Buraz, za lopatu cu ja da potvrdim ako nesto znaci. Da lik ima nekih "teskih" psihickih problema. Kada god sam usao na server da igram i video njega u mom timu, ja sam isao na suprotnu stranu od njega. Zasto? Pitate li se. Pa jer tokom skoro svake runde ja dobijem teamflash od njega (upozorio sam ga par puta). Priznajem nije mi najomiljeniji lik na serveru iskljucivo zbog taktike koju primenjuje tokom njegove igre, ali kad sam video ovaj post, morao sam da prokomentarisem sta sam ja doziveo. Naravno nemam demo kao sto vidis. A da ti skupljam demo-e kako me on flesa pa da ih isecem deo po deo i da ti nalepim ovde... ja blagu nameru nemam. Ti cekaj pa vidi da ti se pozali jos neko pa ga onda upozorite. Ja vrlo dobro znam da vi ne mozete da vidite i cujete sve i takodje vrlo dobro znam da je ovo public server i da se ne treba ocekivati najbolja timska igra, ali se isto tako ne treba ni ocekivati niti trpeti sabotaza tokom te iste igre. Ja sam se vratio u igru pre od prilike mesec dana i on je jedini lik koji mi-predpostavljam (nam) je pravio problem, a da pritom nije sankcionisan.