatorbre

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Decembar 26, 2015, 03:11:11 pre podne »
P.S. ovaj nece biti u mogucnosti da odgovori.

A zasto ne bih bio? :) Dodjem na server po preporuci pa imam sta i da vidim, admini koji ukupno imaju mesec dana staza u csu, mape koje niko normalan na ovom svetu ne igra, neka decurlija skice na mic tako da glava zaboli (da paradoks bude veci server se zove MATORCI :)), a kulminacija svega je kad sam sad usao ovde i video da je ovaj car snikers/broken/sasavr/Ljubic/musapusa zapravo admin, i jos se bas nadje da mi odgovori,  cirkus ;D ;D

A za razliku od ovih ovde ljudi koje ocigledno mrzi da guglaju ja znam ko si ti, pa je bolje da cutis umesto sto pametujes, jer sam siguran da je svakako bolje malo spamovati i psovati na serveru nego biti takav umobolni lik kakav si ti ;D

Kreatorbre

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Decembar 26, 2015, 03:44:10 pre podne »
I dva saveta za heada:
1. Sledeci put zakljucaj temu
2. Cuvaj bulju ako si u blizini ovog koji ti je poznat kao SNIKERS ;D ;D

zaludan

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: Decembar 26, 2015, 10:08:42 pre podne »