Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba za Cakmu  (Pročitano 1036 puta)

KADABRA

• Taoci
  • *
Zalba za Cakmu
« poslato: Februar 22, 2018, 02:01:57 posle podne »
Ovo nije prvi put da se desava da me mute kad ja njega sprdam ili tako nesto, ali kad on pocne da sprda a to se obicno desava na miniju i kad me proziva nekim njegovim imenima koja meni smetaju onda nikom nista. Kazes mu lepo dobro je brate on i dalje nastavi za njega onda nema mute ni nista. I to se nije desilo jednom ili dva puta pa da kazes ajde nema veze nego je to njemu postalo normalno.
Zoves me po niku kao sto mi je napisano ili me zoves mojim pravim imenom.
A sada sam bio dobio ban na 60 minuta na velikom jer sam mu pisao: "Da kad on sprda nikom nista i tako te stvari i da cemo videti to jos ovde na forumu"

Pozdrav :)

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
Odg: Zalba za Cakmu
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2018, 02:08:06 posle podne »
Демо?
сс?

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2018, 02:35:32 posle podne »
Kadabra, to sto si danas uradio nije zezanje, nisi sprdao nekog da je bot ili slicno vec si imitirao i kezio se u mik zbog cega dobijes mut a posle pitas sto, ja ti lepo objasnim a ti nastavljas na admin chet i kazem ti da ne smaras na sta mi ti napises "videcemo jos cakma" pa sam te ban na 60 min da odmoris. Imam ss kao i za svaki ban sto cuvam. za ovo "videcemo jos" bolje da ti se ne ponovi jer ce ban biti mnogo duzi zato pripazi malo jer ti ja necu gledati kroz prste kao sto nikom ne gledam, a to da te ja kaznjevam astalno nemoj da lazes, nisam te do sada kaznjavao sto mogu drugi  admini da potvrde a ima i u konzoli pa hoce od hed admina neka potrazi.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Februar 22, 2018, 02:47:26 posle podne »
Zaista mi je fascinantno koliko se svi sto se zalite ovde pravite fini, kulturni i nevini, pa da je tako ne biste ni bili ovde, uvek smo mi admini cudovista koja se izivljavaju a vi nikad ne ispricate pricu u potpunosti vec samo onaj deo koji vam odgovora da nahranite svoju sujetu i da mi ispadnemo crni da bi nam se skinuo admin.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Februar 22, 2018, 10:04:38 posle podne »
Da se nadovezem. NEMA DEMOA !
Rodjen los  !

Bad to the bone !

KADABRA

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: Februar 22, 2018, 11:18:35 posle podne »
Kao prvo niko nije ovde trazio da ti se skine admin i pod tim videcemo jos videcemo ovde diskusiju o ovome. Buraz ja kad tebi napisem ili kazem svj nemoj brt vise ti se i dalje smejes i sprdas iako preterujes, a ja danas jesam preterao ali sam mogao pre toga biti upozoren a ne direktan mute. :)

KADABRA

• Taoci
  • *
« Odgovor #6 poslato: Februar 22, 2018, 11:20:19 posle podne »
Budi druze ti admin koliko hoces meni to ne smeta, nego samo malo ravnopravnosti ili bar upozori ne direktan mute.

StevanM.93

• Bot
  • **
« Odgovor #7 poslato: Februar 23, 2018, 12:12:05 pre podne »
Nisam psihoterapeut da sada slusam tuzne price, iza svake moje tvrdnje stoji dokaz, elem, ne zelim da se ubedjujem i sta sam imao rekao sam, ti ako imas prigovor na mene ili bilo koga slobodno ga okaci ali uz prilozen demo, i pripazi na svoje ponasanje jer sledeci put necu biti toliko blag za tako teske reci, toliko od mene.