Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Admini ne rade svoj posao  (Pročitano 1464 puta)

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
Admini ne rade svoj posao
« poslato: April 30, 2018, 10:56:40 posle podne »
Ovako prvo situacija:
Terori se stekaju u bazi dok je c4 postavljen, naravno to kulira admin koji je isto u terorima igra uveliko ali ne pada mu na pamet da reaguje.
Pa da podsetim na pravilo :
Citat
Štekanje samo po sebi nije zabranjeno dok ima smisla, ali admini će kazniti:

* terore ako se štekaju u svojoj bazi na “de” mapi

Zatim ulazi lik sa nickom Putin. Ja odmah prijavim niko ne raguje, rekoh ae mozda ga moli preko psaya da promeni medjutim prolaze runde i runde on i dalje igra. Admin cak i cevrlja sa njim. Prijavljujem jos 1x ili 2x medjutim opet nista.
Tako da i ovde podsetim na pravilo koje glasi:
Citat
- Zabranjena je politika u bilo kom obliku

Nikad mi nece biti jasno zasto toliko vas ima amx a pola vas jedva da bilo sta radi na serveru. E zbog toga posto mi je dojadilo da cutim kad vec lepo ne znate da radite svoj "posao" i kulirate igrace koji vas podsecaju na pravila lepo ispastajte. A ovo inace nije 1x da naglasim.

Admini na serveru tj admin - ss kao dokaz :
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/918049276003549445/ABE11B16D2FFF007845E03E085781201A82833DB/

Evo i demo-a mada imate u logovima bar sto se tice mojih prijava za promenu nicka.

https://www6.zippyshare.com/v/1DbenvYk/file.html

nacika

• Taoci
  • *
Odg: Admini ne rade svoj posao
« Odgovor #1 poslato: April 30, 2018, 11:21:12 posle podne »
Nadam se da se ne ljutis da se nadovezem na tvoju temu.. ima i takodje jako puno prozivanja - ali ne onih drugarskih i saljivih, kao i vredjanja ... pozivanje na mix takodje...  :-\ Ja zaista jos uvek ne znam ko su sve admini - ni u koga ne upirem prst, mozda se desilo da ih u tim trenutcima nije ni bilo, ali vcrs konkretno pun srv i sve ovo...
[/url]

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #2 poslato: Maj 01, 2018, 10:08:37 pre podne »
@Cinderella - Demo će biti pogledan, a ako ima osnova za to admin će biti kažnjen.

@Nacika - Što se tiče toga, dosta vas nam prijavljuje sve i svašta ali niko da ostavi konkretan dokaz. Demo se automatski svima snima, upload traje 5 minuta i kačenje na forum još 2.

Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

nacika

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Maj 01, 2018, 12:06:05 posle podne »
Po meni to znaci da treba malo da krenete da citate logove a ne da dobijate na gotovo.. Vecina ljudi ovde je doslo da igra i da se zeza malo njih zna i ima zelju da trosi vreme na uploadove, a druga stvar mnogi ne zele da se zameraju adminima i budu drukare. U svakom slucaju sl put ces dobiti ss ili demo na pm. poz
[/url]

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Maj 01, 2018, 10:40:40 posle podne »
Po meni to znaci da treba malo da krenete da citate logove a ne da dobijate na gotovo.. Vecina ljudi ovde je doslo da igra i da se zeza malo njih zna i ima zelju da trosi vreme na uploadove, a druga stvar mnogi ne zele da se zameraju adminima i budu drukare. U svakom slucaju sl put ces dobiti ss ili demo na pm. poz

Ako tebi nesto smeta, ti to prijavis nama(adminima) i mi to proverimo. S vremena na vreme gledaju se logovi, ali svaki dan da citam logove, malo je mnogo, zar ne?

nacika

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: Maj 02, 2018, 12:59:06 pre podne »
Jel to pitanje ili konstatacija? :) Po meni ne, nije mnogo :) Al da ti se ne mesam u posao.. ubuduce kao sto rekoh dobicete ss ili demo..
[/url]

bks

• Čiter
« Odgovor #6 poslato: Maj 02, 2018, 01:32:02 pre podne »
Jel to pitanje ili konstatacija? :) Po meni ne, nije mnogo :) Al da ti se ne mesam u posao.. ubuduce kao sto rekoh dobicete ss ili demo..

Unapred zahvaljujem.

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #7 poslato: Maj 02, 2018, 12:55:31 posle podne »
Admin Jova - kažnjen suspenzijom od 7 dana.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #8 poslato: Maj 02, 2018, 09:29:29 posle podne »
Prihvatam kaznu..                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Hvala Cindy na ukazanim greskama. Samo tako nastavi.

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #9 poslato: Maj 02, 2018, 09:49:38 posle podne »
Nema na cemu ;)