Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: zalba na administratora kamen warden  (Pročitano 2362 puta)

senseino

• Bot
  • **
zalba na administratora kamen warden
« poslato: Jul 09, 2017, 11:37:53 posle podne »
Molim nekoga od head admina ili vlasnika da povede racuna o adminu kaman warden ako pogledate listu banova videcete konstantne banove jedino od nje i to ljudi koje stalno igraju ovde fer i korektno prosli ban sam dobio isto zbog nje jer sam rekao sreco devojka ili zena je toliko zla da nemam reci pojedini mogu da rade sta god a ako nedaj boze neko drugi nesto kaze dobija ban i sam ne znam zasto sam sada po ko zna koji put dobio ban od nje stavicu demo i s.s da vidim o cemu se radi ovde to sto se tebi ja ne svidjam ne znaci da mozes kad god ti padne napamet da me banujes imam vise provedeno vreme na serveru nego ti, nisakim nemam nikakakav problem osim sto ti ocigledno imas  problem samnom ali reci mi koji daj jedan demo postavi gde sam te uvredio ili ti rekao nesto ruzno , ne koristim nikakave citivo niti slicno ,znam da ce ce kolege admini da te stite to je ok ali razmisli sama malo o tvojim postupcima i da li se osecas dobro  posle tolike nepravde koje si nanela drugima, i leskovca dragana si banovala bez potrebe  i ako ti se  zalio da mu ne ponavljam brawo dragane mogla si da mu kazes da mutira ili opomenes mene,kizu si vise puta banovala bezpotrebno,tita takodje pusti ljude da igraju nisi ti ovde neko ko ce da drzi casove lepog ponasanja ako ne vredja ne koristi citove sta hoces,i posle svega ne mrzim te jer mi to nije u prirodi kao tebi ,samo se pitam  odakle toliki gnev u jednoj mladoj zenskoj osobi .I jos ovo da ti kazem da se ne trudis u buduce da banujes vise preinaci ovaj ban od 1440 min u trajni  kako me vise ne bi gledala ovde na serveru sto ti je i cilj i ok je to moze ti se ali da li ces da se osecas bolje koliko si nepravde nanela pojedinim igracima to  ne znam,pozdrav!

kaman.

• Bot
  • **
Odg: zalba na administratora kamen warden
« Odgovor #1 poslato: Jul 09, 2017, 11:46:11 posle podne »
http://vocaroo.com/i/s07inRModVt9 salslusaj samo ovo i cuj sta si rekao posle paradoxovih reci pa se zapitaj da li si me uvredio ili ne

senseino

• Bot
  • **
« Odgovor #2 poslato: Jul 10, 2017, 12:10:22 pre podne »
jel ovaj sto te lupa ***** u celo dobio ban?  kao ja retroaktivno a kad ne vidis prodaju igraca ti ne ulazis da pregledavas demoe nego kazes nisam videlatako da ti je namera ocigledna da samo mene banujesi ti nisi bila prisutna tu nego ti neki poltroncic dojavio kao pricaju o tebi kad nisi tu , ja jesam reko> za drugo i nije nego za po celo> saleci sa sa ovim sto ti ovo prica paradox ali ok necu ti smetati vise ne brini . Ovim samo potrvdjujes koliko si zlo i pre neki dan sam razmisljao da napisem nesto na forum znao sam da ces da me banujes ,pozdrav !

kaman.

