Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?

Autor Tema: Pravila nisu za sve ista  (Pročitano 947 puta)

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
Pravila nisu za sve ista
« poslato: Jul 28, 2018, 10:35:57 posle podne »
https://we.tl/iMuC7cjhrs

Leskovac kao i po obicaju se dere na igrace, naziva ih mrtvacima itd. niko ga ne upozorava, niko ga ne mutira ... Tommy samo 1x se razdrao "mrs sa spona" i odmah dobio mute.
Skrenem adminu paznju da nije ok, ok neka kazni Tommya ali mora i ostale, naravno admin me iskulira (ne znam da li je iko sem Dahake jos bio od admina).

Kad sam vec tu juce se igrala mapa de_fang i onda su svi napravno odmah krenuli da kukaju iako je mapa ok, malo mracnija ali nije nista toliko strasno. Svi kukaju da se kuca rtv, da se menja itd. Admini nista ne rade. Tu je bio Best ne znam da li je jos neko od admina. Ja im prijavila to da reaguju na prozivke za rtv naravno opet budem iskulirana.

Da li je stvarno tesko pratiti pravila? I odgovoriti igracima kada prijave na admin say (da naglasim ne zelenim slovima, postoji pm).

Dahaka

• Ozbiljan igrač
Odg: Pravila nisu za sve ista
« Odgovor #1 poslato: Jul 28, 2018, 10:54:20 posle podne »
Samo cekam ko ce se pozaliti od vas sto ste bili prisutni, heh. Aj sad da ti odgovorim na sve ovo za tommy-a sto je dobio mute jer ja sam ga mutirao, posto vidim taj deo vezan je za mene, da krenem.

Prvo dok si ti skrenula paznju meni da to nije ok, ja sam se u tom trenutku "raspravljao" sa doticnim tommy-em koji je pa mogu lepo reci smarao mene i na neki nacin rekao uvrede... tako da ne mogu da pisem na sve strane, jer morao sam njemu da objasnim bio je ljut izgleda.

Inace tommy za tebe ovde odmah da kazem,ako budes citao,  da si lepo prijavio sve bi bilo super, tako si samo sam sebe ukopao i to je to. Uvek vam se govori da ne uzimate vi "pravdu" u svoje ruke nego da lepo prijavite ali ne ide izgleda, lakse je reci "MRS SA SPONA" pa posle kukati.

Drugo, Cinderella sama si rekla sto i zapravo jest tako bio sam sam,,,"(ne znam da li je iko sem Dahake jos bio od admina)" kako ti ocekujes od mene da ja cujem sve zivo na serveru i nema sanse da povatam svakog od vas koji krsi pravila i onda evo ajmo se zaliti, jedan admin na pun pub nije kaznio "leskovca" kojeg dok je mene bilo tu, niko nije prijavio. Da jest, bila bi druga prica sigurno kod mene nebi prosao nekaznjeno, pravila su ista za sve naravno...

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Jul 28, 2018, 11:05:56 posle podne »
Zato sto Leskovac ovo nije radio 1x ili 2x a ni 10x. On ovo radi non stop. Svaka mapa, svaki kill uvek isto. I nemoguce je da niko od vas to nije video.
Ja znam da jedan admin ne moze pokriti sve (svesna sam toga mnogo vise od vecine igraca) ali kao sto rekoh to se ne desava retko nego veoma cesto kako sa Leskovcem a tako i sa mnogim igracima (npr Dinke).
Ja jesam za to da se kazne oni koji se deru, vredjaju itd ali da se kazne svi a ne neki da, neki ne ili kao npr sto ste navikli da Dinke se dere, da ponekad i vredja ali to nije toliko strasno za sta je sve dobijao kazne pa kad napravi neku "sitnicu" tipa dranje ili kada nekom kaze da je botina teska to pored vas prodje lagano bez kazne jer znate da moze gore a dok neko ko inace ne krsi pravila uradi to odmah vam zapadne za oko i odmah kaznite dok npr mislim da bi ove prve trebali kaznjavati redovno a ove druge prvo upozoriti a onda naravno ako ponovo i njih kazniti (ovo naravno ne vazi za vece uvrede i psovke).

