Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Walter  (Pročitano 1818 puta)

Walter

• Ozbiljan igrač
Walter
« poslato: Novembar 01, 2016, 12:01:30 pre podne »
Dobio sam ban zbog viki na adminsay na mini serveru! Da na mini serveru na admin say! Mestu gde igrači redovno pričaju mrtvi gde je ko i ko kome koju pušku da pokupi. Elem... Ova svadja nije počela ni na toj mapi a ni tu noć. Rema je ušao u jednom delu rasprave, posle 5 godina, potpuno van toka šta se dešava na mini serveru i ako ja nisam bio jedini koji se svadjao ja sam popio ban!!! Rema je mene već jednom ranije banovao pa je to poništeno i od tada me ne podnosi, a Zaludni mi je skoro udario ban zbog varanja, pa kad je 20 igrača skočilo na njega kako to nema veze sa mozgom skinuo je taj ban i ni izvinuo se nije!!! 3 god sam admin na ovo serveru, ljudi dobiju ban zbog svakojakih gluposti pa im se priži mogućnost razgovora čak i kad ne stave demo!!! Posle 3 god ja sam šutnut u neko ćoše a razlog zbog čega nemam pravo na svoju reč jeste zato što neću da se izvinim!!! Da se izvinim!!! Pa čekaj valjda prvo treba da se utvrdi da li sam kriv da bih se izvinuo!!! Zaludni se nije izvinuo ni kad se utvrdilo da je kriv!!! Ali nema veze idemo dalje. Admin koji je samnom bio u svadji ne ume ni mapu da nominuje, niti da obavlja bilo kakav posao osim što je formalno admin a to bi se moglo reći i za još par njih!!! Ne verujete mi? Proverite ga slobodno ako u medjuvremenu nije uspeo da nauči par osnovnih stvari od kad je ova svadja nastala. Ovlašćenja im služe da pričuju ko je gde u toku partije, skoro kao teamspeak!!! Najviše sam na tom serveru, najviše posla radim i kao hvala "e zamerio si se Remi a i meni se si rekao da sam beskičmenjak i to je to!!!" Pa slušaj matori rado bih upotrebio neki drugi izraz ali mi ni jedan odgovarajući sinonim ne pada na pamet koji bi te preciznije opisao a da tebi nije uvredljiv... Moje pitanje je da li je to sve??? Da li je svima vama ovo ok? Znate li kakavi su sve likovi ovde bili i dosta kraće od mene pa se nije tako sa njima postupalo, a da oni nisu bili ni admini, ali to nema ni vieze.... Da li ste ste se svi i previše uplašili Reme i Zaludnog, da biste i reč rekli??? Sutra ćete u ovu situaciju doći mnogo lakše nego što mislite! A da, evo i dema https://fs13u.sendspace.com/upload?SPEED_LIMIT=0&MAX_FILE_SIZE=314572800&UPLOAD_IDENTIFIER=1773376234.1477953633.6D5DF700.27.0&DESTINATION_DIR=7 A da pravo za block na grupi ne bilo kakvog povoda!!!

LeNjI ReMa

• Bot
  • **
Odg: Walter
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2016, 02:26:16 pre podne »
Boze cuvaj i brani!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=TSO2S7aqBsQ
Walter razocarao si me totalno. Dzaba sva ta pismenost koju posedujes. Ali preterano lazes.
"Rema je ušao u jednom delu rasprave, posle 5 godina, potpuno van toka šta se dešava na mini serveru i ako ja nisam bio jedini koji se svadjao ja sam popio ban!!!" - DOSO SAM POSLE 80 DANA PRVA LAZ
DRUGA REKO SI NAM DA PUSIMO K***C SVI PRISUTNI ADMINI TADA SI I POPIO BAN. znaci nije iz cista mira ili hira!!!
"Rema je mene već jednom ranije banovao pa je to poništeno i od tada me ne podnosi" STA UZEO SI NESTO STO JE MOJE PA TE NE PODNOSIM (novac, imanje, devojku) HALUCINIRAS OVO JE SAMO IGRA TRECA LAZ.....   I ZADNJE UVREDIO SI COVEKA KOJI JE STVORIO OVAJ SERVER I KO ZNA KOLIKO NEPROSPAVANIH NOCI PORED KOMPA DA GA UREDI SREDI DA BI SVE ISLO KAO STO DANAS IDE.
TI NEZNAS JER NISI OD POCETKA TU. OD SAMOG OTVARANJA SAM TU I EKIPU NIKAD NE NAPUSTAM...
"Admin koji je samnom bio u svadji ne ume ni mapu da nominuje, niti da obavlja bilo kakav posao osim što je formalno admin a to bi se moglo reći i za još par njih!!! Ne verujete mi? Proverite ga slobodno ako u medjuvremenu nije uspeo da nauči par osnovnih stvari od kad je ova svadja nastala. Ovlašćenja im služe da pričuju ko je gde u toku partije, skoro kao teamspeak!!!" ZA OVO SVAKA CAST :*
NE OCEKUJ NI JEDNO SLOVO OD MENE UPUCENO TEBI OD SADA PA DO VEKA. :* https://www.youtube.com/watch?v=_CDSAr2CAFg NIKADA BANKROT <3
                                                                Znaci ja sad mogu da se napijem, ubijem coveka i kazem, e ja sam bio pijan to je bilo u afektu pijanstva???
                                                                                                                                         pouka
« Poslednja izmena: Novembar 01, 2016, 03:03:07 pre podne LeNjI ReMa »

