Samo cekam ko ce se pozaliti od vas sto ste bili prisutni, heh. Aj sad da ti odgovorim na sve ovo za tommy-a sto je dobio mute jer ja sam ga mutirao, posto vidim taj deo vezan je za mene, da krenem.
Prvo dok si ti skrenula paznju meni da to nije ok, ja sam se u tom trenutku "raspravljao" sa doticnim tommy-em koji je pa mogu lepo reci smarao mene i na neki nacin rekao uvrede... tako da ne mogu da pisem na sve strane, jer morao sam njemu da objasnim bio je ljut izgleda.
Inace tommy za tebe ovde odmah da kazem,ako budes citao, da si lepo prijavio sve bi bilo super, tako si samo sam sebe ukopao i to je to. Uvek vam se govori da ne uzimate vi "pravdu" u svoje ruke nego da lepo prijavite ali ne ide izgleda, lakse je reci "MRS SA SPONA" pa posle kukati.
Drugo, Cinderella sama si rekla sto i zapravo jest tako bio sam sam,,,"(ne znam da li je iko sem Dahake jos bio od admina)" kako ti ocekujes od mene da ja cujem sve zivo na serveru i nema sanse da povatam svakog od vas koji krsi pravila i onda evo ajmo se zaliti, jedan admin na pun pub nije kaznio "leskovca" kojeg dok je mene bilo tu, niko nije prijavio. Da jest, bila bi druga prica sigurno kod mene nebi prosao nekaznjeno, pravila su ista za sve naravno...