Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: izivljavanje  (Pročitano 1606 puta)

blight.salvalcano

• Pro
izivljavanje
« poslato: Decembar 28, 2016, 11:25:43 posle podne »
Ja cu sad da bacam fles svojima,da smokam svojima gde ce ih smetati da ubijam svoje,i da vidim da mi neko nesto kaze,posto ocigledno takvi imaju protekciju i niko nista ne radi povodom njih a vise igraca se zali na to,toliko.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
Odg: izivljavanje
« Odgovor #1 poslato: Decembar 28, 2016, 11:27:49 posle podne »
DEMO??!
Rodjen los  !

Bad to the bone !

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #2 poslato: Decembar 29, 2016, 12:25:37 pre podne »
Evo demo-a.prvo entrax baci smoke na mesto gde ja rasam i smeta mi,napisem na pocetku runde da ne bacaju fles(krupnim slovima) i niko nije bacao smoke tu rundu,onda je lopata bacao 3 runde posle uzastopno smoke tu,proslu mapu je flesao i ubio jednom kureta,i ovu mapu cini mi se opet ubio kureta,i on se nervira zbog njega, sto se moze cuti od njega na mic-u kako prica,i pitao admine da ga banuju na 1h da ga se odmori malo,svi kuliraju,onda sam ja ubio njega da ga ohladim ja,posto admini ne zele ocito i dobio ban(opravdano naravno,ubio sam namerno svog igraca) i ne zalim ban ni nista za tu jednu rundu sto on nije igrao(lopata)               

https://www.sendspace.com/file/92owmw eto demo-a

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #3 poslato: Decembar 29, 2016, 12:38:24 posle podne »
Ti njega pucas i ubijas pola mape i ocekujes da ne baca smoke. Mozda si prvo trebao da mu kazes da ne baca??
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #4 poslato: Decembar 29, 2016, 12:39:39 posle podne »
Nisam video da si pisao na adminsay da ti smeta. Pucas ga i ubijas pola mape, dobijes ban i to je izivljavanje?
Ne znam kako si mislio da te razume sta hoces od njega.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #5 poslato: Decembar 29, 2016, 01:01:21 posle podne »
Prvo je entrax bacio smoke,napisao sam "NE BACAJ SMOKE" na team say i sledecu rundu lopata baci smoke,onda ja iznerviran idem na njega da mu smetam kao sto je on meni smetao tim smokom,i nastavlja da baca smoke i ja njega pucam naravno,jer je i proslu mapu on flesao i ubio kureta i ovu mapu ga je takodje ubio jednom i kure se zali ali ocito nema kome da se zali,pa kad moze on da smeta nama mogu i ja njemu. Ili on " ne zna " pa ima pravo da smeta ostalim igracima a mi njemu ne?

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #6 poslato: Decembar 29, 2016, 01:11:53 posle podne »
 I da,ja sam za to sto sam ga pucao dobio ban,jos je pitao darchy je l sam ga namerno ubio,rekao sam da jesam,i ban me je,ok opravdano naravno,ali nisam primetio da je i lopata dobio ban sto ubija svoje i flesa?

bks

• Čiter
« Odgovor #7 poslato: Decembar 29, 2016, 03:48:00 posle podne »
Ne mozes ljudima zabraniti da bacaju smoke gde oni hoce. Jedno je bacanje smoke-a, a sasvim drugo bacanje flesa namerno.

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #8 poslato: Decembar 29, 2016, 03:56:00 posle podne »
Dobro sa smokom,sta cemo sto ubija svoje i flesa svoje namerno?

bks

• Čiter
« Odgovor #9 poslato: Decembar 29, 2016, 04:46:25 posle podne »
To je kaznjivo. (ako je namerno)

blight.salvalcano

• Pro
« Odgovor #10 poslato: Decembar 29, 2016, 06:27:44 posle podne »
Znam da je kaznjivo,ja sam dobio ban za ono sto sam radio,poenta je da on nije dobio ni opomenu kamoli odmor.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #11 poslato: Decembar 30, 2016, 12:52:01 pre podne »
E kad bude NAMERNO ubio svoje ti tad okaci demo. I probaj da kontaktiras admina an serveru ako ti smeta.
Rodjen los  !

Bad to the bone !

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #12 poslato: Januar 05, 2017, 04:46:03 pre podne »
Buraz, za lopatu cu ja da potvrdim ako nesto znaci. Da lik ima nekih "teskih" psihickih problema. Kada god sam usao na server da igram i video njega u mom timu, ja sam isao na suprotnu stranu od njega. Zasto? Pitate li se. Pa jer tokom skoro svake runde ja dobijem teamflash od njega (upozorio sam ga par puta). Priznajem nije mi najomiljeniji lik na serveru iskljucivo zbog taktike koju primenjuje tokom njegove igre, ali kad sam video ovaj post, morao sam da prokomentarisem sta sam ja doziveo. Naravno nemam demo kao sto vidis. A da ti skupljam demo-e kako me on flesa pa da ih isecem deo po deo i da ti nalepim ovde... ja blagu nameru nemam. Ti cekaj pa vidi da ti se pozali jos neko pa ga onda upozorite. Ja vrlo dobro znam da vi ne mozete da vidite i cujete sve i takodje vrlo dobro znam da je ovo public server i da se ne treba ocekivati najbolja timska igra, ali se isto tako ne treba ni ocekivati niti trpeti sabotaza tokom te iste igre. Ja sam se vratio u igru pre od prilike mesec dana i on je jedini lik koji mi-predpostavljam (nam) je pravio problem, a da pritom nije sankcionisan.
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

bks

• Čiter
« Odgovor #13 poslato: Januar 05, 2017, 05:38:05 posle podne »
Bio je kaznjen kada smo ga uhvatili, cini mi se da je od kiselog dobio 2h odmora.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #14 poslato: Januar 05, 2017, 10:11:55 posle podne »
A kako ne sme da baci fles dok sam ja u igri. Zato vam trazim demo.
Rodjen los  !

Bad to the bone !