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2016, 07:46:57 pre podne »
Laž!?!? Ti udješ ovde jednom u 2 meseca na mini serveru, znam jer sam tu po ceo dan. Ti i ne moraš da budeš u toku jer samo čekaš priliku da mi vratiš za ono što sam već napomenuo! I opet oko pismenosti! :-) Rema ako ti to toliko smeta uzmi bre više pa završi neku višu da možeš da živiš sam sa sobom. Nije toliko teško naiučiti da pišeš veruj mi, čak ni tebi!!! Za nešto komplikovanjije ( matematika npr. ) polako, godine su pred tobom... Elem da se vratimo na temu. Prvo ne čujem da sam to rekao, to je verovati na reč tebi, Pacijentu i Ćiri, drugo i da jesam to sam rekao Pacijentu, možda i tebi koji ste iste i gore stvari meni rekli hiljadu puta. Ja sam tip osobe koji neće da odreaguje bez provokacije koje je u ovo slučaju bilo!!!! Neverovatno mi je da sam sa Pacijentom pokušao da izgladim odnose, čak i sa tobom!!! I vas dvojica uraditite ovo!?! Navatate me kad sam pijan, isprovocirate i udariš mi trajni ban!?! Bravo!!! Znaš kako nekako se sve vrati, vratiće se i ovo. Uzeo sam novac, devoj...? Ne bajo moj ti imaš kompleks niže vrednosti i time što imaš admina lečiš ga, ja sam neko ko ti je rekao još odavno da nešto nije ok, dobio podršku u vezi toga i od tada me prezireš ( udario sam na tvoj maleni ego )!!!! To je činjenica! Čovek koji je proveo neprespavane noći, a ja sam ga uvredio?!? Čime sam ga uvredio, kao što sam i tada rekao voleo bih da mogu da upotrebim neku prikladniju reč, koja nije uvredljiva a u potpunoosti ga opisuje, samo jednostavno za nju ne znam. A da uvredio sam ga u privatnoj poruci a ne na serveru, koliko mi je u sećanju za njega ništa ružno nisam rekao. Izvinjavam se, staviću njegovu sliku u sobi i klanjaću mu se ujutru i uveče uz molitvu Oče nas koji si na kompu danonoćno uredjujući ovaj server. igru našu obezbedi nam danas da funkcioniše kao što je funkcionisala i juče. Izbaci 1000 plag-inova da ko ljudi možemo da se ubijamo i osiguraj i nama "najgorima" da možemo svoje reći a da nam ne sudi onaj koji nas je i optužio" Eto el tako bolje malo sad!?! Što se tiče Pacijenta, aj dajte da proverimo koliko taj lik zna!!!! Ajde ja nisam normalan, pričam bezveze stvari, daj ga ga proverimo!!!! Još jedna stvar Denisa a i bilo koga drugoga tu noć nisam uvredio. Uvreda je bila upućena pacijentu, ćiri i tebi!!! A provokacija je bila pre toga na prethodnoj mapi, a i u prethodni mesecima. Bilo je vredjanja bilo je sve. I šta sad? Ja jednom uputim uvredu i to je to?!? Ti imaš problem samnom odavno i dobro to znaš! Hiljadu puta sam probao da izgladim odnose sa vama jer smo tu svi zajedno na serveru i igramo ali vi ste to ignorisali i samo čekali krivinu!!! Što se tiče Denisa jedino sam mu rekao da je beskičmenjak i to zbog načina kako se poneu u celoj situaciji! Nije mi se ni obratio!!!! To je sve! Bez opisa, trajni ban, gubitak admina, zbog gaalme jeno veče na admin say, bez prilike da se čuje moj deo priče, I samo ovo pa nije normalno!!! Da ne pominjem celu priču koja stoji iza toga!!!! A Denis me ignoriše!!! Ne sećam se da si Remu kaznio prošli put za ono što je uradio!!! Ljudi urlaju na mic non stop, pa i vredjaju pa tobiju mute!!! kako sam ja kažnjen!!! Ajde Denise lakše ti je ovako zar ne?!? Rema zadovoljan, tebi mirna glava, koga briga šta je ispravno?!? Još ćeš sad imati zahvalnost Reme, pa će ti ići neke stvari na ruku!!! Ti si trebao u političare da ideš!!! Koliko god šala da si napravio u tom fazonu za tebe je to životni pozov!!! I da još jedna stvar?!? Zašto ban na grupi?