• Bot
  • **
« Odgovor #3 poslato: Jul 10, 2017, 12:13:09 pre podne »
on je trajno udaljen sa servera zbog takvog ponasanja a na demo koji je dostavljen kome treba se tacno cuje na sta ti mislis tako da posle svega ne zasluzujes bolji odnos prema tebi od mene, bio si vec jednom banovan ovde za stalno pruzena ti je druga prilika i nju si kockao polako iz dana u dan tako da

senseino

• Bot
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jul 10, 2017, 12:31:29 pre podne »
Pa banuj i sebe koliko si puta rekla citiram >da bogda ti uso i nikad ne izaso > i slicno o kom vokabularu ti pricas ,vidim razlog bana/ kuci na prevaspitavanje /o cemu ti pricas ,banujes me za  rec| sreco  |alo!,pretencioznos da me banujes je ocigledna ,ti ces nekome da pruzis priliku ,iskoristi ti priliku da se zapitas kakva si osoba ,dobro se zamsli!! i taj ban sto sto pricas trajni dobio sam  za rec,, ebati cucavca ,,  rec koja se milio puta cuje na serveru pa je lenji decko skinuo ne mozes nekoga da gagujes a nekoga da banujes za istu tezinu reci treba banovati one sto psuju majku ili licno vredjau igrace ali necu se vise raspravljati sa tobom jel ti nemas obraza oni koji citaju ovo ce prosuditi .

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #5 poslato: Jul 10, 2017, 02:46:18 pre podne »
Od mene si dobio ban na 300min.pre skoro mesec dana. Dobro se secam zbog cega sam te ban.. Tebe ako neko od admina/ki nervira, onda bolje da to ne pokazujes preko mic.ili cheta... A, ako imas neke prituzbe na bolo koga, spremis demo(dokaz). Ovako tvoja prica ne pije vodu.

senseino

• Bot
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jul 10, 2017, 09:36:31 posle podne »
Jovo,ako se dobro secas zbog cega? isto si me ban zbog nje za,, sreco ,, jel ti se zalila da je to nervira a ja te pitao sta je tu uvredljivo i ti si me ban jel tako bilo ? posotoji mute ili gag a to da li pije  ili ne pije vodu nije bitno ne pravdam se ja vi ste se primili da zavodite red ovo je igrica i kada sa nekim igras duze osecas kao da su svoji pa se po nekad i nasalis udjes da se malo igras posalis i to je to nije ovo vaspitna ustanova niti ste vi profesori ljudi koji stalno igraju treba da budu opusteni a pogotovu ljudi  kojima je povereno da budu administratori ,ugledajte se na kiselog ,gustava,zivka ns ,micu dvoprstasa i ostale ....necu vise da odgovaram nikome niti  da trazim bilo sta srecno i pozdrav!! ;D

Jova

• Admini
  • Ozbiljan igrač
  • *
« Odgovor #7 poslato: Jul 10, 2017, 10:18:35 posle podne »
Vidi, ako ti neko lepo kaze da ga ne smaras i ne komentarises, onda to i treba da u radis. Kada je videla da ne vredi i da nastavljas da joj se obracas, rekla je nama da te mi zamolimo. Lepo sam ti rekao da prestanes. A, tvoj odg.je bio da je nisi vredjao i da tebe neko drugi smara... Poenta je da ako te bilo ko na srv.zamoli da ga se manes, onda to i u radis.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #8 poslato: Jul 11, 2017, 09:28:39 posle podne »
Ajde gospodine "rekla kazala" da vidimo demo na sunce?
Rodjen los  !

Bad to the bone !

