Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na ciru  (Pročitano 720 puta)

Nikola1234

• Taoci
  • *
Zalba na ciru
« poslato: Avgust 01, 2018, 12:11:57 pre podne »
Zbog cega ban koga sam smarao ? Ako si nervozan i ako niko nece da prica sa tobom nemoj druger da ometas u druzenju.... https://www.sendspace.com/file/fohk0c nek pogledaju ostali admini od 16 min do 19 min zbog cega sam dobio ban.samo zato sto sam napisao hoce neko chat?

Nikola1234

• Taoci
  • *
Odg: Zalba na ciru
« Odgovor #1 poslato: Avgust 01, 2018, 08:48:50 pre podne »

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #2 poslato: Avgust 01, 2018, 10:32:13 pre podne »
Pozdrav,

Pogledao sam demo i još neke sitnice, mislim da je ćira bio previše blag. Produžen ti je ban na 2 dana da znaš.
Zbog smaranja na četu prvenstveno, pa već si imao jedan ban od 5 sati zbog namernog bacanja fleševa.

Poruke poput:
j.e.b.e.s ovu mapu daj dust

uzmi c4 i sakrij ga
 dobro je da nema admina

raspad od servera

+ Beskonačno smaranje za RTV

Sporcki Pozdrav,
Golub Božo.

edit: Pripazi malo na ponašanje, sledeći ban će ti biti duži :)
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Nikola1234

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Avgust 01, 2018, 11:03:49 pre podne »
za ovo za c4 nisi upravu tad sam bio ct i rekao sam saigrcu u sali da pokupi c4 i da ga sakrije xaxaxaxaxaxa ako je i to za ban onda .........a za rtv smiaram jer mi se nesvidja mapa i nisam valjda toliko uticajan da uticem na druge igrace nisu valjda praznoglavi pa da me slusajuu xixiixixix aj i tebi sporcki pozzz :P :P

bks

• Čiter
« Odgovor #4 poslato: Avgust 01, 2018, 11:29:21 pre podne »
za ovo za c4 nisi upravu tad sam bio ct i rekao sam saigrcu u sali da pokupi c4 i da ga sakrije xaxaxaxaxaxa ako je i to za ban onda .........a za rtv smiaram jer mi se nesvidja mapa i nisam valjda toliko uticajan da uticem na druge igrace nisu valjda praznoglavi pa da me slusajuu xixiixixix aj i tebi sporcki pozzz :P :P

Moj savet ti je da pripazis na recnik ukoliko zelis da igras na nasem serveru. Cak bih ti savetovao da dobro iscitas pravila.

Патофна Бре ! :)

• Čiter
  • Патофна блеса
« Odgovor #5 poslato: Avgust 02, 2018, 06:32:58 posle podne »
Правила нашег сервера - http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html