Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Golub Bozo  (Pročitano 938 puta)

blight.salvalcano

• Pro
Golub Bozo
« poslato: Jul 13, 2017, 11:41:03 posle podne »
Zadnje 2 runde je trazio da ga bustaju na sponu, imao je stit i bio je teror, i tako je jednu rundu prodao jer je bio u bazi dok su oni defali, ta situacija je zadnje 2-3 runde, evo demo https://www.sendspace.com/file/yc5in0

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Golub Bozo
« Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2017, 11:58:37 posle podne »
Gledaj ovako. Pošto znaš da udaviš sa diskusijama koje su bespotrebne, biću kratak.

Citat
http://stats.matorci.info/player_histories/chat/173280
13 Jul 2017 22:33:36    boza je admin pa krsi dva pravila
13 Jul 2017 22:33:42    ima stit i steka se u sponu dok je c4 plentan

Štit se skoro pojavio kao bag na serveru i kao TT definitivno ga nisam kupio, ali ga jesam pokupio od mrtvog CT igrača.
Dark Venice ima camp meter na spawnu pa sam samim tim otišao u ne kamp zonu spawna i samo se zaštekao sa štitom da uzmem SS-ove i javim head adminima za štit. Nisam apsolutno nikoga ubio dok sam imao štit, da bi ispalo fer i namerno nisam uticao na igru dok sam imao štit sa sobom.

Kao jedan od admina koji je provaljivao teksture po mapama, ja ovo smatram da je bilo okej isto kao kada istražujem teksture i bagove na mapama. Sedneš gore uzimaš SSove i ne utičeš na igru.

Toliko od mene, dalja diskusija je ja mislim stvarno bespotrebna.

Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Jul 14, 2017, 07:55:51 pre podne »
Golube ne znam ko je NN i nisam pogledala demo :), ali oces ti te stvari da radis (ta neka proveravanja) na pun server. Jednom prilikom si me izludeo skakajuci sa mosta na arizoni. Te provere radi ujutru ako vec zelis da ucinis nesto dobro. Kad su tu igraci (vise njih) stvarno nema smisla, a i uz to deluje kao da krsis pravila, doduse i krsis ih al' imas opravdanje ;).

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #3 poslato: Jul 14, 2017, 08:58:48 pre podne »
Ja sam blight, mlada damo, a sto se tice tvog "opravdanja" to ide ovako, taj stit je bag rezultiran glasanjem, znaci moze se kupiti samo kad je glasanje, to sto ga je kupio neko od ct-a nije razlog da ga ti zadrzis i igras sa njime, a to sto su ga uzeli iz ct-a je propust admina koji su u ct-u a i tvoj propust jer si igrao sa tim stitom, taj kako ti kazes bag si mogao da proveris i bez stita, zar ne? Drugo, te tvoje kao provere texture okaci macku o rep iz jednog prostog razloga, zasto imas ti da proveravas stekove na sponu kad je tu logicno zabranjeno stekanje, nema poente, nego eto volis ti da se stekas tako, i sad kad neko zakolje i proda svog saigraca on moze da kaze da proucava anatomiju coveka pa mu je trebalo da vidi sta ima izmedju rebara, jel tako? E pa nije tako!!!