Kompozitor, ti jesi postavio pitanje. Ali si ga postavio u "pohvale i zalbe" pa se mozda tako shvatilo kao i "zalba".
A za ovo "Čukam" jbg brate. Ne mozes to tako da gledas, tehnicki mislim da ta rec i ne postoji u Srpskom recniku, bar se njena definicija ne moze pronaci nigde. (Vukajliju naravno ne racunam)
Nemoj mi reci da nikada nisi rekao npr. "Čukni ga malo tu sa strane, mozda ce da proradi" I da si mislio to sto si mislio kada si video nick "Čukam Gospodjo".
Rec ima vise znacenja u zavisnosti od konteksta naravno. Ali opet i u tom kratkom, gde samo pise "Čukam Gospodjo" moze vrlo lako da se shvati kao scenarijo gde majstor zakucava (Čuka) eksere u sobi
i neka gospodja dolazi i kuca (Čuka) na vrata i pita majstora "Sta to radis?!" Na sta on odgovara sa "Čukam Gospodjo". Nadam se da shvatas sta pokusavam da ti kazem.
Igra lik na serveru sa nikom "od kurve majcine/kurvin sin/od majke kurve" u bukvalnom prevodu, ali eto.. to je Spanski.
A u slangu kao pridev to znaci kao "veoma dobro iliti super kul". Smisla bez.
Fazon je u tome sto je to neki brend majica koliko ja znam. Koji je izmisljen od strane Kolumbijskog narko dilera koji je bio uhapsen zbog trgovine narkotika i oruzja '91.
I sve to na kraju ispadne OK... ne znam kako ali eto tako.