Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Zalba zbog bana za stalno...  (Pročitano 5054 puta)

NAPAPIJRI

• Taoci
  • *
Zalba zbog bana za stalno...
« poslato: Januar 21, 2016, 09:35:44 posle podne »
Dobio sam ban za stalno jer sam prokomentarisao da je neko rekao Kaci gde se nalazim, odnosno da je to bio entrax.... Ne vidim razlog za bilo kakav ban...

En-Trax

• Ozbiljan igrač
Odg: Zalba zbog bana za stalno...
« Odgovor #1 poslato: Januar 21, 2016, 11:47:18 posle podne »
Ja cu da ti objasni... Javno prozivanje admina,galama , vredjanje saigraca, odbijanje da se kaci demo itd itd.. Preko 30 banova. !!! Dakle skoro smo se slozili da ti damo jos 1 sansu da se smiris ti si nastavio ! Dovidjenja..ja vise necu odg na ovaj post !!!

zaludan

• Čiter
« Odgovor #2 poslato: Januar 21, 2016, 11:51:06 posle podne »
Prvo, sta ti mislis za sta treba ili ne treba da dobijes ban nikog ne zanima - pravila su prilicno jasna.
Drugo, nije lepo kad izvrces sta se desavalo.
Dobio si prvo ban od 5 min da okacis demo na kojem ce se videti situacija u kojoj krsis pravila, i to ti je En trax napisao kad te banovao taj prvi put.
Ti se vracas nakon sto je isteklo 5 min - demo nisi okacio, i novi je 'prepisao' stari.
S obzirom da si do sad postao apsolutni rekorder po broju banova na nasim serverima, da li stvarno mislis da nije trebalo opet da te banuje?
Zbog toga si dobio stalan ban.

I nemoj se truditi, nece ti biti skinut.
Let it be.

NAPAPIJRI

• Taoci
  • *
« Odgovor #3 poslato: Januar 22, 2016, 12:11:33 pre podne »
Hvala na razumevanju

VETERAN_PROKA

• Taoci
  • *
« Odgovor #4 poslato: Januar 22, 2016, 12:24:49 pre podne »
Sve bi bilo drugacije da nisi rekorder.

Ne mogu da utičem na ishod ali ću pokušati da te utešim.

To traje ~2 meseca  :-X

(Višestruki povratnik Profesor X ima iskustva sa tim...  :o )

Nadam se da i u tome nećeš biti rekorder  ;D

NAPAPIJRI

• Taoci
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 22, 2016, 01:45:42 pre podne »
Hvala Proko, ovim putem zelim da te pohvalim kao i Dzonu, Pacijenta, Goluba, Dragana, Bokija i Pointa jer ste najpozitivniji od svih admina.... Ostale igrace zelim da pozdravim i nek se lepo zabavljaju bez mene, zelim ovim putem i da se zalim na "Lepu Kacu" i entraxa. Namerno skrecem paznju na njih dvoje jer su oni u vezi preko zice, samim tim se slabije vidjaju i zbog toga su malo vise ostriji prema ostalim igracima... Nisam jedini koji se na njih zali, al eto prvi put, elm nije ni bitno jer su oni admini, server im pruza da se bolje upoznaju, zdruze i cak sta vise zavole... Zaludan je uvek na strani admina sve dok se ne dokaze suprotno, al posto su oni jedini ljubavni par u admin timu, i da izgube admina ubrzo ce im biti vracen. Nemojte misliti da sam ljubomoran ili kivan na njih, jednostavno sam takav utisak stekao jer sam 2 meseca konstanto visio na serveru i culo se dobro na ts3 sta ko o kome misli........ Verujem da bi se jos ljudi zalilo al nije u situaciji kao sto sam ja i njihovi banovi su smesni za moje, jel'te rekorder sam... Izvinite ako sam vas preterano uvredio i znajte da vam od srca zelim sve najbolje. S ljubavlju Sofronije!

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #6 poslato: Januar 22, 2016, 09:38:36 pre podne »
Bila sam prisutna kad se sve to izdesavalo.Po meni to je bio samo nesporazum.Ja, koliko sam razumela, Napipijri se samo nasalio sa entraxom ali zbog svih onih desavanja izmedju entraxa i kace i desetak drugih igraca entrax je postupio kako jeste.Moje misljenje je da Napapipijri nije u toj grupi provokatora, on se samo nasalio.On je zanimljiv lik, koji zeza sve redom ( pa i nas potkaci ) ali to radi sa ukusom i nikog ne vredja.Iskreno, ono kad je bilo sa Blitzom, bila sam iznenadjena jer to ne lici na Napipijrija, on ne psuje i ne svadja se na takav nacin.Jos bas sa Blitzom koji je mozda i najkulturniji na serveru.Taj ban je "odlezao", bilo je zasluzeno i koliko znam nije se ni bunio.Ovo sad, mislim da ste prestrogi i da bi trebali ipak da mu skinete ban.On, kakav god jeste, ulepsava server i igra pored njega je zanimljivija.Entrax, ja stvarno mislim da on nije u toj grupi (onih koji besomucno maltretiraju tebe i kacu i pokusavaju da izgubite admine) i da bi trebao da mu pruzis sansu.

zaludan

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Januar 22, 2016, 12:36:15 posle podne »
@Hitman - tebi odgovaram, da bi shvatila zasto i ja stojim iza ovog bana.