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Novembar 01, 2016, 08:12:14 pre podne »
A tebi Denise svaka čast!!! I ja i ti znamo šta si mi rekao za tog Remu kad je ispao prvi problem!!! A sada kad je on taj koji je udari ovu kaznu de daješ mi 5 minuta da kažem svoje!!! El si i njega tako kaznio bez reči kad me je banovao bez razloga ili si mu dao priliku da kaže svoje !?! Opet i ja i ti znamo šta si mi za njega rekao tada i eto on je opet tu!!!! Head admin ni manje ni više!!! Bravo Denise, bravo kralju!!!

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #4 poslato: Novembar 01, 2016, 08:13:43 pre podne »
Izvinjavam se na greškama u kucanju. Besan sam pa mašim slova, mada nije da to pravi neku razliku.....

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Novembar 01, 2016, 08:34:03 pre podne »
Tražim jednu prostu stvar, vratite me na mini, što se tiče dotičnih likova ignorisaću ih ali nek učine i meni oni istu usluga, a moja adminska ovlašćenja slobodno zaržitie. Obzirom da vidim nihovu svrhu, meni u te namere nisu potrebna!!! Mogli biste da me vratite i u grupu ne vidim šta sam ružno rekao da bih iz iste bio isključen. Dobro mi je ponekad da mogu pozvati ljude na mini. Unapred zahvalan na odgovoru!

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Novembar 01, 2016, 09:59:38 pre podne »
Znaš kako
ajde što si me kaznio
ali ni da mi kažeš bilo šta
samo da skočiš u zaključak na osnovu statistike
ne liči na tebe
Uvek sam u top 3 po vremenu, preko dve godine sam tu
bio sam i admin
Ja sam prvi i ispizdeo zbog Kimona i prijavio ga

Vidi, gledao sam statistiku zbog sasvim desetih stvari, video sta sam video, i poprilicno se iznervirao oko vise toga. "Tvoj slucaj" je bio samo slag na tortu. OK, mozda si u pravu da ne lici na mene, ali nisam ni ja uvek bas samo razuman - popizdim i ja.
Kako god, admini su "skocili" u tvoju odbranu, i ubedili me da sam pogresio - poeni su ti vraceni
Izvini.
Ma nije problem
Ja ti i kažem pitaj ljude koji igraju samnom
Nisi često na mini

Ja prakticno samo na miniju i igram
Šta znam ne viđam te tako često
A ne sećam se osim par puta da si igrao samnom dust mini
gde radim tu foru sa plantom
Inače imao sam preko 4.500 bodova al ok

ne, imao si tacno 4300
Moguće. Ma nije ni bitno IZVINJAVAM SE JA IPAK SI SKORO NEPRIMETNO NAPISAO IZVINI POSLE OVOGA!!! Bilo je potrebno 20 igrača da te ubedi u suprotno! Šta da niko ništa nije rekao?!?

