Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zasto vracene sve mape u nominacijama?  (Pročitano 947 puta)

bezimeni

• Pro
Zasto vracene sve mape u nominacijama?
« poslato: Januar 29, 2016, 04:00:26 posle podne »
Pa samo sto su vracene mape odma poceli standardno da smaraju sa starim mapama,opet ce se igrati sve jedne iste! Mislim da nije trebalo uospte da se vracaju u nominacijama(ili bar trebalo se vrate mape koje se nisu igrale cesto na serveru tipa kalemegdan,dust castle,cloister)...cak ima i previse mapa za nominovanje...trebalo bi cesce se izbacivati mape koje se igraju konstantno,a nove mape zauzimaju njihova mesta. Mislim da je ovo velika greska vracanje.Bas sam razocaran ovim :( I onako u poslednje vreme nemam mnogo vremena za cs,a sad kad vidim da pocnu da dave Bretonijom,Alexandrom,Azarom tek mi se nece igrati :P I onako sam hteo predlozit da se izbace mape Azara,Bretonia 2013 Cold i tako te koje se igraju po 3x dnevno...a sad ce se igrati jedna te ista grupa,garantujem! Pozz
Super M@ck 25 :D

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Zasto vracene sve mape u nominacijama?
« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2016, 05:17:25 posle podne »
Slažem se sa konstatacijom gore, ali realno bilo bi kul uvesti pravilo neko da jedna mapa može da se igra samo jedanput u 12/24 sati   ili možda neki tip glasanja...
Recimo da se sve vrati na ono normalno gde su izbačene ove popularne mape ... svake nedelje biramo dve od recimo 10 random popularnih mapa koje će biti naredne nedelje omogućene da se nominuju i igraju cele te sedmice. Pogotovo ako glasanje bude na forumu,  to će biti sjajno jer će posećenost porasti zbog glasanja za mape. :D
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

zaludan

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2016, 07:45:58 posle podne »
Vrlo lako cu ih opet izbaciti ako bude potrebe
Let it be.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2016, 10:20:21 posle podne »
Zar ne moze recentmaps da se stavi na veci broj mapa,tipa 15-20?
Rodjen los  !

Bad to the bone !