Zasto je on reagovao tako je zato sto ce svako normalan da reaguje na taj nacin zato sto ja sama npr ne mogu da verujem sta si ti napisala.
"Ukinuti opomene za jbg, govedo, botino, mars, raspali, konj,june i dr." - jedno je da meni kiseli kaze kokosko a drugo da mi kaze npr Sale ili Macak itd, salimo se na serveru i sve al ne moze meni iko da kaze "kobilo raspala" ili nesto jos gore. Mozda tebi odgovara kao pre neko vece onaj sto ti je rekao da te natakne na bota i ti si ti iskulirala (mada nije ni od tebe bilo ok da pises svima da su botovi) ali meni niko ni u sali ne moze tako nesto da pise pogotovu neko koga znam samo sa servera. Plus jedno je nekom napisati u sali "Sto si smotan bote?

" a drugo je kad napisu "Sta radis to bote smrdljivi raspali?!" tako da ako se dozvoli neka takva uvreda bice zaloupotrebe velike.
Ti sama si pre par meseci banovala lika za mrs ili nesto tako slicno gde ja smatram da ne treba cak ni gag dati sem ako nije bas agresivno vec samo opomenu a sad neces za mnogo vece i jace uvrede da dajes ni gagove. Za jbg isto smatram da gag ne treba ako se ne pretera.
"Ukiniti pravilo pozivanja na rtv, niko nije “malouman” da neko moze da ga nagovori da glasa za nesto sto nece. " - oduvek je bilo onoga da je masu tesko nagovoriti na dobro dok na lose dosta lako. Dovoljno je jedan da zakuka i nacice se par onih zeljni paznje, rasprave ili cega jos da mu se pridruzi u tome. Vrlo dobro znas da jedan vidi da je spam prosao bez kazne nacice se jos par njih slicnih koji ce odmah to uraditi tako isto i sa rtv-om.
Za prodaju se delimicno slazem jer se tesko prati i mnogi ostanu zakinuti jer admin nije video, bio tu itd. Plus nemamo vise igrace kao sto je bio Klanica (zbog koga je zaludni i uveo to pravilo najvise) koji je samo sedeo u cosku i sve zive prodavao samo da bi nekog zaklao.
I suspenzijama i iskusnim adminima tek da ne pricam. 90% admina moras da molis da nesto urade, da im crtas i citiras pravila i pored svega toga vecina prolazi veoma dobro. Malo je suspenzija koliko bi trebalo biti. Pola admina jedva da kroci na server o HA tek da ne pricam a ovi koji su na serveru 2 % vas jedva da radi po PS-u.
Tako da menjati pravila po meni ne treba skoro uopste, eventualno tu prodaju mada naucili smo i s tim pa i ne smeta vise toliko.
Sem toga da se ne kaznjava na prvu loptu odmah za jbg, mrs i tako slicno vec ako pretera tek onda opomena i mozda gag ostalo je evo oko sa pravilima.