Zaludni ajde mi reci kako je pacijent posta admin???
Pitaj ga kako se nominuje mapa
Ajde
Pa ako zna Banuj me!!!!
Pun mi je klinac
Ispala je frka
Sa njim i Pokakenkom
I sad Rema dočekao
Kažem ti
Pitaj bota
kako se mapa nominuje
Pa odluči
Denis Zogovic
10/29, 12:55am
Denis Zogovic
kad se otreznis, bice ti zao
Nenad Milojevic
Nenad Milojevic
....
Denis Zogovic
Denis Zogovic
ali u svakom slucaju, admina si izgubio trajno
Nenad Milojevic
Nenad Milojevic
Biće mi žao?
Za šta?
Možeš li mi reći?
Čovek koga smatraš merodavnim ne zna da pokrene demo!!!
Nisi bio ovde i nisi u toku
ali ok
Sačekali su me fino
Nek Pacijent i Pokakenko postavljaju pravila
Sa Remom u pozadini
A da i Ćira
kako njega da zaboravim
Denis Zogovic
10/29, 1:00am
Denis Zogovic
aj ne smaraj, plz
A OVO JE TVOJ ZAVRŠNI ODGOVOR!!! TOLIKO SI IAMO DA MI KAŽEŠ!!! I IZBACIO ME IZ GRUPE!!! šTA TE BRIGA OVO OVDE NIKO I NE ČITA!!! VOLEO BIH SAMO DA NADJEM PREPISKU SA TOBOM ŠTA SI MI ZA REMU REKAO ALI TO JE PREVIŠE STARO, NEMAM U PORUKAMA!!!

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #7 poslato: Novembar 01, 2016, 10:03:29 pre podne »
Ovim završavam, kažem ti medju političarima bi se savršeno uklopio, najbolji medju njima su oni kojima najveće parče obraza nedostaje. A ti toga ni nimeaš!!!!

zaludan

• Čiter
« Odgovor #8 poslato: Novembar 05, 2016, 08:35:30 posle podne »
Hmmm... Nemam bas vremena za komp u poslednje vreme, pa evo malo kasnim.

U drugoj temi sam vec postavio, ali evo i ovde, za slucaj da se neko pita zasto si dobio ban: http://www62.zippyshare.com/v/s0fmwG6u/file.html
I o razlogu bana dalje ne bih.

A ostalo...
Da li stvarno ocekujes da cu pijanom coveku da kazem bilo sta osim da ne smara??
Zanimljivo da si izostavio jednu "sitnicu" iz nase prepiske - moju poruku tebi nakon sto si me spamovao sa "milion" poruka, i video-chat pozivima: "Slusaj bre. Dodjes pijan na server,  napusavas kurcem druge admine, popijes potpuno opravdan ban, i bunis se?? Mene prozivas da ti kao nesto objasnim?? Ocekujes da cu ja sa nekim pijanim o bilo cemu da pricam?? Naravno da smaras. Naravno da treba da se izvinis zbog tog ponasanja. Naravno da mi ne pada na pamet nista da ti objasnjavam."

I ti uporan i dalje. I tamo si mi poslao jos milion poruka, ovde otvaras temu za temom...

I dalje nemam nikakvu nameru nista da ti objasnjavam - ovo sam ispisao samo ako neko neupucen zaluta, pa da, ne daj boze, pomisli kako ti jadan trpis neku veliku nepravdu.
Let it be.

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #9 poslato: Novembar 06, 2016, 10:10:46 pre podne »
Ja ne razumem šta to mene čini različitim od ostalih ljudi?!? Drugi se kazne sa mute ili ban na odredjeno vreme za ovako nešto. I nisam ja vredjao admine već jednog admina, a preko toga vredjao je i taj admin mene u više navrata... Prvi put kad sam započeo razgovor sa tobom jesam bio pijan, ali ništa nerazumno nisam rekao, al ajde bio sam pijan,  šta ti je opravdanje za kasnije odbijanje za razgovor sutradan? Ti si pustio da u celoj ovoj situaciji presudi Rema, a znaš istoriju mene i njega...

Walter

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #10 poslato: Novembar 06, 2016, 10:35:31 pre podne »
Demo sam pogledao i idalje ne čujem šta se šriča, niti šta oni pričaju. Niti si u toku sa dešavanjima već 2-3 meseca, koliko traju ove svadje. Postoje ljudi koje mogu da navedem da su bili prisutni kad sam ih samo molio da me ostave na miru. Ovo nije počelo kao što sam već renako ni tu noć a kamoli na toj mapi i ti misliš da je ispavno kazniti samo mene i trajnim banom?!?ž