Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Dogovor oko dužine bana za pojedine situacije  (Pročitano 1425 puta)

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
Dogovor oko dužine bana za pojedine situacije
« poslato: Januar 31, 2018, 05:26:06 pre podne »
Nešto o sledećim banovina ...

1.DELIJE=PRIBOJ=SRBI ( ban na 40000 ) Admin Dragan razlog nije stavljen ...bio sam prisutan , razlog nick
2.SLAVKO ( ban na 3000 ) Admin Pavlo razloga nije stavljen ...bio sam prisutan rečnik ( Srbe na vrbe )
Cukam gospodjo. ( Ban za skriptu , igrao pod ovim nikom i za nik nije dobio ban )

E sad da mi objasne admini kako to da u slučaju 3 čovek ne dobije ban za nick ( već za skriptu , a u slučaju 1 ban od 40000min )...veći ban za nick nego za Srbe na vrbe !!! Nečuveno i neshvatljivo....
Šta fali niku DELIJE=PRIBOJ=SRBI da bi dobio toliki ban ?
Mnogo je biti Delije=Bitola=Makedonija ili Delije = Nikšić=Crna gora...OK neka admini rade svoj posao ali ovo su situacije gde trebate da odredite dužinu bana za pojedine situacije...recimo prodaja 60min i to je OK ...zašto to ne bi bilo i kod nika , vredjana na nacionalnoj osnovi, psovanja...
Na kraju će ispasti da je najbolje prošao ovaj sto kači Srbe na vrbe.
I zamolio bih ubuduće admina da ne stavljaju zarez ili tačku za razlog bana već da navedu tačan razlog.
Ne branim ovim putam nikoga niti napadam već su mi totalno nejasni banovi i njihove dužine u pojedinim situacijama.

Goostav

• Pro
  • Мого нас је ЖК...вако, ЖК.
Odg: Dogovor oko dužine bana za pojedine situacije
« Odgovor #1 poslato: Januar 31, 2018, 05:58:16 posle podne »
Prvo, pročitaj pravila da bi ti bilo jasno da nema politike i navijačkih sranja na serveru.
Drugo, admin daje onoliko koliko on misli da je zasluženo (možda ga je ovaj DELIJE zezao više puta kad mu je Dragan tražio da promeni nick, pa ovaj svaki put promeni tako da opet treba da menja).
Ovo za "Srbe na vrbe" je po meni greška, Povlo je smatrao da mu je dovoljno 3000 minuta, ali eto, ja bi mu lupio ban za stalno ili milion minuta i kraj. Ne zato što sam srbin, već zato što tako kažnjavam sve koji dolaze da provociraju na nacionalnoj osnovi. Primer je recimo lik, srbin, koji je došao i provocirao sa "Nož žica...", ja sam mu lupio PWN i ban na IP. Kraj.

laracrofna

• Pro
  • Bot, ali ubija
« Odgovor #2 poslato: Januar 31, 2018, 07:51:08 posle podne »
Kompozitor i da ih branis ili ne svakako igraci dobijaju ban na onoliko koliko sam admin misli da je dovokjno za odredjene situacije. Bilo to za vredjanje los nick ili koriscenje scripte. A svako od njih ima prava na unban uz demo a niko od njih ni ne pokusava da postavi demo iz vise razloga. Jedan od njih i najvazniji jeste znaju da su krivi i nece da se dodatno blamiraju time sto ce postaviti demo i dati ostalim igracima moto za smeh.

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Januar 31, 2018, 08:34:02 posle podne »
Ma ja se slazem sa vama u potpunosti ,ali duzina bana za nick i vradjanje po nacionalnoj osnovi odnosni sirenje mrznje...ne mogu biti isti ...ovde je cak ban za nick veci..e to je ono sto me cudi kod admina...i stvarno bih zamolio admine da pored bana koj su dodelili stave razlog bana a ne zarez , tacku ili prazno polje...

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Januar 31, 2018, 09:12:47 posle podne »
Obicno kada se banuje iz konzole ako se ne stave navodnici za razlog bana ostane tacka,zarez ili prazno polje. A duzina bana za nick zavisi i od samog igraca. Ja sam imao situacije da igrac nece da promeni nik i da pocne da me zaffrkava sa tim. E tad dobije vecu kolicinu minuta :D
Rodjen los  !

Bad to the bone !

bks

• Čiter
« Odgovor #5 poslato: Februar 01, 2018, 02:05:51 posle podne »
1. Ako je neko vise puta bio opominjan zato ce i dobiti veci ban.
2. Ako mu je prvi put da tako nesto kaze( manji ban u nadi da mu se to nece ponoviti)
3. Ti to tako mislis da je sigurno pa te vredja i mora da se banuje? A svima ostalo izgleda normalno, uostalom ako te nervira nick prijavi adminima pa saznaj poentu nicka.

Ribolovac

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Februar 01, 2018, 05:07:22 posle podne »
Boki mene ne vredja uostalom pohvalio sam admina koji ga je banovao...čekam u ovom delu Srbije je jedna od najgorih psovka , to možeš naći i na Google ( čukam, munem, karam...) Ali OK ako to vama ne smeta i ako to nema na vašem podneblju onda nećemo ni raspravljali više na tu temu.
Mene je najviše začudio ban za Srbe na vrbe od samo 3000min...u potpunosti se slažem sa Goostavom i njegovim načinom razmišljanja oko dužine bana.
Vidin da i među adminima ima podeljenih mišljenja...