Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Prijava za najiskusnijeg admina mozda ovde :D  (Pročitano 1109 puta)

LZO

• Bot
  • **
  • siemens
    • Lozo Maps
Prijava za najiskusnijeg admina mozda ovde :D
« poslato: Mart 10, 2016, 08:09:58 posle podne »
- nik na serveru: LZO
- fb profil: https://www.facebook.com/branko.lozo
- datum rodjenja: 17.01.1987.
- zašto hoću admina: Redovan sam igrac, ima kiklopa koji koce igru tako sto bleje a c4 na drugoj mapi :)
- dodatne napomene: Imam iskustvo admina, tacnije jos uvek sa KGB-a jos od 2007 godine.

-  Igram cs od 2002 god. Razna takmicenja poput WCG(2004, 2005, 2007, 2008-9, ESWC 2006, KGB winter tour... i mnogo drugih LAN dogadjaja.
Kao sto znas, igraju se i moje mape na serveru, CS evo poceo opet malo aktinije da pikam.  https://www.facebook.com/lozomaps
- 2008 sam na neki nacin "podigao" MILF community iako nije moj server.
- A evo moj dosije pre pola sata jeste onaj glupi ban od 60 zbog flesa. :-) cirkus.

Eto, nije mi preterano stalo do admina, i slot bi bio ok.
P.S. Steam nemam, poklonio drugaru pre, za sad mi je non steam skroz ok. :)
facebook /lozomaps
de_fact
de_kgb_map
de_kgb_2012
de_avangard
de_barcelona

zaludan

• Čiter
Odg: Prijava za najiskusnijeg admina mozda ovde :D
« Odgovor #1 poslato: Mart 10, 2016, 08:24:44 posle podne »
Odbijeno 'na keca' - sa ponasanjem koje si iskazao u temi u kojoj se zalis na ban ne postoji nacin da dobijes admina.

Vredjanje bilo koga je potpuno neprihvatljivo, a vredjanje admina koje te kaznio u potpunosti u skladu sa nasim pravilima samo govori koliko postujes i pravila i nas.
Let it be.

LZO

• Bot
  • **
  • siemens
    • Lozo Maps
« Odgovor #2 poslato: Mart 10, 2016, 08:30:07 posle podne »
Molim Vas postovani head admine da izbrisete pod temu zalbe za ban. Jer ocigledno nema potrebe da to i postoji.
Koliko vidim, zabranjeno je pozaliti se.
I sami ste VI svesni da ljudi dodju ovde da se zale obicno isfrustrirani i napisu svasta u afektu.
Nikoga nisam zeleo da vredjam ali admin nije ok postupio jer ne zna da se nasali. Ovo je samo igra. I ako STE procitali temu unban ja nikoga nisam ugrozio jer je fles pao sekundicu ma i krace pred kraj mape. Jel to ugrozilo nekog? Bas me zanima...
facebook /lozomaps
de_fact
de_kgb_map
de_kgb_2012
de_avangard
de_barcelona

zaludan

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Mart 10, 2016, 08:40:50 posle podne »
Ovde sa razlogom ne postoji mogucnost menjanja i brisanja postova (da, ja mogu, ali ostali clanovi foruma ne mogu) - kad bih ja obrisao tu temu, ti bi mogao da pricas kako ovde nije dozvoljeno ni da se covek pozali, ali ovako svi koje interesuje mogu da vide kako si se ti to pozalio. Moze svako i na bilo sta da se zali, ali nekim normalnim tonom i recnikom.

Svoje frustracije mozete da istresate gde god hocete, kod nas ne.
"Afekt" je nesto mnoooooogooo drugacije od ovog - afekt moze da bude kad na serveru nesto opsujes (ne znaci da ce ti biti oprosteno zbog afekta), ali proces od momenta kad se ti iznerviras na serveru, dok stignes ovde da vredjas je mnogo duzi od onog sto bi se moglo svesti pod "afekt".

Da li je tvoj fles mogao da ugrozi nekog ili ne nije je potpuno nevazno - samo namerno bacanje fleseva saigracima nije dozvoljeno, i ta zamena teza 'da li je to moglo da smeta nekom' jednostavno nije predmet ove price, iliti po srpski - ne pije vodu.
Let it be.

LZO

• Bot
  • **
  • siemens
    • Lozo Maps
« Odgovor #4 poslato: Mart 10, 2016, 08:49:32 posle podne »
Dodatno sam se iznervirao jer smo uspeli da izglasamo moju mapu de_fact, i bas mi se igralo.
I popijem ban zbog poslednje sekunde runde. Mislim, ja takodje zelim da se postuju pravila servera, ali ljudi bre, pa nije ovo vojska-policija sta vec.. Vec samo igra.
Takodje "mongol" nije uvreda, Mongolija sasvim ok drzava. Eto, neka interna sala u drustvu pa mi 'izletelo' :)

Kao sto znas, nisam neki klinac, a ni ti postovani administratoru. Samo mi je sad bezveze da meni objasnjavas pravila ponasanja kako ovde tako i na serveru.
Ne opravdavam svoj postupak i post u temi unban. Ali prosto eto, prso sam bio. I to bas jer lik jos zajedljivim tonom preko mikrofona se smeje "bacaj bacaj" (misleci na fles)
I onda ban.. Pa ok. Ako je to njemu bilo toliko zadovoljstvo, onda ok.
Postovacu i tvoju odluku o produzenom banu.

Necu vise da se zalim, ali ima bezbroj primera sta sve rade igraci a to niko nece da sankcionise. A ova sitnica dovede do toga da mi sad evo pisemo romane jedan drugome.
facebook /lozomaps
de_fact
de_kgb_map
de_kgb_2012
de_avangard
de_barcelona