Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba na admina Jovu  (Pročitano 920 puta)

blight.salvalcano

• Pro
Zalba na admina Jovu
« poslato: Novembar 01, 2019, 10:13:04 posle podne »
Ukoliko si nasao za shodno da me banujes za prodaju pritom sam u toj rundi i predhodne 2-3 igrao kalasem i noz nisam uzimao u ruke i ukoliko si dobio demo 2-3 minuta posle bana, nadji za shodno da bar pogledas taj demo i vidis da si pogresio...  Skroz  neozbiljno....
Demo : https://www.sendspace.com/file/inhyd1

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
Odg: Zalba na admina Jovu
« Odgovor #1 poslato: Novembar 01, 2019, 10:32:28 posle podne »
Pa video sam demo. Kazem ti da je meni drugacije izgledalo u igri. Bas sam pratio kobca i dok je on pucao ti si ga zaklao. Kad sam pogledao demo vidim da nije bila prodaja. Sad ni meni nije jasno. U svakom slucaju pogresio sam i neka me kazne.

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #2 poslato: Novembar 01, 2019, 10:33:21 posle podne »
Kobac je punio pistolj u trenutku klanja, tako da nije prodaja. Inace ko bude gledao demo situacija je na drugoj rundi ja msm tako nesto, ne znam sto je trebalo toliko dugo da se banuje ako ste videli odmah, ili se kobac zalio 10 min pa tek onda ban...a znamo da se ne sme banovati na prijavu igraca , ako niste sami videli isto ? 

Poyyy ;)

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #3 poslato: Novembar 01, 2019, 10:40:19 posle podne »
Pokusao sam odma da ga ban ali nisam uspeo. Nisam ga ban zato sto se kobac zali. Stvarno sam mislio da je prodaja.

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #4 poslato: Novembar 01, 2019, 10:43:32 posle podne »
Unbanovat ces bit sad (ako ban nije istekao vec :P) Nije prodaja, Jova je pogresno procijenio sto se desava. Nista strasno, admin tim se izvinjava na banu.

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Novembar 01, 2019, 10:44:13 posle podne »
Dobio si unban, zapravo istekao ti je ban.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #6 poslato: Novembar 01, 2019, 10:45:53 posle podne »
Cek, pa to je bila druga runda? o.O
Pa ja odigrao celu mapu i na kraju ban i ne znam ni zasto ni kako..
Sad mi je jasno zasto ban ali nisam znao da se pravilo o naknadnom banu za klanje promenilo.
Kao sto se jos neko zalio da je dobio ban na sledecoj mapi a prodao je igraca na predhodnoj..
Ako je prodaja onda ok, ali samo objavite u grupi da je promenjeno pravilo o naknadnom banovanju za prodaju tako da igraci mogu da prijavljuju adminima kad neko zakolje a admin ne vidi...

P.S. Dok sam kucao ovo, Andrea je poslala odgovor, pa da odgovorim, nije problem u banu, desava se svima da pogrese, problem mi je to sto ga apsolutno nije interesovalo da udje na grupu i proveri da li je dobio demo i da unbanuje na vreme.. Nezainteresovanost za "posao" koji obavlja...

AndreA

• Head Admin
  • Pro
« Odgovor #7 poslato: Novembar 01, 2019, 10:54:05 posle podne »
Odje se ne radi o naknadnom banu, admin koji te je banovao je vidio prodaju, u tom momentu je mislio da je prodaja, vjerovatno je nesto u consuli izgrijesio, pa dok se snasao ti si se izigrao, ista mapa, nije banovao na osnovu prijave, banovao je na osnovu svoje procjene. Ta prica o naknadnom banu nema veze, sami znate da admin NE SMIJE da banuje na osnovu prijave, sve dok sam ne vidi. Ps.bebo na onaj post cu sada odgovoriti pa ce ti biti jasnije i tamo sta se desilo.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #8 poslato: Novembar 01, 2019, 11:07:21 posle podne »
Mhm, znaci 10 runde je trebalo da se snadje da ukuca amx_ban blight.salvalcano? Neka bude tako... 
Sve si mi lepo odgovorila osim na moju kljucnu primedbu a to je da ga je mrzelo da udje i proveri da li je dobio demo i unbanuje, vec je nasao za shodno tek onda nakon sto je ban istekao....

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #9 poslato: Novembar 01, 2019, 11:12:45 posle podne »
Mislio sam da se neces zaliti, zato sto sam bio ubedjen da je bila prodaja. Kada sam cuo da si se zalio, pogledao sam demo. Trudim se da obavljam adminske duznosti koliko mogu. Da sam nezainteresovan vrv ne bih bio toliko godina admin.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #10 poslato: Novembar 01, 2019, 11:42:30 posle podne »
Da sam nezainteresovan vrv ne bih bio toliko godina admin.

Jedan od bivsih ili sadasnji head admina je rekao "Da se ja pitam mnogi admini bi izgubili tu poziciju"  jer znamo da je do skoro head bio zaludni i da se neke stvari nisu mogle menjati izmedju ostalog i kriterijumi za admina i ostalo... Ali idemo na cinjenice..
Cinjenica je da si dugo vremena admin ovde.
Cinjenica je da si prosao kroz mnoge zalbe na serveru i imas iskustva sa time kako i sta ide.
Cinjenica je da si me banovao za nesto sto nisi video. (jer da si video, ti me ne bi banovao,logicno)
Cinjenica je da si cekao da istekne ban i da ti nije palo na pamet da pogledas bar 30 min pre isteka bana..
Toliko od mene na ovu temu. Udri lock...

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #11 poslato: Novembar 02, 2019, 07:11:09 pre podne »
Pozdravi tog sto je rekao i pitaj ga zasto i dalje igra na srv kad su vecina admina takvi...(znam ko je to rekao) Procitaj jos jednom sta sam ti prethodno napisao. Objasnio sam sta i kako, ali izgleda da ne vredi.