Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina Jovanu  (Pročitano 841 puta)

N.B.

• Taoci
  • *
Zalba na admina Jovanu
« poslato: Januar 31, 2019, 11:15:45 posle podne »
Veceras u 23:08 dobio sam ban od doticne , a pre toga na predhodnoj mapi sam dobio gag od 2 minuta i na to kada sam trazio objasnjenje zasto sam dobio gag on mi je napisal ne smes to da radis , a ja na to odgovorim sta? I posle toga dobijem ban na 60 minuta. Verovatno sam napravio gresku ,ali treba da mi kaze sta , a ne tamo da mi kuca zelenim slovima i stalo da mi glumi neku pravdu , a do juce dok nije imala admina bila bre manja od makovog zrna nigde se bre nije cula i sad tu dobila kao admina i glumi nesto. Ajde bre  na ovo srw svaki bot dobije admina retko koji dobar igrac ima admina ( cast izuzecima ). Nek udje malo na druge server i vidi kako se bre pravi admini ponasaju , a ne tu mi stalno nesto pise zelenim slovima kao da je nzm ni ja sta.

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
Odg: Zalba na admina Jovanu
« Odgovor #1 poslato: Februar 01, 2019, 12:03:39 pre podne »
- Nema Demoa
- Nisi dobio ban od Jovane, dobio si Gag - Džo te je banovao.

Koliko sam ja uspeo da vidim, dobio si kaznu zato što si napisao 2 i 5 tokom glasanja, a kao što znaš zabranjeno je uticati na glasanje. Igraš kod nas duže vreme, ako nisi pročitao ovo... Mislim da je pravo vreme: http://matorci.info/index.php/topic,4.0.html
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Jovana

• Taoci
  • *
« Odgovor #2 poslato: Februar 01, 2019, 12:05:09 pre podne »
Kao prvo, tokom glasanja si napisao za sta igraci da glasaju, ne pravi se lud. Zbog toga si dobio gag, kad sam ti rekla da je zabranjno da to radis, napravio si se lud i rekao sta sam uradio. Kao drugo ban nisi dobio od mene, vec od Dzoa.

N.B.

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Februar 01, 2019, 02:29:08 posle podne »
Dobro za ban  je uredu , samo me nervira kod vecina admina da se odmah potpisuju sa zelenim slovima to me uzasno nervira pogotovo kod novopecenih sta si ti , zar ne mozes normalno da napises jednom dva puta , pa ako vidis da ne ide onda upotrebi admin say ili kako se to vec kaze upozoris ga i das mu istog trenutka kaznu.

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #4 poslato: Februar 01, 2019, 03:44:22 posle podne »
Svi "novopečeni" admini su prošli kroz intenzivan trening sa mnom da bi došli do te pozicije.
U toku tog objašnjavanja rečeno im je da zelenim slovima moraju svaku opomenu/kaznu dati/objasniti. Što i treba da bude.

Toliko od mene, zatvorena tema.
Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #5 poslato: Februar 01, 2019, 06:43:39 posle podne »
Da se ja nadovezem posto sam je JA banovao na sat vremena.
Sledeci put kad te vidim da smaras za mape i glasanje ide veci ban.
To sto ti nisi citao chat je tvoj problem jer smo ti i Jovana i ja napisali 2-3 puta zasto si gagovan.Dobro se secam da ti ovo nije prvi put za glasanje da smaras.
Rodjen los  !

Bad to the bone !