Elem, malo pre Nove godine, odnosno malo pre isteka nagradne igre, Napapijri je dobio jedan od mnogih banova. Bio je IZUZETNO bezobrazan, slao "zanimljive" poruke nekim adminima, i generalno nije trebalo ni da se vrati na server.
Medjutim, kako je ipak bio igrac sa najvise vremena na serveru tada, dobio je steam CS od nas, i dogovorili smo se da ga ipak pustimo da igra sa tim steam CS-om.
Licno sam   mu rekao da ce biti kaznjavan lakse i teze od ostalih igraca za svaku sitnicu, i da pripazi na ponasanje. Svejedno, za ovih 20-tak dana je uspeo da sakupi 5-6 banova od 5 min do jednog dana, od vise admina, ukljucujuci i mene.
Ja ne znam koliko puta treba nekog da banujemo da shvati da pravila moraju da se postuju?

Za ovaj poslednji ban - sama cinjenica da je bio dovoljno bezobrazan da udje na server nakon sto mu je istekao petominutni ban, i na taj nacin 'prepise' demo koji mu je admin trazio, dovoljno govori koliko njega interesuje bilo sta sto mu bilo ko ovde kaze.

S obzirom da je i pre nove godine vec bio apsolutni rekorder servera po broju banova, da je nastavio u istom ritmu, ja ne vidim ama bas nikakav razlog da mu skinemo ban.
Let it be.

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: Januar 22, 2016, 02:21:12 posle podne »
Hvala na odgovoru zaludni. Prvo, meni su svi admini OK, cak sam vec jednom izjavila da je entrax jedan od boljih jer sve igrace tretira bas isto (i dalje stojim iza toga).Daleko od toga da sam htela da ti ponistis entraxov ban.U post-u se vidi da sam entraxu rekla da razmisli jos jednom i damu mozda jos jednu sansu.I ja ne znam da li je Napipijri presnimio demo iz ciste arogancije ili jednostavno nije razmisljao mnogo o tome kako to moze da se protumaci.Ima on dosta banova do sada, ali to su uglavnom prodaje i seckanja, nista posebno spektakularno.Zanimljivo mi je i to da ja ovde sad pisem pozitivno o njemu a ne neki koji su na "brate" sa njim.Ako svi vi admini smatrate da je on toliko los i da ne treba vise nikad da igra na ovom serveru, onda Ok, slazem se sa vama.

AIM

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 22, 2016, 05:37:28 posle podne »
Nemoj da ste na kraj srca .. @Hitman je u  potpunosti u pravu . Svi smo bili tu , a i da su bile neke provokacije ili da su kako vec zovete te igrace grupom provokatora , i isprovocirale nekoga moze li to da se prevali preko nosa ?? Jer zasto bas postoji konflikt sa odredjenim adminima ? Ja sam bio tad i na ts3 i na serveru niko nije spomenuo tu grupu admina od ove grupe igraca provokatora , a drugo ako je napapiri rekao da li je receno na ts3 gde se nalaze igraci moze da se odgovori sa ne ili da se drugacije sankcionise a ne banom. I nije mi jasno gde ce na njegovom demo-u da se vidi greska admina ? Sve i da ima taj demo  ... U svakom slucaju svaka pohvala za server samo da se rese ovakve pricice ipak je ovo "matorci" public ...

zaludan

• Čiter
« Odgovor #10 poslato: Januar 22, 2016, 06:12:15 posle podne »
AIM, za ovih par godina koliko server postoji, ciklicno se pojavljuju grupe igraca koje 'imaju konflikt' sa nekim adminom/adminima. I, skoro uvek su u pitanju admini koji se samo striktno pridrzavaju pravila.
Ima par admina na serveru koji mogu knjige da napisu o zalbama koje su dobijali na svoj rad. Svim zalbama je uvek jedna stvar bila zajednicka - nikad nismo videli dokaz.
A, razlog zasto uopste dolazi do toga su admini koji se 'zdruze' sa problematicnim igracima, dozvoljavaju im vise nego sto bi trebalo, pa kad odgovorni admini krenu da ih kaznjavaju, ti igraci krenu da se bune, jer misle da im se moze.
E, pa, gues what? NE MOZE IM SE!!!
Ovaj server je nastao i opstao kao mesto na kojem se pridrzavamo pravila, i takvi cemo i ostati.
Nismo nikakva vaspitna ustanova da 'imamo strpljenja' sa svima - a Napajpiri je odlican primer da ga u stvari imamo - lik je dobio vise banova nego bilo ko, sve u nadi da ce se popraviti. I, jednom mu 'oprostimo' trajni ban, on opet nakupi vise kracih banova. Pa dokle bre vise??

