Kraj price ne moze nikako da bude, ajde lepo baci pogled gore, gde je "Lepa Kaca" pomenuta, ko se zalio na "Caleta"? Ti nisi imao nikakvog prava da se mesas, "raspravljao sam se sa "Caletom", sto znaci da bi me on mutirao da sam se drao, opet kazem nisi imao potrebe da se mesas, samo je hteo da mi objasni lepo o cemu se radi, a to sto sam ja rekao "Lepoj Kaci" to je druga prica i to ovde nije pomenuto ni jednog jedinog trenutka, zalba se odnosi na tebe na tvoje bespotrebno ubacivanje u pricu, da sam trebao da budem mutiran "Cale" bi to resio, jednostavno nije jer sam lepo pitao na mikrofonu zasto se za to gaguje na 10min, a za gore stvari na 2 minuta, tako da sagledaj situaciju lepo i videces da si ti ovde visak samo si bespotrebno uskocio u pricu, opet ponavljam, da je "Cale" mislio da trebam da budem i mutiran to bi on uradio ne ti, jer je direktna diskusija bila sa njim ne sa tobom, posto i on ima amx on je mogao to da resi. (druga prica bi bila da on nema amx, onda je tvoj postupak ispravan, ovako nije)