Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Izvinjenje  (Pročitano 802 puta)

Walter

• Ozbiljan igrač
Izvinjenje
« poslato: Novembar 02, 2016, 08:53:00 posle podne »
Odmah da kažem poenta ovoga nije skidanje kazne niti opraštanje zbog uvreda koje sam izgovorio. Pre 4 dana mi se desilo nešto strašno što se kuvalo zadnje 3 godine i sad se odjednom sve sručilo na mene. Popio sam i odlučio malo da udjem na server da skrenem misli od svega i desilo se šta se desilo :-( Ta kazna i ignorisanje me je dovelo u još težu situaciju i odreagovao sam kako sam odreagova ( najgore što se moglo ). Zaista i iskreno se izvinjavam svima, Zaludnom, Pacijenti, Ćiri, Jovi ( za koga nisam siguran ni da je bio tu ), Arandjelu i svakom drugom ko se našao tu a koga sam pomenuo kasnije u postovima. Izvinjavam se i zbog spamova i svih drugih uvreda. Jednostavno ljudi desilo mi se sranje i nisam se treznio par dana. Oprostite ako možete. Ako nije previše da to tražim, izbrišite ove postove sa foruma, sramota me je da to uopšte bude tu. Uživao sam u druženju sa svima vama. POZDRAV OD WALTERA!

blight.salvalcano

• Pro
Odg: Izvinjenje
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2016, 08:29:28 posle podne »
Ja za jedno vece sa njim sam ga zgotivio,niste trebali da ga banujete trajno,dobar je bio kad drug na serveru,ali vasa stvar,svakome ponekad dopizdi ali je on pogresio sto je to preneo na ljude sa servera,sad sta da se radi,bilo bi lepo kad bi se vratio drug walter.

Walter

• Ozbiljan igrač
Odg: Izvinjenje
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2016, 08:33:48 posle podne »
Ja bih se rado vratio. Cekam da istekne ovih 40 dana bana pa ako me puste puste me. Izvinuo sam se vec pa da se ne ponavljam, svestan sam kakvu sam gresku napravio. Hvala na podrsci