Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Bahato i neprofesinalno koriscanje pozicije ADMINA! Nasikani  (Pročitano 3023 puta)

ArmageddoN [SRB]

• Taoci
  • *
Bahato i neprofesinalno koriscanje pozicije ADMINA! Nasikani
« poslato: Novembar 28, 2016, 08:12:32 posle podne »
Mnogo igraci nemaju hrabrosti da se suoce sa ADMINIMa koji bahatim ponasanjem i koji iskoriscavaju poziciju admina uteruju strah pretnjom da ce dobiti ban ili tako nesto ako bilo sta pokusaju.
Admin NASIKANI, ili kako vec, koji menja nikove svakog dana da ga igraci ne bi zapamtili posto se mnogo njih zale. Zloupotrebljava poziciju admina! Banuje igrace, gaguje i vredja igrace na vremenski period koji uopste nije po pravilima. Za gag od 2 minuta on gaguje na 38minuta ? cemu ? Teranje sile. Za prodaju banuje na 300 minuta... Cemu ? Opet sila. Ali igraci nemaju hrabrosti da se suprotstave, jer su navikli da igraju na tom serveru radi druzenja i svega i nemaju hrabrosti da kazu da ne bi dobili dozivotni ban. Nije ovo nikakvo kurcenje sa moje strane, i nije nikakva laz da se igraci zale. Poslacu vam i te slike ako treba ;)
Admin NASIKANI vristi na mikrofonu kad ga neko ubije, vredja. Ali gleda cuda? to niko ne prijavljuje jer svakog mrzi da postavlja demo zbog toga ali i tu cemo ga upecati. ;) U ovom slucaju nisam zato pisao, ali i taj demo cu poslati kad pocne da divlja na serveru, sad se radi o drugim stvarima. Igraci pricaju na mikrofonu on se dere i pise VELIKIM ZELENIM SLOVIMA NE DERITE SE NA MIKROFON, BUBNE OPNE MI OTISLE ZBOG VAS! naravno skontali su svi kao salu, ali kad su nastavili sa pricom on je gagovao 2,3 igraca istog momenta.Koliko znam opcija /MUTE postoji bas zbog tih razloga. Dok on kad nekog ubije govori SEDI DOLE MAJMUNe, SEDI DOLE KONJU JEDAN. VRISTI, URLA NA MIKROFONU! To je cist dokaz i cisto koriscenje same pozicije ADMINA. Samo se on sme saliti, ostali ne jel tako ?! Ako si admin trebas biti uzor drugima! Ja sam u ovom slucaju dobio gag x2 zaredom prvo na 3 minuta za nesto sto nisam ni rekao. A zatim drugi put jer sam drugaru sa servera rekao DA BOG DA TE LOPATALI PO GROBU i GLAVI. Nasta je on mene gagovao na 38 minuta. A svi dobro znaju kakve sale ja imam na serveru (ARMAGEDDON JE U PITANJU!) Dok igrac PETKO, koji pcuje FAMILIJU, MAJKU I SVE OSTAlO. BACA FLESKE SVOJIMA, KOLJE NAMERNO SVOJE... Dobije gag od 2 minuta i ban na 60minuta. Uostalom evo linka pa vidite sami. https://files.fm/u/ycr2matx.!  ArmageddoN [SRB]
Poslacu i slike svih igraca koji misle isto, ne samo za mene, nego za sve nas. Ovakvo kurcenje mislim da nema potrebe. Ako si nervozan istresi se u teretani ili nekog ko ti je zgresio.

blight.salvalcano

• Pro
Odg: Bahato i neprofesinalno koriscanje pozicije ADMINA! Nasikani
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2016, 08:23:30 posle podne »
Pridruzujem se cestitkama sa strane armagedona,svaku sitnicu si mu napakovap :D

Nasikani

• Bot
  • **
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2016, 08:27:00 posle podne »
DAj mi demo koji sam ti trazio tamo na fb molim te? Oke ako mislite da ja vredjam i sve ostalo sto je on napisao ...

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #3 poslato: Novembar 28, 2016, 08:35:22 posle podne »
Ovo moje je bilo sarkazam,inace si i mene kikovao sa servera jer sam nominovao fy_snow, srga je bio slucajno nominovao neku malu mapu pa ja i iz sale isto fy_snow (10-tak minuta pre votanja za drugu mapu) onda sam procitao na say "kikuj ga kad nece da skine" i otvorio sam konzolu da vidim sta je pre toga napisano jer sam pretpostavio da je bilo meni upuceno i taman sam hteo da skinem mapu i dobio kik,eto zamerka je bila sto si prebrzo kikovao jer nisam procitao odmah to.