HITMAN 179

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #9 poslato: Jul 12, 2017, 02:29:24 pre podne »
Ja tek sad videla da se ovde svasta izdesavalo. I zivo me interesuje odakle sad odjednom demo (samim tim i ovaj zvucni zapis) necega sto je bilo pre 20 dana. Kad se desila ta situacija ja sam bila u njihovom timu, napisala im nesto u fazonu 'alo, povedite racuna sta pricate' i u adminsay napisala tadasnjem adminu Adi 'Ado ti si u ct, gde je mute za ovo?' i naravno lik me iskulirao. Niko nista, kao da je sasvim normalno tako da se govori na ovom serveru. Zamislite nekog ko je prvi put dosao npr. i slusa ovakve gluposti i posle dodje neko, nebitno koji admin i preti tom istom liku banom jer za nekog kaze da je recimo debil. I ko je jos bio u ct timu, rec nije rekao a ladno je sacuvao demo, uopste mi nije jasno. Samo se nadam da paradox nije dobio stalni ban zbog ovoga jer sam slicnu situaciju imala ja pre par godina i ta osoba je dobila dvodnevni odmor. Za iste prekrsaje idu iste kazne, bar bi tako trebalo da bude. Sto se Duske tice, za neke stvari su ovi 'cudni' likovi u pravu. I ja, kao neko nebitan sa strane, imam utisak da ih vise kaznjava. To sam vec rekla kiselom i verovatno jos nekome,nista ne krijem, i Duski mogu da objasnim na sta mislim. Imam utisak da svoju funkciju koristi subjektivno a to je po meni nesto veoma lose. Bas u vreme ove bezvezne situacije ja i nisam komunicirala sa njom jer sam bila ljuta jer me je prethodni dan ubila (bile smo isti tim) a umesto izvini popila sam neku iritirajucu recenicu zelenim slovima i sa 3 znaka uzvika. Nemam taj demo, a i sta ce mi jer je tad bilo brdo admina na serveru, medju njima i kiseli i niko nije nasao za shodno da joj skrene paznju da se tako ne radi. Steta sto nije igrala kad su stalno bili tu zaludni, mile, mirotvorac... da vidi kako se ponasaju ljudi kao admini. Ravnopravno sa svim igracima skroz, a mogli su da su hteli da rade sta hoce jer je server ustvari njihov. Tolko od mene ;).

Blitzkrieg

• Head Admin
  • Pro
  • Less emotions, u'll live longer.
    • Classified
« Odgovor #10 poslato: Jul 12, 2017, 08:05:34 pre podne »
Kako bih lomio sake tim adminima aluminijumskom palicom za situacije gde se napada neko "20" dana kasnije bez upozorenja da sacuva demo.

Prvo, banuj me slobodno za ovu pretnju. Nije prazna i ja stojim iza nje.

Drugo, admin kaman nije postavila demo, vec audio zapis koji vrlo lako moze biti modifikovan programom. Ne kazem da jeste, zapravo znam da nije jer sam ja takodje bio prisutan u momentu tog desavanja.

Trece, kad hoces da se tuzis sa nekim i iskazes svoje dokaze, fer i korektno bi bilo da i optuzeni ima da prilozi nesto svoje, jelte njegov demo.
Na kom se mozda moze cuti da je admin opsovao njemu milu mrtvu majku pa je optuzeni uzvratio na taj i taj nacin. Nezavisno od toga dal je on smeo da uzvrati ili ne.
Ovako smo culi samo jednu stranu te cele price. O cemu god da se radi.

Ja znam da to nije slucaj ovde, ali opet nema nikakvih dokaza da nije. Hipoteticki receno: Admin kaze meni "Dobices ban, plakace ti cela familija"; Ja njemu uzvratim sa "Dobice tvoja sestra ban-anu, da ce plakati". Ja dobijem ban, on naravno ne dobije. Zasto? Pa zato sto je prikazan samo taj deo gde ja njega vredjam ili/i takodje zato sto on nije rekao niti mislio nista lose, dok sam ja naravno mislio nesto jako perverzno i pakosno. Odakle bre tebi pravo da ti stavljas moju familiju u usta bre? Moze samo da dobije palicu po zubima, onu gore navedenu.

Zvucim napadno? Ma jooook...