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #3 poslato: Jul 28, 2018, 11:20:20 posle podne »
Ne znam bio sam mapu i po i izasao jer sam se iznervirao. Za to vreme ili nisam bio u istom timu s njim ili se to desavalo kada je on mrtav naravno a ja ziv, necu da nagadjam nista ali znam da prijave nije bilo. Ako treba imamo panel lepo neka se ukljuce HA da provere, mozda i ja gresim ko zna.
Ne znam ko je jos sve bio to vreme od admina tu, ako neko zna nesto vise neka se javi na ovu temu. Sto se mene tice i mog nacina kaznjavanja, sve mi je isto za svakoga, ne zanima me jel uradio to prvi put ili drugi ili deseti, prekrsio je pravilo za koje sledi kazna i to je to.
Kad smo vec ja i ti usli u pricu, hvala Bogu da si svesna da ne moze jedan admin sve to pokriti pa me razumes donekle, znam da prijavljujes cesto, to sam video. Pratis igru mislim na desavanje dok si tu i ako neko nesto prekrsi, uredno prijava, i to je super ja sam zahvalan na tome. Da su svi igraci takvi bilo bi haos, al eto.
Da se vratim na ovo za kukanje na KILL joj , trebalo bi odmah na samom pocetku sve gag i mute i problem resen, druge nema :)
A sto ti nebi lepo ispunila jedan zahtev za admina pa ko zna mozda dobijes sansu ? Da lepo promenis to sto mislis da  "pravila nisu za sve ista" i resis kukanje i tako te stvari...

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #4 poslato: Jul 28, 2018, 11:40:15 posle podne »
Ja da sam htela da budem admin mogla sam 100x, pitalo me je vise i head admina i admina i vlasnici.  Ja tu obavezu necu, prvo sto se ne slazem sa nekim od pravila iako ih postujem, drugo sto imam obaveze prema svom serveru ne treba mi jos obaveza, i trece sto pola igraca ne bi vise igralo da sam ja admin.

Ponavljam ovo nije samo danas, i prosto je nemoguce da nisi nijednom danas cuo Leskovca koji je bukvalno posle svakog killa kukao i drao se. Al ae.
Prijavljujem redovno jer mrzim krsenje pravila, nekulturu, viku itd. I znam da vam je potrebna pomoc igraca ponekad jer ne mozete sve sami da vidite ali neki se mnogo oslanjaju na prijave igraca umesto da prate chat.

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #5 poslato: Jul 29, 2018, 12:01:55 pre podne »
Hehehe cool,,, ja sam zavrsio s ovom temom, tebi jos jednom hvala na prijavljivanju. Vrv ce jos neko nesto dodati, poz  8)

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #6 poslato: Jul 29, 2018, 12:11:22 pre podne »
Nema na cemu :)

Golub Božo

• Čiter
  • Oh no.
« Odgovor #7 poslato: Jul 29, 2018, 12:44:23 pre podne »
Citat: Cinderella
Kad sam vec tu juce se igrala mapa de_fang i onda su svi napravno odmah krenuli da kukaju iako je mapa ok, malo mracnija ali nije nista toliko strasno. Svi kukaju da se kuca rtv, da se menja itd. Admini nista ne rade. Tu je bio Best ne znam da li je jos neko od admina. Ja im prijavila to da reaguju na prozivke za rtv naravno opet budem iskulirana.

Bez Demoa i žalbe ništa od ovoga.

Citat: Dahaka
ja sam se u tom trenutku "raspravljao" sa doticnim tommy-em koji je pa mogu lepo reci smarao mene i na neki nacin rekao uvrede...

Pročitao sam šta ti je pisao, ne ih baš rekao "uvrede".

Dahaka opomena da znaš. Nije baš okej za "Mrš sa spawna" mute, opomena sa zelenim slovima bi bila sasvim u redu. Razumem da si bio sam na 28 igrača (Tako je i bilo) to je sasvim ok, ali moraš malo više pažnje da obratiš.

Put your faith in the light! Desideratus Fatum!

Dahaka

• Ozbiljan igrač
« Odgovor #8 poslato: Jul 29, 2018, 12:55:23 pre podne »
Vazi :) primljeno k znanju.

Dominacija ^.^

• Bot
  • **
« Odgovor #9 poslato: Avgust 20, 2018, 10:49:19 posle podne »
cindi za tvoju informaciju koju ovde mene pominjes da sam se drao na mic jesam 1x i dobio sam mute i gag od dahake do kraja mape, i ne zali se non stop na admine i igrace ako ti smetaju poneki igraci imas opciju mute i zavrsis a ne da kukas kao ja na serveru a ti ovde da ti smetaju leskovac itd igraci spusti loptu i igraj ako igras a ako ne tvoje pravo kako ces.
pozdrav od mene

Cinderella

• Ozbiljan igrač
    • FB
« Odgovor #10 poslato: Avgust 20, 2018, 10:58:45 posle podne »
Dokle god krsis pravila i ti i bilo ko drugi i dokle god narusavate normalni tok igre zalicu se a vi cete dobiti zasluzene kazne.
Demo postoji, i ne ti nisi 1x se drao nego non stop kao i uvek sa mnogo vise uvreda zato je demo i postavljen.
Za razliku od tebe ja uvek sa zalbom postavim i demo koji dokazuje ono na sta se zalim.