Nasikani

• Bot
  • **
« Odgovor #4 poslato: Novembar 28, 2016, 08:52:50 posle podne »
pa sine ti igras koliko dugo pun server ti nominujes malu mapu dobio si kick da bi prestala nominacija, a on je un nominovao njegovu mapu. I sta sam ja tu pogresio ?

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #5 poslato: Novembar 28, 2016, 09:07:32 posle podne »
Cisto da spomenem za prodaju.

U pravilima stoji ovako:

Takođe, ako zbog "klanja" igrač dozvoli da protivnik dođe u situaciju da može da mu ubije saigrača (nije bitno da li ga stvarno i ubije), dobiće ban od 5 min pa na više.

300 min za prodaju je opravdano.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #6 poslato: Novembar 28, 2016, 09:15:49 posle podne »
@ArmageddoN

Pohvale i zalbe postoje sa razlogom, a to sto ljudi nece da se zale nema veze sa hrabrscu vec sa time da ih mrzi. Ako dobro procitas pravila videces da ona mogu da budu od gaga od 2 minuta do bana na 2 dana, samo sto ljudi koji prave cesce probleme obicno dobijaju vece kazne.

Za izjavu "DA BOG DA TE LOPATALI PO GROBU i GLAVI" si opusteno mogao da dobijes i ban od dva dana, ali jbg admini tolerisu svasta. Kao sto se uglavnom i tolerise nazivanje ostalih igraca(za koje tvrde da su im drugovi) raznoraznim zivotinjama i predmetima, mada jedino bi po imeni u nicku smeo da ih nazoves a da ne prekrsis ni jedno pravilo.

A sto se tice bilo cijeg dranja na mikrofon se slazem, posto to uvek i opominjem sve zive :D

@N.N

Iz pravila "Ako neki igrač nominuje mapu koja nije prikladna za broj igrača na serveru (aim_headshot na 20 igrača i sl), admin može da ga kikuje kako bi ponoštio tu nominaciju."
kiseli <3 uzi

ArmageddoN [SRB]

• Taoci
  • *
« Odgovor #7 poslato: Novembar 28, 2016, 09:45:28 posle podne »
@Kiseli. Ocito gledas samo svoje dvoriste jer ste skoro identicni.
''Admini svasta tolerisu'' ? Da li je to njemu mozda namenjeno nasikanom  ? Pa nazovi tog lopatu pitaj ga dal se ne sprdamo svaki dan, slbodno
A sta trpe igraci ? njiho izivljavanje i njihovo psovanje.Cim ubijes nekog, mars kretenu jedan, gutas kao kurva i tako to. Ima ceo cet od admin say, to zaludan nek vidi posto je on govorio da sam ga vredjao, neka procita admin say jedan od Head admina pa nek mi kazu dal sam ga psovao. Svasta tolerisu igraci kad ih admin naziva zivotinjskim imenima. Majmune, konju itd...
A za derekanje na serveru postoji gag od 2 minuta. A za pcovanje familije, majke i celekupne porodice ide gag od 2 miunuta ? O kakvoj mi onda pravdi govorimo ? Kakva vi to pravila pratite ? Za derekanje u vezi igra(Prijaviti gde je c4 i tako to) i to treba da se gag ? a to sto ste vi nadrkani konstanto i nabedjeni to je vas problem. Za smetnje ako neko prica ima opcija /MUTE bas iz tih razloga. A ocito branite jedne druge jer ste dobri drugari, kao sto je to i dzo uradio. Ali mene to ne dotice. Demo je postavljen, on nije smeo da postavi cet na kojem sam ga '' VREDJAO '' a ako ja lazem, zaludni nece. Ustaalom pohvale igraca u privatnim porukama za naslov i poruku koju sam postavio mi dosta govori da je ipak istina da ne sme da se jave jer su tu radi igre i druzenje i prosto navikli na server. Uostalomkad je bio toliko hrabar trebao je postaviti demo, a zasto nije ? Navodno zaboravio ? :D Pa ja sam mu rekao ja cu postaviti demo, postavi i ti tvoj da vidimo ko ce biti u pravu. Zasto nije postavio ? jer nije u pravu. Ali briga me, branite se koliko hocete. Ocito da ovde igraci ne tolerisu nista, a da pojedini admina svasta tolerisu. Svaka cast izuzecima! Pozdrav, i branite se koliko hocete, niste u pravu.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #8 poslato: Novembar 28, 2016, 10:04:17 posle podne »
Prvo-Na tvom demou se ne cuje nista.
Drugo- Admin PROCENJUJE koliku ce kaznu kome dati u odnosu na situaciju.
Trece- gag od 2 minuta je pocetna kazna,moze se zavrsiti banom od 2 dana.
Cetvrto za prodaju je pocetna kazna 5 minuta.
Peto-Ne branim ja nikoga ja ti pojasnjavam deo tvog posta u kome NISI u pravu.
Sesto-To sto ste ti i lopata dobri drugari ovde nema nikakve veze.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

