Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: vise pitanje nego zalba  (Pročitano 1856 puta)

blight.salvalcano

• Pro
vise pitanje nego zalba
« poslato: Decembar 03, 2017, 01:20:11 posle podne »
Evo ovako, pre neki dan gustav je postavio neku pesmu sa nekim ananasom totalno nevezana za server a striktno su zabranili teme koje nemaju veze sa serverom i brisali su, ali on je admin valjda, ali neka nisam nista komentarisao, onda neko vreme posle toga, Rema(isto admin) okaci i on neku pesmu isto nevezanu za server pa eto njega sam pitao zasto oni(admini) imaju prava da postavljaju pesme a mi nemamo prava da prodajemo krompire na grupi? I eto danas ne vidim grupu "matorci gaming" pa sam eto pretpostavio da me je rema izbacio iz grupe (sa drugog fb-a vidim grupu naravno) pa eto da pitam i da se pozalim, da li je to ta ravnopravnost igraca i admina? Ili se neciji krompiri favorizuju ovde? o.O

bks

• Čiter
Odg: vise pitanje nego zalba
« Odgovor #1 poslato: Decembar 06, 2017, 06:17:07 pre podne »
Pravila su ista za sve. Bices vracen u grupu, prijavi se pa da te ubacimo.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Decembar 06, 2017, 11:13:26 pre podne »
Ne vidim grupu.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #3 poslato: Decembar 06, 2017, 12:30:16 posle podne »
Blokirao me rema, tako da prvo unblok pa me dodaj u grupu, a drugo pravila NISU ISTA ZA SVE, jer da jesu ovaj lik ne bi smeo da me izbaci iz grupe i blokira da u istu ne mogu da udjem samo zato sto sam pitao zasto on ima pravo a mi NEMAMO da kacimo sadrzaje nevezane za server  https://prnt.sc/hjt0lp  evo i dokaz, doticni je postavio 3. decembra ovo sto nema veze sa serverom a danas je 6. i niko nije obrisao taj post. Tako da.........

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Decembar 07, 2017, 08:02:06 pre podne »
Kao sto sam rekao, pravila su ista za sve. Ko bude krsio pravila znaju se posledice..

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
« Odgovor #5 poslato: Decembar 10, 2017, 07:49:36 posle podne »
Ja sam obrisao Ananas kad se Kure "požalio" iako se on samo sprdao, ali u svakoj sprdnji ima i istine, pa sam zato obrisao. Iskreno, nema veze sa pesmama, ima veze sa oglasima. Zbog oglasa je uvedeno pravilo, ali je propust tog pravila da se nije preciziralo za pesme. Oduvek smo postavljali pesme, nikad nije bio problem...ali pravila nisu jasno definisana i ugrubo gledano u pravu si bio totalno za žalbu, a Rema je preterao iz njemu i znanih razloga.
Tako da...sve je ok sad. :D

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #6 poslato: Decembar 10, 2017, 11:19:59 posle podne »
Pametno, promenite pa samo da oglasi budu zabranjeni, po neki vic nece skoditi isto jer grupa i nije toliko aktivna :)

Sandra

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Maj 24, 2018, 10:49:11 pre podne »
Kako mislis nije aktivna? Po kom osnovu si to zakljucio?!
Pozz :)

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #8 poslato: Maj 24, 2018, 11:33:49 pre podne »
Sandra gde izvuče ovaj post  ???
Elem, kao neko ko je predložio to pravilo, situacija je sledeća.
Jedno vreme su ljudi kačili svakakve gluposti, koje apsolutno nigde veze nemaju sa serverom. Pesme/Slike koje nemaju nikakav kontekst sa serverom i igračima će biti obrisane. Na forumu ima podforuma i tema za sve i svašta i tu možete kačiti šta god vam je drago.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #9 poslato: Maj 25, 2018, 09:55:49 pre podne »
Cao Sandra, pa kako si, sta radis, sta ima novo? :)
Nisi bila na serveru kad su se prodavale freze i gradjevinski materijal, zato je ovo pisano, sada toga vise nema :)

Sandra

• Bot
  • **
« Odgovor #10 poslato: Maj 25, 2018, 10:53:40 pre podne »
Dragi Blight,
zelela sam malo da se nasalim sa tobom! :) Kasno palis! :)  ;D A za freze i ostalu mehanizaciju nisam upucena  ;D

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #11 poslato: Maj 25, 2018, 02:33:13 posle podne »
Sram te bilo, zar tako da mi kazes "kasno se palis" cccc