Tvoje pisanje ukazuje da je problem u adminima - kako je moguce da su oni toliko losi a da niko ne okaci demo u kojem se vidi da oni maltretiraju igrace?

Nevezano za njegov slucaj - sta mislis zasto ja najmanje banujem problematicne igrace? Odgovoricu ti odmah - zato sto svi znaju da lako banujem, i kad sam ja na serveru ponasaju se kao bubice.

I, jos nesto da ti dodam - vise cenim admina koji 'ima konfllikt' sa problematicnim igracem/igracima jer znam da 'radi svoj posao' nego admine koji se 'sa svima super zabavljaju'.
Let it be.

jadnicak

• Taoci
  • *
« Odgovor #11 poslato: Januar 22, 2016, 06:51:47 posle podne »
Oavko ,
na serveru sam neko vreme pa recimo da mogu i da kazem nesto ... :)
 @AIM  Admini na serveru nisu povlasceni igraci  , vec IGRACI ( pre svega ) sa obavezom koju ja, ti i vecina nemamo ...
  Sofronije mi je najomiljeniji lik na serveru  i bas mi je zao sto je ovako izglupirao.

PS. Entrax - razmisli opet , na kraju krajeva uvek mozes opet da ga banujes :)

jadnicak

• Taoci
  • *
« Odgovor #12 poslato: Januar 22, 2016, 06:54:05 posle podne »
Ovako ,
na serveru sam neko vreme pa recimo da mogu i da kazem nesto ... :)
 @AIM  Admini na serveru nisu povlasceni igraci  , vec IGRACI ( pre svega ) sa obavezom koju ja, ti i vecina nemamo ...
  Sofronije mi je najomiljeniji lik na serveru  i bas mi je zao sto je ovako izglupirao.

PS. Entrax - razmisli opet , na kraju krajeva uvek mozes opet da ga banujes :)

zaludan

• Čiter
« Odgovor #13 poslato: Januar 22, 2016, 07:27:02 posle podne »
Nema razmisljanja - ja ne dam da se skine taj ban.
Let it be.

bezimeni

• Pro
« Odgovor #14 poslato: Januar 22, 2016, 08:33:18 posle podne »
E ovako i ja sam vise od 6 meseci na serveru i tvrdim kad sam krenuo da igram nije bilo toliko konflikta i kazni i slicno...vec zadnjih mesec do 2 meseca pocele su mnogo rigoroznije kazne da se primenjuju,nzm zbog cega ali sve vise i vise tenzija na serveru.Ne bih nikog da optuzujem,ni admine ni igrace ali smatram da je previse strogih pravila,i trebalo bi to da se ublazi :)
Naravno da treba imati pravila...ali one prodaje igraca,seckanja pre 5,6 meseci ja ne pamtim da je iko bio banovan zbog toga :( ubedjen sam da je to od skora pocelo te sankcije od novembra otprilike... Znam da ce na dalje biti rigorozno,ali smatram da ako i admini malo spuste loptu i igraci ce sigurno to uraditi i svi happy :)

Pa jel primecujete da ne prodje ni jedan dan a da nema nekih banova i pisanja po grupi..pa zbog cega to?Ovo je samo igra,treba se zabaviti a ne svadjati i prepucavati po grupi...to ne vodi nicemu :( A sto se tice Napajpirija nzm od kad je poceo da igra na serveru...znam zadnjih 2 meseca lik visi na serveru,i pre nove godine se glupirao na micu na serveru,pravio sranja i nervirao me lik iskreno,ali nakon nove godine vidim da se smirio,mic i ne koristi vise,i ovako nisam primetio da je psovao nekog nakon onog 2nedeljnog bana,tako da smatram da se lik primirio i da ne treba dobiti permanent ban.Mislim ako se vec neko pravi mangup na serveru,galami na micu,na chatu se svadja....pa bolje mu lupi gag 1450 minuta..ili ga slay u toku igre ili slap do nebesa i smirice se(a neka krajnja opcija,bas ban pola sata,ili vise)...a to ban na 2 dana mislim nije potrebno uopste.Svi smo mi od krvi i mesa...svi imamo zute minute,neki kratak fitilj,neki bi se stalno prepirali...samo alternantivno resenje koje se uvek moze naci,ali bez bana :)
Super M@ck 25 :D