Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Chat
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
. Da niste izgubili svoj
aktivacioni mejl
?
Matorci Gaming Pub
»
Igrači & admini
»
Pohvale i žalbe
»
Žalba na sve žive igrače :)
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice: [
1
]
Autor
Tema: Žalba na sve žive igrače :) (Pročitano 1585 puta)
HITMAN 179
Ozbiljan igrač
Žalba na sve žive igrače :)
«
poslato:
Maj 23, 2016, 12:06:39 pre podne »
Ovo sa privatnim serverom mi se jako dopada ali imam jednu sitnu zamerku. Preko dana svi igraci koji imaju pristup serveru vise na mini a veliki server je prazan. Ne znam sto su svi zapucali da igraju na mini preko dana? I onda na velikom ima 0 igraca a na miniju 11/12. Znaci ljudi i na velikom postoje te mape koje igrate samo sto na mini nema 12,13... igraca. Inace uvece veliki je pun i sve pohvale naravno
Sačuvana
bezimeni
Pro
Odg: Žalba na sve žive igrače :)
«
Odgovor #1 poslato:
Maj 23, 2016, 09:34:48 posle podne »
Ma kada je pun veliki...ja trebam da sedim za kompom u periodu od 20h do 23h jel da? Ovo sa 2 servera nimalo ne valja.Ako je otvoren novi server moras uraditi nesto da privuces nove igrace na tom serveru,a bez bustova i tek bez mesecnog bice prazan 2/32 kao sto je sada po ceo dan
A sto se tice Private servera,pa da bi bilo igraca ceo dan treba da se skine sifra,i da moze od ranog jutra da se pusti bust i da bude od ranog jutra pun server,u suprotnom nece ni biti igraca uospte naravno do 20h. Ovako mini server je od ranog jutra 11/12 do ponoci a ostala 2 servera su empty. ja bustam ovaj novi server ali brate dzaba boost kad nema leba od bustova...kao sto sam rekao 10tak puta bez mesecnog ili nedeljnog nema napretka na novom serveru! Iskreno kada vidim po ceo dan prazni serveri izgubim volju i da igram..zato u poslednje vreme i slabo ulazim
A takodje moj savet da se ubace vise manjih mapa,jel su potrebnije manje mape nego li vece i to na oba servera velika...vecih mapa ima puno,dok manjih malo i kada bude manjak igraca jedne te iste se vrte manje mape!
Sačuvana
Super M@ck 25
zaludan
Čiter
«
Odgovor #2 poslato:
Maj 24, 2016, 07:38:46 posle podne »
Sonja, izvini, vrlo rado bih popravljao rank igrajući s tobom :p , ali em od posla nisam stizao, em mi je pre 10dana crko komp...
Bezimeni, ne vidim nikakvu potrebu da ti 100-ti put pišem isto, pa ću jednostavno da te ignorišem
Sačuvana
Let it be.
owl
Taoci
«
Odgovor #3 poslato:
Jul 10, 2016, 05:40:02 posle podne »
Na mini-ju se igraju male mape (ili fy* ili mape sa samo jednim sajtom) tako da ima smisla igrati i kada je malo igrača, npr. 2 na 2.
Probaj da ostaneš duže od 2-3 runde na private/public serveru gde se 2 na 2 igra na velikoj mapi sa dva sajta - i naravno gde terori svaki put postave bombu.
Sačuvana
HITMAN 179
Ozbiljan igrač
«
Odgovor #4 poslato:
Jul 13, 2016, 08:56:17 posle podne »
Owl ja igram i kad je 1 na 1, postoje male mape i na velikom serveru. Problem sa velikim serverom je sto svi beze od snow mape, cekaju da se nakupi 5-6 igraca i pokrenu normalnu mapu, e onda se server puni. Ja se ne razumem u nacin bodovanja ali evidentno je da se na snow gubi puno bodova bez obzira na skor. Postoji veliki broj igraca kojima su bodovi bitni i naravno nikad nece da udju dok ne krene neka normalna mapa. E sad ja ne znam da li je moguce da zaludni nekako iskljuci bodovanje na toj mapi, mozda bi to resilo problem.
Sačuvana
zaludan
Čiter
«
Odgovor #5 poslato:
Jul 14, 2016, 10:38:43 posle podne »
Mislim da nije moguce iskljuciti bodovanje na odredjenim mapama, a i da jeste, uvek ce se naci neko da prigovori jer bas na toj mapi najvise poena zaradjuje
Sačuvana
Let it be.
Štampaj
Stranice: [
1
]
« prethodna tema
sledeća tema »
Matorci Gaming Pub
»
Igrači & admini
»