Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: zalba na pustanje vote posle par minuta mape  (Pročitano 722 puta)

bezimeni

• Pro
zalba na pustanje vote posle par minuta mape
« poslato: Novembar 13, 2016, 04:08:46 posle podne »
Vec par puta se desava ta prica.Izglasana mapa de_lan-z i server poceo se puni bilo oko 25,26 igraca.Posle minut,dva igrac predlaze na mic jel hocete da menjamo ovo ne znamo mapu...i posle nekoliko minuta krece rtv vecine igraca..da bi nakon par minuta ja negodovao i poceo se nerviram i caplja takodje. i nisu svi dali rtv pusten je vote. Da je prvi put a nije,jos par puta sam video to na serveru da se pusta vote,tj admin neki pusta zato sto mu se ne svidja mapa.
kao prvo mapa je odlicna i ne vidim nikakvih konfuzija...sajtovi su odlicno obelezeni i nema nikakvog lutanja po stazi. i zasto na micu nagovarati igrace da kucaju rtv?
Igram ovde godinu i vise...i stvarno ako se ove stvari nastavljaju desavati,ne planiram vise ulaziti! Pomogao sam puno oko servera..ali vidim pojedinci uzimaju stvar u svoje ruke,i rade kako im se hoce.
Zaludan nzm iz kog razloga ne ulazis na server,ali bez tebe server nije ni blizu kao sto je bio..samo danima tone sve vise i vise! Neko vreme nisam ulazio na serveru,pocnem skoro igrati i vidim da ne postoje nikakva pravila kao sto su bila nekad...i iskreno ako ostane ovako zavrsio sam ovde epizodu.
Super M@ck 25 :D

dzonadinamid

• Ozbiljan igrač
Odg: zalba na pustanje vote posle par minuta mape
« Odgovor #1 poslato: Novembar 15, 2016, 01:34:19 pre podne »
Za ovo prvo nista bez demoa :)
A za ovo drugo server radi i dalje odlicno kao i oduvek :)

bezimeni

• Pro
Odg: zalba na pustanje vote posle par minuta mape
« Odgovor #2 poslato: Novembar 15, 2016, 05:34:21 posle podne »
Dal ostavio demo ili ne znam da nece biti nikakvih promena,ostace isto kao i do sada...tako da dzabe  pisao znao sam odgovor unapred!
Super M@ck 25 :D