Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Aj pomagajte  (Pročitano 1007 puta)

Leka Bankrot

• Taoci
  • *
Aj pomagajte
« poslato: Januar 29, 2019, 01:06:21 pre podne »
Igram vec dugo i nemam problema ni sa kime, ali u zadnje vreme pojavio se lik koji me opseda, a deluje mi da nije samo mene nego verovatno i druge igrace. U pitanju je lik sa nikom Shox. Stalno nesto zapodeva neko cimanje i dize tenziju i koristi mikrofon preko svake mere. Zapocne kavgu i onda hvata na odgovore da to cinkari nekim adminima da bi kao nekoga banovali. Sve provokacije upucuje mikrofonom, koji ja ne koristim pa sva moja komunikacija ostaje u pisanom obliku, a njegova ne. Mene je pre neki dan vredjao i provocirao, nazivao devojcicom i posle 15tak minuta sam mu rekao da ne dudla i on to okarakterisao kao psovku pa tuzaka itd. Sve u svemu pravi neugodnu atmosferu na serveru i ponasa se kao da je server njegov i da on diktira pravila.
Pre pola sata smo igrali i 15 minuta me gusio i insinuirao kako ja nesto varam, pa onda da je prijavio ne grupu pa ce sada da dodju da me banuju, pa "uuu al ces bisti slatko baniovan" itd. Ja svo vreme cutim i to tako po ko zna koji put. Uradite nesto jer cu neki sledeci put puci i nagrdicu ga kako i zasluzuje. uzgred ovakvim provokatorima treba zapusiti usta. Predlazem da ga trajno mutujete i da ona pise sta ima i da ostaje pisani zapis za njime, jer ovako smara za medalju. Ako bude nesto fantazirao za igru okacio sam demo pa pogledajte igru za proveru njegovih optuzbi.
https://www95.zippyshare.com/v/TB4R8UA7/file.html

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: Aj pomagajte
« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2019, 11:43:22 pre podne »
Zaista cenim kad igrac zna da napise zalbu bez ruznih reci. A tek kad u istu okaci demo. Pa milina jedna.

Sto se same zalbe tice.
Pogledacu demo sad. A svaki sledeci put kad ti bude pravio problem prijavis adminu na serveru(ako ga ima) ili okacis demo ovde.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2019, 12:10:08 posle podne »
Na osnovu ovog demoa ne mogu da mu dam nikakvu znacajniju kaznu.

Ako te smara na mikrofon imas opciju /mute . Ukucas u chat kliknes njegov nick i vise ga ne cujes do kraja mape.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2019, 01:34:32 posle podne »
Pogledaću demo i ja večeras, kad stignem kući. Ali nakon kratke konsultacije sa Džo-om, verujem da je najbolja opcija /mute i u slučaju da je admin tu prijaviš ga da te smara, pa će admin da ga kazni.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Leka Bankrot

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Januar 29, 2019, 11:39:48 posle podne »
Preslusajte u drugom delu snimka kada se on ulogovao i posle nekoliko ubistava sa moje strane kako smara i proziva da sam chiter onako indirektno i neosnovano preti banom. Malo kasnije kako je zvao nekoga i na kraju preti kako cu biti banovan. Pa kud cete vise nego da vas neko nabedjuje da ste chiter i prevarant, a to mu dodje valjda vredjanje (ja bar to tako osecam). Pa malo je smesno da za svaku mapu kada je on tu ja ukucavam mute i trpim torturu i ja prakticno snosim posledice umesto da on odgovara za svoje postupke koji su krajnje nekorektni. Nekako mi je logicnije da mu kazete da ako nastavi tako da jase po drugima moze da snosi posledice za to (sto je i veoma logicno). Ne znam mozete li da ga mutirate po nicku na neko vreme, ali i to moze da bude delimicno resenje.
Kako god ja sam vam izneo svoj problem, a vi probajte da ga adekvatno resite.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 30, 2019, 12:50:07 pre podne »
Mute koji admin da traje jednu mapu (20 min). Nema opcije za duzi mute.
E sad, ja njemu mogu napisati javnu opomenu na fb grupi. Trenutno nemam dovoljno materijala da bi mu dao neki znacajniji ban.

Opcija /mute je tu bas zbog samih igraca kada ih pojedinac nervira.

Ako bude slicnih situacija okaci mi demo pa da ga kaznimo ozbiljnije.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Leka Bankrot

• Taoci
  • *
« Odgovor #6 poslato: Januar 30, 2019, 10:06:32 posle podne »
Nadam se da ce upozorenje biti dovoljno da shvati poentu i da nece posle trebati nikakva dalja reakcija.
Nego generalno se igra cesto pretvori u chat room i sa starijim igracima i adminima i ometaju igru kada poginu nama koji igramo na zvuk. Kada ih upozoris oni kazu mutiraj, a onda ne cujes kada ti daju neku potrebni informaciju ... Uglavnom ja cu izgleda disjeblovati chat pa kako bude, a i izbeci cu ovakve probleme.

Pozdrav i hvala na razumevanju

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #7 poslato: Januar 30, 2019, 11:21:23 posle podne »
Ja sam napisao javnu opomenu. Ako se nastavi ista prica prosledi mi demo pa cu kazniti.
Ako te bas bude smarao na voice iskoristi /mute.
Videcemo sta ce biti.
Rodjen los  !

Bad to the bone !