Dragi moj saigracu na serveru Matorci, sada cemo razjasniti par stvari,
Prvo i osnovno, procitaj jos jednom dobro pravila, jer si se u chat-u zalio kako su te banovali zato sto si klao igraca, a taj igrac nije nikog ubio, samo se pucao sa tvojim saigracem, sto nam stavlja do znanja da nisi bas na cisto sa pravilima ovog servera. Druga stvar dragi moj saigracu, sve zalbe i primedbe, kako za ban, tako i za admine, pises iskljucivo ovde, ne na forumu, ne smaras tokom igre admine ( ovaj put mene ) i igrace kako si ti banovan i zbog cega. Admin koji te je banovao sa sigurnoscu zna pravila i svestan je situacije i bana, ali ti ocigledno nisi.
Desava se situacija da mene igrac Mister X kolje, i ja mu pisem sve sto je moj saigrac dragi prilozio u zalbi, ali isto tako meni niko ne moze zabraniti da se ja nasalim sa igracem koji me je klao ili sa bilo kim na serveru, jer je to apsolutno svima dozvoljeno, samo ako nije ukljuceno i vredjanje u sve to, jer smo obojica bili svesni da sam ja samo stajao i razgledao pejzaz mape dok je on mene klao, samim tim, to nema nikakvog povoda za ban. Onda krece tvoja prica i smaranje, prvo za tvoj ban, a posle za Mister X i konstantno pisanje koje nije primereno i nije po pravilima servera, kaze: Zabranjeno smaranje igraca i admina za to to to i to, trebalo bi da znas, jer kako kazes igras na serveru vec neko vreme. Ja vrsim svoje adminske duznosti, a moj dragi saigrac konstantno pise, smara i komentarise sta sam uradio i opet ukljucuje igraca Mister X. Sasvim korektan ban od 60min.
Samo da razjasnimo jos nesto, vrsim duznosti admina iskljucivo kada se krse pravila i kada je to od velike vaznosti, a to da li mi je "okrivljeni" igrac prijatelj, drugar ili rodbina, uopste nije bitno. Prijatelja na serveru nemam, treba shvatiti pojam PRIJATELJ, drugara imam par, ostalo su sve kolege saigraci.
Jos jednom cu te upozoriti, a vec jesam par puta, sada si dobio ban od 60min, sledeci put ce biti mnogo duzi.
ZABRANJENO JE BITI NEPRISTOJAN, ne zato sto su to pravila servera, vec zato sto tako B-O-N-T-O-N nalaze. Pristojnost i dostojanstvo su vrline odvaznih, pametnih i velikih ljudi, a ovo je samo igrica, mesto za druzenje i kvalitetno provedeno vreme.
Jos jednom se preslisaj za sve navedeno, prilozi dokaz da je to bila prodaja i da je tvoj ban bio suvisan i da sam ja kao admin pogresno reagovao u oba slucaja, tek onda cemo razmatrati ko je pasa, a ko vodonosa, ovako mozemo samo da caskamo, mislim da je to sasvim suvisno.
Hvala na razumevanju dragi moj saigracu.