Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Velika zalba  (Pročitano 731 puta)

Djonko VA

• Taoci
  • *
Velika zalba
« poslato: Mart 27, 2017, 01:37:05 pre podne »
Pre par dana sam poceo da igram na vasem serveru

Je l'te da ne tupim o drugim stvarima, preci cu odmah na zalbu

Ponasanje admina na serveru je u globalu OCAJNO

Pojedinim adminima previse rade kompleksi, pa usled toga prete kickovima, banovima, gagovima

Evo celo vece, trci lik po serveru koji verovatno ima WH, al naravno adminu je bitno da me gaguje jer sam bez vredjanja ikoga napisao recimo "jbg" ili slicno nesto

Ni na pamet mu ne pada da sa vremena na vreme udje u SPEC i pregleda igrace

Dakle, napomenite adminima da poenta admina na serveru nije da pise zelenim slovima, da ima imunitet i da se pravi vazan (da zaobidjem ruznu rec)

Nego je poenta admina da da koristi malo te amx komande u svrhe banovanja citera, da ne fraguje po ceo dan nego da udje u spec i proveri igrace i da ne soli pamet po serveru

Hvala najlepse, pozdrav!

kiseli

• Prijatelj Servera
  • Čiter
Odg: Velika zalba
« Odgovor #1 poslato: Mart 27, 2017, 12:44:18 posle podne »
Prvo, tema premestena u odgovaracuji podforum. Ne zove se dzabe "Pohvale i žalbe".

Drugo, procitaj sve teme iz dela Naša pravila pa ce ti neke stvari biti jasnije.

I to sto te neko ubije, cak i kroz kutiju, ne znaci da je citer i da trci okolo sa WH. Ali lakse optuziti druge, pa i admine da ne rade posao, nego nauciti mapu i kako da igras.
kiseli <3 uzi

Djonko VA

• Taoci
  • *
Odg: Velika zalba
« Odgovor #2 poslato: Mart 27, 2017, 11:36:32 posle podne »
Evo ja se izvinjavam, sto sam omasio podforum za temu, ali sinoc sam besan zeleo sto pre da iznesem svoje misljenje

Ako cemo vec po pravilima...

Koliko sam razumeo pravila zabranjeno je klevetanje?

A sta ti decko radis??

Bez ikakve potrebe, to jest bez necijeg pitanja i bez dokaza iznosis kako sam los igrac i kako ne znam mapu?

Uostalom, taj "neko" bas slucajno ubija kroz kutije i zidove, bas svaku rundu i bas se nas vise zali na sumnjivog igraca

Odradi svoj deo posla, udji sa vremena na vreme u spec, proveri igrace i onda igraj

I evo porucujem ti da malo obuzdas svoj ego, admin si, a ne bic Boziji