Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Cakma  (Pročitano 1461 puta)

Larry

• Taoci
  • *
Cakma
« poslato: Avgust 07, 2017, 11:06:58 posle podne »
Selektivno banuje i gaguje, ne vaze ista pravila za sve, mene je gagovao jer sam rekao crkni i banovao jer me je lik provocirao i ja sam mu uzvratio. Ovde ima SS kad je neko opsovao a nista nije uradio, a na demo-u lik prodao partiju on to video i nije nista uradio po tom pitanju. Jos puta se desavalo da ne uradi sta treba, a kad mu kazem da nije fer kaze da ne smaram admina.

https://ufile.io/9p93a Posto ne moze sve da se izbaci jer je veci fajl od 320kb

bks

• Čiter
Odg: Cakma
« Odgovor #1 poslato: Avgust 11, 2017, 01:27:42 posle podne »
Hvala, reseno.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #2 poslato: Avgust 17, 2017, 06:50:29 posle podne »
Zbog cega nece da mi otvori demo, zanima me zbog cega sam kaznjen a ne mogu da vidim??? Sumnjivo mi je da sam admin toliko dugo i niko se od stalnih igraca nije zalio i onda se pojavi neko i kazne me zbog toga

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Avgust 17, 2017, 07:00:38 posle podne »
Cekacu na odgovor koliko god treba, ukoliko neko uspe da otvori neka mi kaze samo koja mapa je u pitanju u koji igrac je "prodao" koga, seticu se ja o cemu se radi, nadam se da je iko otvorio, da nisam kaznjen za zagrevanje ili slicno, posto od ovog igraca sam dobijao razne zalbe koje nemaju logike nikakve, pozdrav

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Avgust 18, 2017, 01:03:21 pre podne »
Mapa je de_russia_2x2 igrac je prodao rundu jer je klao CT-a koji defa ( i izdefa na kraju) ti si rekao da je prodaja, ali ga nisi banovao. Demo i dalje moze da se skine, ne znam kako ti ne uspevas.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #5 poslato: Avgust 18, 2017, 12:28:45 posle podne »
Mozes samo jos da mi kazes koji igrac je prodao, meni nece da otpakuje rar, pise da je ostecen, ne znam zasto, hvala

bks

• Čiter
« Odgovor #6 poslato: Avgust 18, 2017, 02:11:19 posle podne »
Mozes samo jos da mi kazes koji igrac je prodao, meni nece da otpakuje rar, pise da je ostecen, ne znam zasto, hvala

Mislim da je Hashimoto bio u pitanju.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Avgust 18, 2017, 05:15:44 posle podne »
Znao sam da nesto nije ok tu, pa kako ja mogu admina da banujem nisam hed admin??? on jos uvek ima admina iako ne igra, dop.smo se preko admin chata

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #8 poslato: Avgust 18, 2017, 05:34:31 posle podne »
Na demo-u mora da se vidi i gde mu pisem da sam sebe banuje jer ja ne mogu.PS umesto njega nekada udje brat njegov (Miljan brateu hedara, tako nesto mi je nik ) iako sam ga upozorio da ne sme to da radi.

bks

• Čiter
« Odgovor #9 poslato: Avgust 18, 2017, 05:54:26 posle podne »
Svakako ti je prosla suspenzija. (moja greska, izvinjavam se!)
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2017, 06:24:18 posle podne bks »