@Hitman - tebi odgovaram, da bi shvatila zasto i ja stojim iza ovog bana.
Elem, malo pre Nove godine, odnosno malo pre isteka nagradne igre, Napapijri je dobio jedan od mnogih banova. Bio je IZUZETNO bezobrazan, slao "zanimljive" poruke nekim adminima, i generalno nije trebalo ni da se vrati na server.
Medjutim, kako je ipak bio igrac sa najvise vremena na serveru tada, dobio je steam CS od nas, i dogovorili smo se da ga ipak pustimo da igra sa tim steam CS-om.
Licno sam mu rekao da ce biti kaznjavan lakse i teze od ostalih igraca za svaku sitnicu, i da pripazi na ponasanje. Svejedno, za ovih 20-tak dana je uspeo da sakupi 5-6 banova od 5 min do jednog dana, od vise admina, ukljucujuci i mene.
Ja ne znam koliko puta treba nekog da banujemo da shvati da pravila moraju da se postuju?
Za ovaj poslednji ban - sama cinjenica da je bio dovoljno bezobrazan da udje na server nakon sto mu je istekao petominutni ban, i na taj nacin 'prepise' demo koji mu je admin trazio, dovoljno govori koliko njega interesuje bilo sta sto mu bilo ko ovde kaze.
S obzirom da je i pre nove godine vec bio apsolutni rekorder servera po broju banova, da je nastavio u istom ritmu, ja ne vidim ama bas nikakav razlog da mu skinemo ban.