Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina Hulka  (Pročitano 966 puta)

Miskec.

• Taoci
  • *
Zalba na admina Hulka
« poslato: Septembar 02, 2018, 12:48:48 posle podne »
Vec nekoliko puta sam imao prepirke sa ovim adminom. Mislim da nije pravedan i da ne postupa prema svim igracima RAVNOPRAVNO.
Igrala se mapa emir, Mister X (sad se on zadesio u ovoj situaciji, mogao je biti bilo ko) je klao Hulka, dok je on pucao po Misterovim saigracima.
Poceo je cet, otprilike: -Sta cemo sad MIster, hoces da odmoris jedan satic? itd.
Poceo sam se zaliti da sam pre neki dan banovan za isto kada sam prodao GOLDBERGA. I tu pocinje prepirka...
Hulk je u fazonu: sta se ti petljas i mesas u to, kad nisi ucestvovao?
Pa druze naravno da cu se mesati, igram na ovom serveru, postujem pravila...svi treba da smo RAVNOPRAVNI. Ako se krse pravila ja bi BAN i najboljeg druga, jer se pravila moraju postovati. Na kraju, posle izvesnog vremena, Hulk me banovao sa razlogom: sad se zali na forumu. Evo zalio sam se, pa ako moze da se ovo razjasni.
P.S. Na zalost, najgore od svega je sto nisam sacuvao demo jer se promenila mapa na cs Go dust. mislim. Ali se nadam da ostali nadlezni mogu procitati cet, sta se tu tacno deslio i pisalo. Zelim samo da budem pravedan i da se igra kako treba. Ako nisam u pravu napisite mi i ja cu se izviniti za sve sto sam pogresio. Hvala unapred, pozz

bks

• Čiter
Odg: Zalba na admina Hulka
« Odgovor #1 poslato: Septembar 02, 2018, 01:18:26 posle podne »
Vec nekoliko puta sam imao prepirke sa ovim adminom. Mislim da nije pravedan i da ne postupa prema svim igracima RAVNOPRAVNO.
Igrala se mapa emir, Mister X (sad se on zadesio u ovoj situaciji, mogao je biti bilo ko) je klao Hulka, dok je on pucao po Misterovim saigracima.
Poceo je cet, otprilike: -Sta cemo sad MIster, hoces da odmoris jedan satic? itd.
Poceo sam se zaliti da sam pre neki dan banovan za isto kada sam prodao GOLDBERGA. I tu pocinje prepirka...
Hulk je u fazonu: sta se ti petljas i mesas u to, kad nisi ucestvovao?
Pa druze naravno da cu se mesati, igram na ovom serveru, postujem pravila...svi treba da smo RAVNOPRAVNI. Ako se krse pravila ja bi BAN i najboljeg druga, jer se pravila moraju postovati. Na kraju, posle izvesnog vremena, Hulk me banovao sa razlogom: sad se zali na forumu. Evo zalio sam se, pa ako moze da se ovo razjasni.
P.S. Na zalost, najgore od svega je sto nisam sacuvao demo jer se promenila mapa na cs Go dust. mislim. Ali se nadam da ostali nadlezni mogu procitati cet, sta se tu tacno deslio i pisalo. Zelim samo da budem pravedan i da se igra kako treba. Ako nisam u pravu napisite mi i ja cu se izviniti za sve sto sam pogresio. Hvala unapred, pozz

Zalis se na to sto nije banovao coveka za prodaju ili za chat? Koliko ja vidim za prodaju sto nije banovao, shodno tome potreban je demo kao dokaz da vidimo situaciju.

Hulk.

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Septembar 02, 2018, 01:22:19 posle podne »
Dragi moj saigracu na serveru Matorci, sada cemo razjasniti par stvari,

Prvo i osnovno, procitaj jos jednom dobro pravila, jer si se u chat-u zalio kako su te banovali zato sto si klao igraca, a taj igrac nije nikog ubio, samo se pucao sa tvojim saigracem, sto nam stavlja do znanja da nisi bas na cisto sa pravilima ovog servera. Druga stvar dragi moj saigracu, sve zalbe i primedbe, kako za ban, tako i za admine, pises iskljucivo ovde, ne na forumu, ne smaras tokom igre admine ( ovaj put mene ) i igrace kako si ti banovan i zbog cega. Admin koji te je banovao sa sigurnoscu zna pravila i svestan je situacije i bana, ali ti ocigledno nisi.
Desava se situacija da mene igrac Mister X kolje, i ja mu pisem sve sto je moj saigrac dragi prilozio u zalbi, ali isto tako meni niko ne moze zabraniti da se ja nasalim sa igracem koji me je klao ili sa bilo kim na serveru, jer je to apsolutno svima dozvoljeno, samo ako nije ukljuceno i vredjanje u sve to, jer smo obojica bili svesni da sam ja samo stajao i razgledao pejzaz mape dok je on mene klao, samim tim, to nema nikakvog povoda za ban. Onda krece tvoja prica i smaranje, prvo za tvoj ban, a posle za Mister X i konstantno pisanje koje nije primereno i nije po pravilima servera, kaze: Zabranjeno smaranje igraca i admina za to to to i to, trebalo bi da znas, jer kako kazes igras na serveru vec neko vreme. Ja vrsim svoje adminske duznosti, a moj dragi saigrac konstantno pise, smara i komentarise sta sam uradio i opet ukljucuje igraca Mister X. Sasvim korektan ban od 60min.
Samo da razjasnimo jos nesto, vrsim duznosti admina iskljucivo kada se krse pravila i kada je to od velike vaznosti, a to da li mi je "okrivljeni" igrac prijatelj, drugar ili rodbina, uopste nije bitno. Prijatelja na serveru nemam, treba shvatiti pojam PRIJATELJ, drugara imam par, ostalo su sve kolege saigraci.
Jos jednom cu te upozoriti, a vec jesam par puta, sada si dobio ban od 60min, sledeci put ce biti mnogo duzi.
ZABRANJENO JE BITI NEPRISTOJAN, ne zato sto su to pravila servera, vec zato sto tako B-O-N-T-O-N nalaze. Pristojnost i dostojanstvo su vrline odvaznih, pametnih i velikih ljudi, a ovo je samo igrica, mesto za druzenje i kvalitetno provedeno vreme.
Jos jednom se preslisaj za sve navedeno, prilozi dokaz da je to bila prodaja i da je tvoj ban bio suvisan i da sam ja kao admin pogresno reagovao u oba slucaja, tek onda cemo razmatrati ko je pasa, a ko vodonosa, ovako mozemo samo da caskamo, mislim da je to sasvim suvisno.