ArmageddoN [SRB]

• Taoci
  • *
« Odgovor #9 poslato: Novembar 28, 2016, 10:39:09 posle podne »
sedmo- Moj problem nije sto se ne cuje
osmo- Pocetne opomene nije bilo, uostalom admin say postoji u kome se govori da sam ga vredjao.
devet- Procenio je situaciju u svoju korist, ne gledajuci na to da je poceo da vredja i prvi poceo da se dereka
deseto- To sto ste ti i on dobri drugari ME NE ZA NI MA!

ArmageddoN [SRB]

• Taoci
  • *
« Odgovor #10 poslato: Novembar 28, 2016, 10:41:57 posle podne »
jedanaesto- Nek se postavi taj cuveni demo na kome on kaze da sam ga vredjao ili cet. Mada ima admin say pa ce head admin videti.
Uostalom, ne treba neko da mi se mesa koga nema 3 puta u mesec dana na serveru. To ti je kao u skoli. Kad naucis za 5 dobices 5. Tako i za admina. Kad naucis da koristis, tad dobijes.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #11 poslato: Novembar 28, 2016, 10:43:32 posle podne »
Posto se na demou nista ne cuje taj demo nema nikakvo znacenje. Prazne reci i prazan link. NEMA DOKAZA
Redovniji sam od velike vecine. To sto me nema zadnja 3 dana je nesto drugo.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #12 poslato: Novembar 28, 2016, 10:44:47 posle podne »
Ja koliko vidim ti se ovde zalis. Shodno tome TI treba da postavis demo kao doakz koji podrzava zalbu.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
« Odgovor #13 poslato: Novembar 28, 2016, 10:48:27 posle podne »
Citat: ArmageddoN [SRB
]Ocito gledas samo svoje dvoriste jer ste skoro identicni.

Ovo bih bas voleo da mi objasnis, onako lagano i detaljno ako umes :D

]''Admini svasta tolerisu'' ? Da li je to njemu mozda namenjeno nasikanom  ?

Namenjeno je svima, i igracima i adminima. Kad bi se postovalo prvo i osnovno pravilo servera "Lepo se ponasajte" 30-50% igraca bi bilo banovano, u to spada i deo admina.

]Pa nazovi tog lopatu pitaj ga dal se ne sprdamo svaki dan, slbodno

To kako vi tepate jedan drugom nas admine uopste ne treba da zanima. To sto je u nasem narodu normalno pozdraviti ljude sa "Jebem ti mater"(kad me vec teras da ti docaram sve) ne znaci da je to normalno.
Isto tako nazivate druge raznoraznim imenima, sto zivotinjama, sto razlicitim predmetima. Ali posto svi sve bolje znaju od sada obecavam da cu svako pravilo po PSu sankcionisati, i necu krenuti od tebe za stvari koje si pisao i pricao naknadno :)

]A sta trpe igraci ? njiho izivljavanje i njihovo psovanje.Cim ubijes nekog, mars kretenu jedan, gutas kao kurva i tako to.

A gde sam ja rekao da treba da trpe? Sta ti mislis da ja ne opominjem i admine na admin say i mic? :D
A ako dobro pogledas podforum za zalbe videces da mene nikad nije mrzelo da se zalim dok nisam bio admin...

]Ima ceo cet od admin say, to zaludan nek vidi posto je on govorio da sam ga vredjao, neka procita admin say jedan od Head admina pa nek mi kazu dal sam ga psovao.

19:27:51 <STEAM_0:0:708171593><176.67.193.56> (ADMIN) |HarD| ArmageddoN [SRB] : idi leci komplekse
19:28:17 <STEAM_0:0:708171593><176.67.193.56> (ADMIN) |HarD| ArmageddoN [SRB] : Postavicu demo pametni

Iz pravila "Zabranjeno je bilo kakvo vređanje i omalovažavanje (i lepim rečnikom) bilo koga na serveru", tako da jesi vredjao ;)
Iz pravila "Ne svađajte se i ne raspravljajte sa adminima - možete samo da dobijete ban" tako da dobro si i prosao, ali sram bilo admina sto te nije ban i postupio po PSu :P

]Svasta tolerisu igraci kad ih admin naziva zivotinjskim imenima. Majmune, konju itd...

Za to se slazem, mada to isto se tolerise i igracima...

]A za derekanje na serveru postoji gag od 2 minuta. A za pcovanje familije, majke i celekupne porodice ide gag od 2 miunuta ? O kakvoj mi onda pravdi govorimo ? Kakva vi to pravila pratite ? Za derekanje u vezi igra(Prijaviti gde je c4 i tako to) i to treba da se gag ?

