Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: zalba za ban zbog 32 bit testa admin golub bozo  (Pročitano 1185 puta)

Yo StA iMa

• Gost
zalba za ban zbog 32 bit testa admin golub bozo
« poslato: Septembar 11, 2017, 08:55:59 posle podne »
Admine golub bozo, bespotrebno si me banovao,pogledao sam i znam kako se radi test,ali iz nekog razloga kada udjem u igricu i kada mi se pojavi ono za test i kada odaberem ono 32 bit da bih uradio test izbaci me iz igrice i pise kikovani ste razlog 16 bit-a,zato sam ulazio u igricu iznova i pokusavao da ti kazem da me izbacuje iz igrice i da nemogu zbog toga da uradim test ti si me banovao.....

bks

• Čiter
Odg: zalba za ban zbog 32 bit testa admin golub bozo
« Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2017, 10:27:47 posle podne »
Ako pise da si kikovan razlog 16bit-a onda znaci da igras na 16bita. Prebaci na 32 i server te nece kikovati.

Yo StA iMa

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Septembar 11, 2017, 10:51:59 posle podne »
podeseno mi je na 32 jer igram c.s vec 3 godine i nikada do sada me nije izbacalo,tako pise u podesavanjima ako treba slikacu ti i okaciti na fb grupu?

bks

• Čiter
« Odgovor #3 poslato: Septembar 12, 2017, 06:29:42 posle podne »
Onda resi test. Moze svako da slika 32bita i prebaci posle na 16...

Yo StA iMa

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Septembar 12, 2017, 08:31:18 posle podne »
uradio bih test ,ali samo neznam na koji nacin kada me svakog puta izbaci,nije mi 16 bit-a jer vec duze vreme igram,od kako sam instalirao igricu postavio sam tamo sta vec rezoluciju ekran i 32 bit-a,a nemam pet godina da bih sada ja stavio 32 bita i slikao da tebi pokazem pa posle stavio 16 bit-a,ako neko zna kako mogu da uradim taj test neka mi kaze,drage volje cu ga uraditi.....

bks

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: Septembar 13, 2017, 03:35:43 pre podne »
Probaj da instaliras onda neki drugi cs.

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #6 poslato: Novembar 29, 2017, 10:05:44 posle podne »
Ili probaj da instaliras neki drugi cs ili snimaj fonom snimak za podesavanja i udji da ti daju test. Mozda ti kiseli moze pomoci. Bar je do sada uvek uspevao u tome