Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Dobih i ja cuveni ban od 60 min :)  (Pročitano 1636 puta)

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
Dobih i ja cuveni ban od 60 min :)
« poslato: Februar 02, 2016, 03:28:57 posle podne »
http://www74.zippyshare.com/v/eaLjTkhl/file.html
Znaci steam zabagovao, uleteo drugi igrac pored mene, napisala doticnom adminu da je steam u pitanju i popila ban :). Ne treba mi unban, jer istrosih mnogo vremena za ovo, istecice tih 60 minuta. Ovo sam izbacila Zaludni samo da vidis da sam bila u pravu kad sam unapred zvocala da admini ne kapiraju sta u stvari znaci to tvoje seckanje :). Pozz  Kratak je demo jer je tek pocela mapa tako da neces mnogo da se maltretiras gledanjem

zaludan

• Čiter
Odg: Dobih i ja cuveni ban od 60 min :)
« Odgovor #1 poslato: Februar 02, 2016, 03:33:31 posle podne »
Jao bre Sonja!!!

Stvarno mi nije jasno kako to uspes.
Mislim, kad zavrsi freeze time, postoje jos dve sekunde "spawn protection"-a - to je ono kad svi igraci svetle plavo ili crveno (zavisi od tima), kad ni ne mozes nikog da secnes, i kako bre uspes da ti jos baguje posle toga??
Let it be.

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Februar 02, 2016, 03:40:36 posle podne »
Ma nema veze, sta je sat vremena.Ali posto steam baguje a bez steam-a skoro da ne moze da se udje na server, ae opravi me sta da radim?

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Februar 02, 2016, 03:42:36 posle podne »
Inace meni zabaguje svaku 3-4 rundu. I vidis da nije bas u samom startu

zaludan

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Februar 02, 2016, 04:14:03 posle podne »
I meni stalno baguje, a resenje je vrlo jednostavno - na pocetku svake runde kliknes jednom, odmah posle freeze time -a.
Ne znam da li si primetila, ali ja na pocetku svake runde opalim jedan metak negde bez veze, bas zbog steama.

Inace, ja to radim vec cca dve godine - jos cesce od toga da mi sam zapuca se desi da nece da puca na prvi klik, sto je meni jos iritantije.
Let it be.

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Februar 02, 2016, 04:21:12 posle podne »
Hvala na savetu. Ae da probam tako, mada kakav sam maler prosviracu nekom mozak tim metkom hahhahah. I dalje mislim da bi trebao objasniti adminima sta podrazumevas seckanjem, i sam si rekao da ima razlicitih ljudi :)

zaludan

• Čiter
« Odgovor #6 poslato: Februar 02, 2016, 07:25:23 posle podne »
Hmm...
Mozda nisi razumela, ali ja ovo smatram potpuno opravdanim banom.
I, u sustini, to pravilo i jeste uvedeno zbog neceg sto se tebi desilo slucajno - igraci su, iz meni potpuno nejasnih pobuda, masovno kretali sa spona masuci nozevima, bas kao da svi imaju ovaj bag sto se tebi desio.
E sad, jeste, u ovom, tvom, slucaju, u pitanju je bio bag, ali admin nema nacina da zna da li je u pitanju bag, ili ranije opisano nebulozno ponasanje koje hocemo da iskorenimo, i, ako bismo prihvatali to "bag" kao opravdanje da ne bude ban, svi bi uvek tvrdili da je bag, i...dzaba smo krecili.

Za ubuduce, kao sto ti napisah gore - imas dve sekunde na pocetku da "otklonis" bag, i, em neces nikog zakaciti, em ti se nece desiti da puska nece da ti puca na prvi klik.

Let it be.

Shadows#Head Shoot

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #7 poslato: Februar 03, 2016, 09:11:06 posle podne »
Ja npr krecem sa pistoljem u ruci i na pocetku svake runde okrenem nisan ka nebu i ispucam jedan,dva metka i onda krecem.Mozda je smesno al tako je  :D