Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: NIK  (Pročitano 1047 puta)

N.B.

• Taoci
  • *
NIK
« poslato: Novembar 06, 2017, 12:57:26 pre podne »
Ovako danas kada sam usao na srw imao sam nik koji je bio napisan cirilicom i bio je CRVENA ZVEZDA i tu su bili : kiseli, gustav , brundix i nzm jos neki admini i i sa tim nikom sam igrao min 2 sata i onda se pojavio novopeceni admin caplja i reko da promenim nik jel je zabranjeno imati nik u vezi sporta i da procitam pravila , ja sam video i tamo koliko sam dobro video nema tog pravila tako da bih moli da mu to neko objasni , a jos je i tomi dodao da ima neki liko koji se potpisuje yang bos sto spada u klub u svajcarskoj i navijacu grupu , a uz to stavio mi je nesto da nmg da stavim nik CRVENA ZVEZDA. Posle sam ponovo usao i namerno stavio admini su bagra iz revolta, da ne bude posle kako nisam sve rekako kako je bilo. Tako da molim da mi se namesti da mogu da igram sa mojim nikom kakvim ja hocu normalno ne sa nekim koga bi vredjao i ponizavao.
POZ N.B.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: NIK
« Odgovor #1 poslato: Novembar 06, 2017, 11:11:05 pre podne »
demo?
Rodjen los  !

Bad to the bone !

N.B.

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Novembar 06, 2017, 04:20:05 posle podne »
eee kad bih znao kako se to radi bilo bi sjajno

@-CAPLJA-@

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Novembar 06, 2017, 04:47:59 posle podne »
Ja i jos neki admini smo te opomenuli i nista vise nista ti nije ubaceno nesto si se tu zeznuo.I nemoj se ljutiti ti si napravio gresku za RETARDIRANI ADMINI a ne mi.Ja sam ti rekao samo da sklonis taj nick i idi pitaj na forum dal mozes imati taj NICK.Ne vidim sta sam ja tu napravio gresku.

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Novembar 06, 2017, 05:05:19 posle podne »
eee kad bih znao kako se to radi bilo bi sjajno

Csstrike folder i tu nadjes demo sa naseg servera i upload ga, naravno ako posle toga nisi ulazio na server opet, jer se onda cuva sa druge mape demo.

Sto se tice nicka "Crvena zvezda" tu nema nista lose i moze da se koristi, ovaj drugi koji su upotrebio nije dozvoljen. :)