Za razlicite psovke idu i razlicite kazne, mada dosta zavisi i od admina. Neki imaju blaze, a neki strozije kazne. I na njima je da procene kad, sta i kako. Sto se psovanja majke tice najbolje pogledaj OVDE

]a to sto ste vi nadrkani konstanto i nabedjeni to je vas problem.

Obicno ljudi tvrde da je admin nadrkan kad ih upozorava i sankcionise za krsenje pravila.

]Za smetnje ako neko prica ima opcija /MUTE bas iz tih razloga.

Iz pravila "Zbog svega navedenog, admin ne sme da koristi opciju /mute, i ne sme da isključuje chat - mora da sluša i čita šta igrači pričaju i pišu."

]A ocito branite jedne druge jer ste dobri drugari, kao sto je to i dzo uradio.

Zapravo sa svega par ljudi sa servera sam dobar drugar, a zamisli nisu svi admini :D
A ti ocigledno nisi razumeo dzoov post, cim tvrdis da sa njim on brani nasikanog.

]Ali mene to ne dotice. Demo je postavljen, on nije smeo da postavi cet na kojem sam ga '' VREDJAO '' a ako ja lazem, zaludni nece.

Nazalost kao sto ti je vec receno voice ne radi na tvom demu. Sto se zaludnog tice nije jedini koji moze da pogleda logove, a par stvari sam ti vec spomenuo iznad.

]Ustaalom pohvale igraca u privatnim porukama za naslov i poruku koju sam postavio mi dosta govori da je ipak istina da ne sme da se jave jer su tu radi igre i druzenje i prosto navikli na server.

Pa bas ako su tu zbog igre i druzenja treba da prijave sva sranja okolo, i koja admini prave kao i ona koja prave ostali igraci kad nema admina.

]Uostalomkad je bio toliko hrabar trebao je postaviti demo, a zasto nije ? Navodno zaboravio ? :D Pa ja sam mu rekao ja cu postaviti demo, postavi i ti tvoj da vidimo ko ce biti u pravu. Zasto nije postavio ? jer nije u pravu.

Nista ja tebe ovde ne razumem. Pre nego sto submit("posalji") pametno je procitati napisano. A zasto neko ne postavlja demo nema nikakve veze sa mnom.

]Ali briga me, branite se koliko hocete.

Mnogo pises za nekog koga nije briga. A ja i dalje ne vidim da ovde neko brani Nasikanog, vec samo ljudi upucuju na razlcita pravila.

]Ocito da ovde igraci ne tolerisu nista, a da pojedini admina svasta tolerisu.

Opet nejasna recenica, ali nema veze. Mada mogu pretpostaviti sta si hteo da kazes i slazem se da se mnogima mnogo stvari tolerise.

]Svaka cast izuzecima!

Izuzetaka je jako malo, na nasu zalost. Kako bi sve bilo divno kad niko nikad ne bi krsio pravila, onda zamisli ne bi ni bilo potrebe za adminima.

]Pozdrav, i branite se koliko hocete, niste u pravu.

Pozdrav i tebi :D
I opet ne kapiras da vecina stvari koje ti smatras "branjenjem" su upucivanje tebe u pravila, tako da ih iscitaj detaljno.
A to da nismo u pravu se ne bih slozio, jer ako mozes da vidis na sve ti je lepo argumentovano odgovoreno pozivanjem na pravila ;)

]jedanaesto- Nek se postavi taj cuveni demo na kome on kaze da sam ga vredjao ili cet. Mada ima admin say pa ce head admin videti.

Ja te cuo kad si mu rekao "Da se leci", ali te nisam sankcionisao jer ti je on uzvratio da odes ti na lecenje sto njemu jesam prigovorio na admin say.
19:11:00 <STEAM_0:1:39961392><94.189.240.217> (ADMINS) kiseli : bas divno kad admin igracu kaze da ide da se leci, bas lepo ponasanje...
19:11:20 <STEAM_0:0:2405369><85.222.167.178> (ADMINS) NasikanI :) : pa stani on meni moze to da kaze, a ja sam rekao samo i ti isto
19:11:32 <STEAM_0:1:39961392><94.189.240.217> (ADMINS) kiseli : samo lupis mute i gotovo
19:11:42 <STEAM_0:1:39961392><94.189.240.217> (ADMINS) kiseli : pa ako kuka znas kako dalje
kiseli <3 uzi

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #14 poslato: Novembar 28, 2016, 10:54:43 posle podne »
Ja nemam vise nista da dodam jer je kolega sve do detalja objasnio.
Rodjen los  !

Bad to the bone !