Hvala na razumevanju dragi moj saigracu.

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #3 poslato: Septembar 02, 2018, 01:26:47 posle podne »
http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html
Citat
"Svaka žalba na BILO KOGA (igrača ili admina) koja bude postavljena ovde (na forum) ili na fb grupi, a ne bude propraćena demoom ili ss-om (ukoliko je dovoljan) biće ODMAH obrisana. Ukoliko bude praćena i BILO kakvim omalovažavanjem, vređanjem ili sl. igrač koji je postavi će odmah biti i banovan najmanje na jedan dan.
Ako isti igrač ponovi takve žalbe, svaki sledeći put će dobiti duži ban."

Bez demoa ništa od žalbe.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Miskec.

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Septembar 02, 2018, 01:36:07 posle podne »
Procitao sam pravila, zalio sam se na moj ban jer nisam bio siguran da je protivnik pucao mog saigraca (nije se videlo na demu). Kad sam video, prizano sam prodaju i sacekao da istekne ban. I nema nikakve veze vise sa mojim banom, to je zavrseno. Nego da se vratimo na ovaj dogadjaj od malopre... Desilo se isto i igrac nije banovan...ne znam da li se ti salis sa Misterom ili sta vec radis ali prodaja je prosla bez bana.
U redu za zalbe, ubuduce cu da znam da ne smaram po cetu nego ovde da se obratim.
Nema sta ti mene da upozoravas, lepo sam pisao na cetu, kulturno sta vise ;) Nisam psovao, nisam vredjao itd. Ako tebe to smara, onda radi svoje duznosti i necu te smarati. "Smaranje" se ne pominje u pravilima bontona i lepog ponasanja, ako cemo vec o tome.
Sad nema dokaza, ali od sad cu odmah snimati demo, pa ce u buduce biti i dokaza. Nemam nista protiv tebe, ali si kao admin los, iskreno ti kazem.
Odgovor za bks-a: Zalim se sto ne banuje za prodaju kao sto pravila nalazu. A cet samo pomenuo kao neki dokaz, posto nema demoa...pocela je druga mapa.
Admini mogu da prelistaju cet i vide sta je ko pisao. Dokaz je na cetu, sam Hulk je rekao da je prodaja i nije ga banovao.

Miskec.

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: Septembar 02, 2018, 01:37:44 posle podne »
U redu, bez demoa nista...Znacu za sledeci put.

Hulk.

• Taoci
  • *
« Odgovor #6 poslato: Septembar 02, 2018, 02:05:59 posle podne »
Dragi saigracu, prodaje nije bilo, NEMA prodaje, schluss... Sala izmedju mene i Mistera, sta se ti mesas covece najdrazi!? :/
Uostalom, prilozi dokaz i tvoju iskusnu procenu i nema problema. Ja sam klat, prema tome, znam sta sam radio, neces mi sada ti bas pricati i stavljati do znanja da sam ja bio fantomske svesti i nisam znao sta radim u igrici.
Chat postoji i head ce sve procitati, nemoj da brines.
Uostalom, ko je pominjao smaranje i B-O-N-T-O-N?! :/
Pa znas kako, ja vrsim tu duznost oko nedelju dana i konstantno sam pracen od strane head-admina, tako da ako ima i trunka moje trapavosti ili nedorecenpsti oni ce me svakako sankcionisati.

Miskec.

• Taoci
  • *
« Odgovor #7 poslato: Septembar 02, 2018, 02:20:55 posle podne »
Stajao si gore na kuli, mapa emir je bila. Pucao si u naseg igraca ovamo gde smo bili, ja pucam u tebe i odjenom te Mister zakolje. To je PRODAJA. Ostalo me ne zanima niti ulazim u vase sale i sprdnje. Za ponasanje i bonton si pisao gore, skrolaj pa vidi. Tako i treba...neka vide pa neka procene..a za ubuduce cu cuvati demo odmah.
Srdacan pozdrav, dragi saigracu.

Hulk.

• Taoci
  • *
« Odgovor #8 poslato: Septembar 02, 2018, 02:42:29 posle podne »
Ja nisam pucao nikoga, a mene niti jedan metak pogodio nije, stvarno zalim slucaj dragi saigracu, vasa procena je veoma losa.
Prinesite valjane dokaze, overene od strane notara, onda mozemo da idemo na visi sud ge ce me osuditi zbog krivicnog dela.
Pozdrav oko moje pametno.

Miskec.

• Taoci
  • *
« Odgovor #9 poslato: Septembar 02, 2018, 02:51:48 posle podne »
Jesi pucao, znam sta sam video. Ne mora da te pogodi neko da bi bila prodaja. Necu vise odgovarati..ovako moze u nedogled.
Veoma ironicno saigracu, veoma ironicno...