Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: ....  (Pročitano 1050 puta)

Crosshair appearance

• Gost
....
« poslato: Januar 26, 2016, 06:59:09 posle podne »
E ovako stvari stoje. Dobio sam mute od strane admina Valkire Prevara, ispalo je da se derem, posto mi je krcalo, a smatram da nisam trebao dobiti. A druga stvar igrac Dacho RS je napisao da se derem ko jarac, i to mi je zasmetalo. Napisao sam na admin say, da hocu gag za ovo, covjek me vrijedja, da bih na to sve gore pomenuti admin, meni dao gag. Ovim cinom sa njegove strane nije bilo korektno nikako. X puta se desilo da igrac dobio gag, ako se pogrdnim imenom obraca igracu ili adminu. Ova rijec "JARAC" bila pogrdna ili ne je ispala kao uvreda, valjda bi se trebao gag dobiti, a ne da on mene gaguje. Poz y3uu.

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
Odg: ....
« Odgovor #1 poslato: Januar 26, 2016, 07:57:38 posle podne »
Gag si dobio jer si na chatu vise puta napisao zasto sam dobio mute..i pisao si na admin say da si neopravdano dobio mute,a lepo sam ti napisao da se zalis na forum a ne na chat i admin say,posto si dobio odgovor zasto si dobio mute.A Dacho je napiso dere se ko jarac sto se direktno ne odnosi na tebe niti je pomenuo tvoj nik.Toliko ....Cao gg

Crosshair appearance

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Januar 26, 2016, 08:29:56 posle podne »
O cemu ti pricas? Ja jesam napisao, al ne toliko puta koliko ti navodis da sam napisao. Ja sam na javni cet napisao zasto sam dobio mute, a doticni je odgovorio deres se ko JARAC, sto je meni bilo upuceno, a u tom trenutku niko nije pisao na javni cet. Ne znam kakav ti je ovo odgovor daj malo opsirnije napisi. Pa i da meni nije bilo upuceno kao sti ti govoris, opet Dacho zasluzuje gag.

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Januar 26, 2016, 08:48:03 posle podne »
Postavi demo...

Crosshair appearance

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Januar 26, 2016, 08:57:17 posle podne »
Ne izmiljam ja ovde nikakakvu toplu vodu, nego kazem kako jeste. A ti si sam vidio da je napisao JARAC, a nisi reagovao, ni ti niti bilo ko od admina. I mene pored mute gagujes, jer sam ti napisao na admin say da trazim gag za doticnog.

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Januar 26, 2016, 09:06:35 posle podne »
Ovaj razgovor vodi u pogresan pravac...Ja nemam nameru da za neke banalne stvari kao sto su mute ili gag opravdan ili ne opravdan cuvam demo.A tebi sam napisao zali se na forum.Trebao si da postavis demo.Ovako sve izgleda kao neki trac.Ubuduce kad se zalis obavezno postavi demo.Hvala jos jednom sto si pokrenuo novu temu u delu pohvale i zalbe :D pucamo se :D