Meni je jedno prilikom pre par godina bilo smesteno da sam rekao/uradio nesto sto ja mislim da nisam. Kazem mislim, zato sto sam dobio kaznu 2-3 nedelje nakon dogadjaja uz poruku "Admin te prijavio, njima se veruje na rec". Da sam uradio nesto kaznjivo/strasno, zapamtio bih naravno. Nit sam dobio njegov demo, nit sam dobio sansu tj. upozorenje da ja sacuvam moj demo niti ista slicno. Samo kaznu. Jer naravno, ne cuje se sve na svakom demo-u, na 98% demo-a ne cujes svoj glas i takodje na gomili se i ne cuje glas vec samo treperi da neko govori na mikrofon. Taj da je rekao da sam mu zaklao i silovao sestru (Da, tim redosledom) u sred bela dana na usrks, po pravilima naravno njemu bi se verovalo na rec. Jer jelte admin nije duzan da postavi demo, a ja ne mogu da imam taj demo zbog naravno kaznjavanja 15 godina kasnije bez naglasavanja da sacuvam moj demo za moju odbranu. Na svu srecu dobra su pravila i ne menjaju se.

Slazem se ja da je ban opravdan i sve to, u smislu da takvom ponasanju na serveru mesta nema. Podsecam samo da i admini umeju da se nasale sa "A volis ti odpozadi? Primas ga a? Da ti udje i vise ne izadje" etc.. da ne nabrajam sad, znate svi vrlo dobro o cemu pricam i na sta se tu misli. Kad vec svako svakome cita misli.

Medjutim ovo sto sam procitao da je Tikola dobio ban jer je uznemiravao nju sa "sreco"... Ne znam stvarno. Ja sam mesec dana, svaki dan bio uznemiravan od strane jednog igraca koji mi se popeo na ku*ac vise sa "A blickrig odma uzeo awp sad ce da cuci negde, a vidi ga frager, a glumi baju, a ovo, a ono, a jesi uzeo awp, a jesi uzeo frag, a jesi me sacekao etc.." I svaki put ja kazem toj osobi "Prekini da me smaras i dosadjujes i zalim se adminima i oni koji nisu bili tu kada se to desavalo su iskulirali, a njih par koji su znali (svedocili) sve to su ga upozorili nekoliko puta. Na kraju sam posle mesec dana prekinuo da koristim awp na neko vreme pa je i smaranje prestalo. Shvatio sam da on kaznu dobiti nece, a da sam ja bio na granici da ga oteram u tri lepe pi*ke materine jer neko ne zna kad je dosta.

Nisam postavio nikakav demo jer cisto iznosim moje misljenje o celoj prici i da, zaneto i strastveno skrecem sa date teme.

A smaranje za "gutanje metaka" da ne pominjem. To toliko iritira da ja prosto nemam reci da opisem. No, otisao sam sa glavne teme sto je ispisano gore sve.

Eto cisto malo nesto od mene, za uz jutranju kaficu... :)
The only people I owe my loyalty to, are the ones who never made me question theirs.

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #11 poslato: Jul 12, 2017, 10:59:13 pre podne »
Ja sam trazio taj demo da vidim sta se desavalo. Po mom misljenju zalba bez dokaza, kao ovo rekla-kazala, je besmislena.
Ako vec imate primedbu na nekoga okacite taj demo uz zalbu. Pa cak i posle 20 i vise dana...
Rodjen los  !

Bad to the bone !

kaman.

• Bot
  • **
« Odgovor #12 poslato: Jul 12, 2017, 01:42:31 posle podne »
Ovo se nije desilo pre 20 dana nego u nedelju i desilo se onog momenta kada sam ja izasla sa servera a demo je dobio kiseli i ostatak admin tima da vide da glas nije modifikovan niti bilo sta drugo tako da nemoj da se mestate u ono cemu niste bili prisutni hvala

kaman.

• Bot
  • **
« Odgovor #13 poslato: Jul 12, 2017, 01:58:46 posle podne »
A sa druge strane i jedan i drugi su vec bili banovani za stalno zbog ponasanja i recnika kakav su upotrebili i ovaj put

Dzo ® KS

• Admini
  • Čiter
  • *
« Odgovor #14 poslato: Jul 12, 2017, 01:59:25 posle podne »
Ja skrecem paznju igracu koji se zali da mu je zalba neosnovana bez dokaza. Pa makar bila stara milion godina.
Rodjen los  !

Bad to the bone !